Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Dec 15 2011 10:57pm)
tegyük fel, hogy azt mondom el fogom lopni a pénzedet, ha nem adod nekem, nem adod nekem, és ellopom, hogy tetszik?
jó de ezek előtte bejelentették, hogy ha átteszem a farzsebemből az övtáskámba akkor nem* tudjuk ellopni
*=igen de most tegyük fel, hogy az államibó nem lopják el
Quote (Aston @ Dec 15 2011 11:02pm)
igen, csak itt az a helyzet pajtás, hogy (nem véletlen hozakodtam elő a pofátlansággal) mindenképpen el lesz lopva a pénzed.
azok, akik (az a 100.000 talán?) elég tökösek voltak és azt mondják a kormánynak, hogy lófaszt kaptok habbal, most azok is meg lesznek fingatva és tőlük is elveszik. (mi mellesleg nem voltunk ilyen tökösek, de egy sorsra kerültünk így is-úgyis).
szóval arról van szó, hogy korábban volt egy szépen megformázgatott választási opció: hagyod magad meglopni(áttesszük a pénzed államiba) vagy nem hagyod magad meglopni(maradsz magánban). és most azok is meg lesznek lopva és be lesznek szórva az államiba, akik tiltakoztak.
azt hiszem ez a tankönyvekben lesz tanítva már 2020 körül, mint a "Demokrácia Mesterséges Kivégzése" címszó alatt.
az egyértelmű, hogy a magánosok miért lesznek meglopva, (már aki olyan segg volt, hogy nem vitte át) de de facto nem lett kijelentve még a kormány által, hogy "majd az államiból is ellopjuk", ezt csak sejteni lehet még nem? vagy volt már róla hír, hogy az államit is befagyasztják?