d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kis Filó ツ
Prev1121314151624Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 22,791.62
Trader: Trusted
May 8 2011 03:38am
Igazából én abban hiszek, hogy az embernek van lelke... és ugyebár az nem szerv és nem az agyunkban van. Szerintem az ember legalább annyira szellemi lény mint testi (csak a modern ember egy agyonhajszolt felgyorsult világban él, ahol sem a környezet sem az idő mennyisége nem alkalmas arra, hogy ráhangolódjon a világra). A megérzések, az inspiráció, az érzelmek, a gondolatok... az, hogy sokszor olyasmit is érzékelsz/látsz, ami nincs is ott a közeledben, sőt... Vannak olyan emberek, akik egy tárgyra vagy fényképre tekintve meg tudják mondani, hogy honnan származott, ki csinálta, úgy, hogy még soha nem járt ott/látta az illetőt, még személyleírást is ad róla... és nem kamu a dolog, mivel a rendőrségen a nyomozók is kérnek segítséget bizonyos esetekben ezektől az emberektől. Nah meg olyan dolgokat megérez az ember (főleg a szeretteivel kapcsolatban), amiről egyszerűen nem tudhat. Baleset/öröm, stb... Az érzelmi impulzosokat is érzékelni tudják néhányan... akik vannak olyan szellemi szinten, mert ezek a dolgok fizikailag egyszerűen nem megmagyarázhatóak. Ha az agyad 945653727764%-át használnád, akkor is csak egy fizikai szerv lenne, ami a tested irányítja és nem lennél képes olyan dolgokra, amire egyesek képesek (de majdnem mindenki képes egyébként többé-kevésbé) szellemi szinten, szerintem.

Zsan, jöhetsz itt a fizikával/kémiával és mutogathatod az orvosi tankönyveket, de azért gondold át, amiket leírtam. :)

Quote (Vismajor @ 7 May 2011 19:41)
Ott a linkelt vide, semmije sem hiányzik a csávónak
Dobd el a hajad nyugodtan, de nem sikerült megérteni, amire céloztam. Neurológus vagy? Gondolom nem. végeztél kutatásokat, agyat tanulmányozva? gondolom nem. Te azt az oldalt képviseled, ahol az ORVOSOK azt állítják, agyunk a maximumon működik. És van egy rakás orvos, ha nem több, aki szerint ez baromság. Mind a kettőnek lehet hinni, hisz te is, én is totál laikusok vagyunk a témában. Javíts ki, ha tévedek. Valakitől valamit hallottál, amellett lobogtatod a zászlód, és mutatod legyőzhetetlennek, de mivel nem vagy szakértő a példának, fogalmad sincs, mivel tudnád alátámasztani, és cáfolni sem, szakértelemmel, hanem csak a saját hited és véleményed szerint. Az meg nem érdekel, pont azért nem akartam belemélyedni ebbe a témába, mert nem tudok személyes tapasztalatra támaszkodni, pedig a saját ideológiám szerint, ha egyik oldal sem tud meggyőzni, akkor a saját utamat járva kell eldöntenem, mi az igazság. Mivel mindkét érv mellett igen nagy tábor szól, én nem foglalok állást, és szeirntem ez a legbölcsebb, amit tehetek. De azért neked gl.
Én láttam egy videót, ami alapján belekontárkodtam a témába, de ha egy neurológus leülne mellém és elmagyarázná, miért faszság amt a műsorba láttam, én elhinném. És nem a másikat hülyézném le.

Ezen meg felsírtam. :rofl:
Member
Gold: 280.00
May 8 2011 03:39am
csomóan hisznek a szellemekben lelkekben ufókban földönkívüliekben manókban vámpírokban farkasemberekben, akkor biztos léteznek is, beszéljünk erről is
Member
Gold: 1,593.00
May 8 2011 03:42am
Quote (anyd @ 8 May 2011 09:39)
csomóan hisznek a szellemekben lelkekben ufókban földönkívüliekben manókban vámpírokban farkasemberekben, akkor biztos léteznek is, beszéljünk erről is

Vannak ufok, srsly.
Member
Gold: 355.92
May 8 2011 03:44am
Quote (kolbasz @ May 8 2011 10:45am)
nincs véleményem róla. majd meglátjuk, mi lesz utána
de előbb inkább az érdekel, hogy az életből mit lehet kihozni

breakbeattel semmit
Member
Gold: 5,390.00
May 8 2011 03:45am
Quote (anyd @ May 8 2011 10:39am)

Sajnos mindent elhallgat az árnyékkormány, így nincs esélyünk rá, hogy rendes diskurzust folyatssunk a témába.
Member
Gold: 280.00
May 8 2011 03:46am
Quote (jarabekg @ May 8 2011 10:45am)
Sajnos mindent elhallgat az árnyékkormány, így nincs esélyünk rá, hogy rendes diskurzust folyatssunk a témába.

törvényszék, arnyékkormány = árnyékszék
Member
Gold: 0.00
May 8 2011 03:47am
Quote (jarabekg @ May 8 2011 11:45am)

Member
Gold: 3,747.73
May 8 2011 03:50am
Quote (RiNGiSpiLeR @ May 8 2011 10:38am)
Igazából én abban hiszek, hogy az embernek van lelke... és ugyebár az nem szerv és nem az agyunkban van. Szerintem az ember legalább annyira szellemi lény mint testi (csak a modern ember egy agyonhajszolt felgyorsult világban él, ahol sem a környezet sem az idő mennyisége nem alkalmas arra, hogy ráhangolódjon a világra). A megérzések, az inspiráció, az érzelmek, a gondolatok... az, hogy sokszor olyasmit is érzékelsz/látsz, ami nincs is ott a közeledben, sőt... Vannak olyan emberek, akik egy tárgyra vagy fényképre tekintve meg tudják mondani, hogy honnan származott, ki csinálta, úgy, hogy még soha nem járt ott/látta az illetőt, még személyleírást is ad róla... és nem kamu a dolog, mivel a rendőrségen a nyomozók is kérnek segítséget bizonyos esetekben ezektől az emberektől. Nah meg olyan dolgokat megérez az ember (főleg a szeretteivel kapcsolatban), amiről egyszerűen nem tudhat. Baleset/öröm, stb... Az érzelmi impulzosokat is érzékelni tudják néhányan... akik vannak olyan szellemi szinten, mert ezek a dolgok fizikailag egyszerűen nem megmagyarázhatóak. Ha az agyad 945653727764%-át használnád, akkor is csak  egy fizikai szerv lenne, ami a tested irányítja és nem lennél képes olyan dolgokra, amire egyesek képesek (de majdnem mindenki képes egyébként többé-kevésbé) szellemi szinten, szerintem.

Zsan, jöhetsz itt a fizikával/kémiával és mutogathatod az orvosi tankönyveket, de azért gondold át, amiket leírtam. :)

Ne aggódj, énis a te irományodon
Member
Gold: 2.00
May 8 2011 03:54am
Quote (RiNGiSpiLeR @ 8 May 2011 11:38)
Igazából én abban hiszek, hogy az embernek van lelke... és ugyebár az nem szerv és nem az agyunkban van. Szerintem az ember legalább annyira szellemi lény mint testi (csak a modern ember egy agyonhajszolt felgyorsult világban él, ahol sem a környezet sem az idő mennyisége nem alkalmas arra, hogy ráhangolódjon a világra). A megérzések, az inspiráció, az érzelmek, a gondolatok... az, hogy sokszor olyasmit is érzékelsz/látsz, ami nincs is ott a közeledben, sőt... Vannak olyan emberek, akik egy tárgyra vagy fényképre tekintve meg tudják mondani, hogy honnan származott, ki csinálta, úgy, hogy még soha nem járt ott/látta az illetőt, még személyleírást is ad róla... és nem kamu a dolog, mivel a rendőrségen a nyomozók is kérnek segítséget bizonyos esetekben ezektől az emberektől. Nah meg olyan dolgokat megérez az ember (főleg a szeretteivel kapcsolatban), amiről egyszerűen nem tudhat. Baleset/öröm, stb... Az érzelmi impulzosokat is érzékelni tudják néhányan... akik vannak olyan szellemi szinten, mert ezek a dolgok fizikailag egyszerűen nem megmagyarázhatóak. Ha az agyad 945653727764%-át használnád, akkor is csak  egy fizikai szerv lenne, ami a tested irányítja és nem lennél képes olyan dolgokra, amire egyesek képesek (de majdnem mindenki képes egyébként többé-kevésbé) szellemi szinten, szerintem.

amiket leírták egy-két dologra magyarázta lehet továbbra is a biológiai megközelítés. bár azt frucsállom, hogy ezeket az embereket miért nem vizsgálták meg még különböző tomográfiás módszerekkel, amikor "speciálisan működnek". mondjuk sok orvos lesz hívő és én is szeretem a szuperhősös filmeket, szval még az is lehet, h tényleg így van.

Quote (Vismajor @ 8 May 2011 11:50)
Ne aggódj, énis a te irományodon

ő a véleményét fejtette ki, te meg egyetlen videó alapján mondtad meg, h mi van.... nem ugyan az.

This post was edited by zsansaccount on May 8 2011 03:55am
Member
Gold: 22,791.62
Trader: Trusted
May 8 2011 04:11am
Quote (zsansaccount @ 8 May 2011 11:54)
amiket leírták egy-két dologra magyarázta lehet továbbra is a biológiai megközelítés. bár azt frucsállom, hogy ezeket az embereket miért nem vizsgálták meg még különböző tomográfiás módszerekkel, amikor "speciálisan működnek". mondjuk sok orvos lesz hívő és én is szeretem a szuperhősös filmeket, szval még az is lehet, h tényleg így van.

ő a véleményét fejtette ki, te meg egyetlen videó alapján mondtad meg, h mi van.... nem ugyan az.

Vis, nem a tartalmára céloztam, csak a kifejezésre, amit boldoltam... ^^ Azt azért gondold át mégegyszer. :D

...és nem kötekedni akartam, csak tényleg viccesen hangzik. ^_^
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151624Next
Add Reply New Topic New Poll