d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Küzdősportok / Harcművészetek
Prev1121314151621Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Dec 15 2010 06:30pm
Quote (beni @ Dec 16 2010 01:24am)
zabos vagyok, mert én capoerától thaiboxig mindenhol megfordultam és dühít, hogy valaki aki világbajnoknak hívja magát, meg más stílusokat köpdös nincs tisztában a küzdősportok mibenlétével (de még olyan alap dolgokat sem tud, hogy mi az a "sparring")

kick boxon mi nem használtuk ezt a kifejezést (pedig nem egy edzővel dolgoztam már együtt), de k1 edzésen sem... Elnézést a műveletlenségemért...
Versenyen meg senki nem használ ilyen kifejezéseket...
Member
Gold: 2,496.00
Dec 15 2010 06:30pm
Quote (jarabekg @ Dec 16 2010 01:27am)
1. Nem ezt mondtam... A srác random ember volt, még csak verseny vagy edzés sem volt... Talán azt a storyt kár is volt beírni, csak elszált a fejem és lerúgtam a gyereket, abszólúte nem jellemző rám... Ezt az egy alkalmat leszámítva versenyen vagy edzésen kívül sohasem verekedtem...
2. Nem hinném hogy koko verekedne akárkivel is

És nem, nem tök mind1 hogy hány kiló vagy, egy fair küzdelemben az embereknek ugyan akkora a tömege megközelítőleg, nem véletlen van versenyen is súlycsoport...

Kocsmába meg amúgy sem technika számít, hanem az hogy ki üt először

igaz nem versenysport, de barantaban pl csak 2 korosztaly van es szevasz. es en aztan tenyleg nem vagyok semmi kulonleges, de nyomtam mar le 30kg val nehezebb alakot, pedig enis mazsa korul mozgok.

egyebkent meg a sulycsoportok szerintem leginkabb lekorlatozzak a versenysportokat. persze fair play, de ha fasza gyerek vagy a masfelszer akkorat is osszecsomagolod. persze versenyen, nem verekedesrol van szo.
Member
Dec 15 2010 06:32pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Dec 16 2010 01:30am)
igaz nem versenysport, de barantaban pl csak 2 korosztaly van es szevasz. es en aztan tenyleg nem vagyok semmi kulonleges, de nyomtam mar le 30kg val nehezebb alakot, pedig enis mazsa korul mozgok.

egyebkent meg a sulycsoportok szerintem leginkabb lekorlatozzak a versenysportokat. persze fair play, de ha fasza gyerek vagy a masfelszer akkorat is osszecsomagolod. persze versenyen, nem verekedesrol van szo.

arra ott van a grand champion, ahol minden súlycsoport nyertese nevezhet...
Member
Gold: 6,440.13
Dec 15 2010 06:32pm
Quote (jarabekg @ Dec 16 2010 01:27am)
1. Nem ezt mondtam... A srác random ember volt, még csak verseny vagy edzés sem volt... Talán azt a storyt kár is volt beírni, csak elszált a fejem és lerúgtam a gyereket, abszólúte nem jellemző rám... Ezt az egy alkalmat leszámítva versenyen vagy edzésen kívül sohasem verekedtem...
2. Nem hinném hogy koko verekedne akárkivel is

És nem, nem tök mind1 hogy hány kiló vagy, egy fair küzdelemben az embereknek ugyan akkora a tömege megközelítőleg, nem véletlen van versenyen is súlycsoport...

Kocsmába meg amúgy sem technika számít, hanem az hogy ki üt először

Most nem kezdem el leírni a véleményemet, mert holnap reggelig gépelhetném a dolgot, de ha én világbajnok lennék akkor egy totál random arc ellen nem félnék kiállni aki nehezebb nálam x kilóval.

A másik meg hogy sajnálatos módon kurvára fogalmad nincs a küzdősportokról.

Esetleg úgy voltál világbajnok, hogy 10 évesen levertél egy magyar meg egy román ellenfelet a szegedi általános iskola tornatermében.

/rage
Member
Dec 15 2010 06:34pm
Quote (jarabekg @ Dec 16 2010 01:30am)
kick boxon mi nem használtuk ezt a kifejezést (pedig nem egy edzővel dolgoztam már együtt), de k1 edzésen sem... Elnézést a műveletlenségemért...
Versenyen meg senki nem használ ilyen kifejezéseket...

Én is jártam "K1" edzésre (amiről megint megjegyezném, hogy nem stílus hanem szabályrendszer ergó fölösleges a misztikus ködösítés) és kurvára mindenhol ismert a sparring kifejezés. Esetleg olyan fiatalka voltál, hogy nem dolgoztál fel semmit a légkörből.
Member
Gold: 116.11
Dec 15 2010 06:35pm
Quote (beni @ Dec 16 2010 01:32am)
Most nem kezdem el leírni a véleményemet, mert holnap reggelig gépelhetném a dolgot, de ha én világbajnok lennék akkor egy totál random arc ellen nem félnék kiállni aki nehezebb nálam x kilóval.

Esetleg úgy voltál világbajnok, hogy 10 évesen levertél egy magyar meg egy román ellenfelet a szegedi általános iskola tornatermében.

/rage

kerlekszepen ha eljosz tirpaklande ugorj be h a szemembe mond a dolgokat ne csak itt neten verd a nyálad meg mindegyik megneznem valoeletben is igy jarna e a pofatok mert ha igen akkor meg 1 2 saller utan nem nagyon pofaznal igy te meleg
Member
Dec 15 2010 06:37pm
Quote (Gyuladze @ Dec 16 2010 01:35am)
kerlekszepen ha eljosz tirpaklande ugorj be h a szemembe mond a dolgokat ne csak itt neten verd a nyálad meg mindegyik megneznem valoeletben is igy jarna e a pofatok mert ha igen akkor meg 1 2 saller utan nem nagyon pofaznal igy te meleg

amugy meg te akarnál nekem pofázni buzikám

ruszozod a szádat lelapitod a hajad szemöldök baszságolod magad dikk mivan veled? kusojál csak
Member
Gold: 710.00
Dec 15 2010 06:38pm
lesz obx
Member
Gold: 2,496.00
Dec 15 2010 06:38pm
Quote (jarabekg @ Dec 16 2010 01:32am)
arra ott van a grand champion, ahol minden súlycsoport nyertese nevezhet...

jah, itt-ott van abszolut kategoria vagy minek szoktak hivni, de nem jellemzo.

az ember viszont darab darab, es 20-30kg sulykulonbseg miatt a legtobb esetben nem indokolt visszalepni. foleg ugye ha nem csak a gyozelemert verekszel.
Member
Dec 15 2010 06:41pm
Quote (beni @ Dec 16 2010 01:32am)

/rage

szerintem meg ha megnézted a videót kurvára láthatnád, hogy egyáltalán nem keményfiúk játszák a semmi kontakt stoppot, és csak olyan versenyekről nyilatkoztam, olyan teamek versenyzőiről akiket ismerek... Kempon light kontaktba indulta, takewondo versenyen meg csak itf szabályrenszerbe, és ezek gyakorlatilag megegyeznek a kick box light kontakt szabályrendszerével, voltam néhány kempo edzésen is, nem bírtam annyira az edzés munkát, mert fizikailag sokkal leterhelőbb volt, DE technikailag sokkal gyengébb, amikor kemposok jöttek, kick box edzésre, nem tudták megcsinálni azokat a technikákat mint mi...

semmi rage vagy valami, sőt írtam is, hogy ha onvédelemre szeretne menni, akkor arra ott a krav maga...

A személyes sértegetésed meg fel sem veszem, remélem inteligens ember létedre te is érzed, hogy mennyire szánalmas dolog.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151621Next
Add Reply New Topic New Poll