Quote (beni @ Dec 16 2010 01:32am)
Most nem kezdem el leírni a véleményemet, mert holnap reggelig gépelhetném a dolgot, de ha én világbajnok lennék akkor egy totál random arc ellen nem félnék kiállni aki nehezebb nálam x kilóval.
A másik meg hogy sajnálatos módon kurvára fogalmad nincs a küzdősportokról.
Esetleg úgy voltál világbajnok, hogy 10 évesen levertél egy magyar meg egy román ellenfelet a szegedi általános iskola tornatermében.
/rage
szerintem meg ha megnézted a videót kurvára láthatnád, hogy egyáltalán nem keményfiúk játszák a semmi kontakt stoppot, és csak olyan versenyekről nyilatkoztam, olyan teamek versenyzőiről akiket ismerek... Kempon light kontaktba indulta, takewondo versenyen meg csak itf szabályrenszerbe, és ezek gyakorlatilag megegyeznek a kick box light kontakt szabályrendszerével, voltam néhány kempo edzésen is, nem bírtam annyira az edzés munkát, mert fizikailag sokkal leterhelőbb volt, DE technikailag sokkal gyengébb, amikor kemposok jöttek, kick box edzésre, nem tudták megcsinálni azokat a technikákat mint mi...
semmi rage vagy valami, sőt írtam is, hogy ha onvédelemre szeretne menni, akkor arra ott a krav maga...
A személyes sértegetésed meg fel sem veszem, remélem inteligens ember létedre te is érzed, hogy mennyire szánalmas dolog.