d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kajnista
Prev1121314151622Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Feb 1 2010 05:21am
Quote (Kajnista @ Feb 1 2010 12:15pm)
nem hiszem hogy figyelnem kene arra hogy hogyan irom meg a kozolnivalomat,
miutan nem hivatalba irok csak egy rakas szerencsetlen hulye gyereknek aki itt eli ki magat es csak anyazni tudd,
szerinted erdekelni fog engem az hogy ok milyen velemennyel vannak rolam ?^^

btw veled mi ujsag

Magadat prezentálod azzal, ahogyan megnyilvánulsz, és ha annyi igényed nincs magad felé, hogy megnézd mit írsz, akkor te sem vagy magasabb szinten az általad említett anyázó hülyegyerekeknél. Szerintem.

Amúgy semmi különös nincs. Tolom a melót, meg szerkesztem az oldalt, mint eddig. Annyi különbséggel, hogy az aktív noobshot-részleg megszűnt úgy két éve, egyrészt azért, mert senki nem tolja már közülünk napi szinten a diablot, másrészről a mezőny is felhígult, hiányoznak a régi epic arcok. A klasszikusokat azért meghagytuk az utókornak. :)

Quote (F4r3L @ Feb 1 2010 12:21pm)
kajni menj oltani hun1et

es csinald a hun,magyar,magyarok gamet mert kezd kihalni lehelj bele eletet es verd le a sok szerencsetlent meg dnd-zd meg oket xD

itt nem kivancsi rad senki

Ezt nem értem. A ti klánotok is azt csinálja, amit ők dirrel meg sinivel anno. Kezet kéne ráznotok vagy mifene, nem egymásnak esni. :D

This post was edited by -joey- on Feb 1 2010 05:24am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 1 2010 05:21am
kajni menj oltani hun1et

es csinald a hun,magyar,magyarok gamet mert kezd kihalni lehelj bele eletet es verd le a sok szerencsetlent meg dnd-zd meg oket xD

itt nem kivancsi rad senki
Member
Gold: 0.31
Feb 1 2010 05:23am
Quote (Kajnista @ 1 Feb 2010 12:09)
Ne haragudj, de nem birom elkepzelni hogy egyszeruen ennyire szanalmas idiotak leteznek mint te,
miert alkotsz illetve irsz rolam velemenyt amikor nem is ismersz eloben, nem tudod hogy ki vagyok es miket vittem veghez,
egyszeruen csak itt irkalod a hulyeseged nekem mint valami taknyos kis hulye gyerek, noljel mar fel.
De amint latom a kovetkezo kommented se lesz jobb 1 fokkal sem, mivel egyszeruen primitiv leny vagy,
es ezzel nem sertegetlek mivel a primitiv nem serto szo, hanem egyszeruen egy nulla intelligenciaval rendelkezo agy definicioja,
es arra krealtak hogy kategorizaljam az ilyen hulye gyerekeket mint te.
Hogy jossz ahhoz hogy velemenyt alkoss olyanrol akit meg jatekba is alig ismersz, sokszor meg eloben  se lehet velemenyt alkotni emberekrol,
csak miutan valtottal veluk par szot es most ne haragudj, de ugy erzem nem szeretnek lesulyedni a te elkorcsosult szellemi szintedre es a kis fantazia vilagodra,
illetve tovabb folytatni a veled valo informacio cseret illetve kommunkaciot ezen a szegeny kommunikacios csatornan.
Quote (Kajnista @ 1 Feb 2010 12:15)
nem hiszem hogy figyelnem kene arra hogy hogyan irom meg a kozolnivalomat,
miutan nem hivatalba irok csak egy rakas szerencsetlen hulye gyereknek aki itt eli ki magat es csak anyazni tudd,
szerinted erdekelni fog engem az hogy ok milyen velemennyel vannak rolam ?^^

btw veled mi ujsag

Általánosságban információnak azt az adatot, hírt tekintjük amely számunkra releváns és ismerethiányt csökkent.
Kommunikáció minden, amelyben információ továbbítása történik.

A kurva anyázás nem információ, és így te se nem informálsz, se nem kommunikálsz az itteni felhasználókkal.

Amúgy nekem semmi bajom veled, de ha már annyira ajnározod magad, és jössz a szépen megírt szövegeddel, akkor az már legyen helytálló :)

pacsi :hello:

This post was edited by banyek on Feb 1 2010 05:25am
Member
Gold: 0.00
Feb 1 2010 05:25am
Quote (-joey- @ Feb 1 2010 11:21am)
Magadat prezentálod azzal, ahogyan megnyilvánulsz, és ha annyi igényed nincs magad felé, hogy megnézd mit írsz, akkor te sem vagy magasabb szinten az általad említett anyázó hülyegyerekeknél. Szerintem.

Amúgy semmi különös nincs. Tolom a melót, meg szerkesztem az oldalt, mint eddig. Annyi különbséggel, hogy az aktív noobshot-részleg megszűnt úgy két éve, egyrészt azért, mert senki nem tolja már közülünk napi szinten a diablot, másrészről a mezőny is felhígult, hiányoznak a régi epic arcok. A klasszikusokat azért meghagytuk az utókornak. :)

ebben nem ketelkedem hogy magamat prezentalom, de a kerdes hogy kiknek a szemeben?

a helyesirasrol meg csak annyit hogy, abba mar csak azert kotnek bele hogy tudjanak mit hozzafuzni,
ha mar nem birnak akkor kitalaljak hogy crt monitorom van es ide tolnak 1 fekete feher kepet ahogy 1 csalad nezzi a regi tv-t.
hat gratulalok nekik.
Member
Feb 1 2010 05:26am
Quote (Kajnista @ Feb 1 2010 11:25am)
ebben nem ketelkedem hogy magamat prezentalom, de a kerdes hogy kiknek a szemeben?

a helyesirasrol meg csak annyit hogy, abba mar csak azert kotnek bele hogy tudjanak mit hozzafuzni,
ha mar nem birnak akkor kitalaljak hogy crt monitorom van es ide tolnak 1 fekete feher kepet ahogy 1 csalad nezzi a regi tv-t.
hat gratulalok nekik.

annnyira gyöker vagy h nem is erted kinek mit irnak a forumon xD

a tv-t en kaptam lacikatol nyomorék xD

This post was edited by F4r3L on Feb 1 2010 05:27am
Member
Gold: 0.00
Feb 1 2010 05:27am
Quote (banyek @ Feb 1 2010 11:23am)
Általánosságban információnak azt az adatot, hírt tekintjük amely számunkra releváns és ismerethiányt csökkent.
Kommunikáció minden, amelyben információ továbbítása történik.

A kurva anyázás nem információ, és így te se nem informálsz, se nem kommunikálsz az itteni felhasználókkal.

Amúgy nekem semmi bajom veled, de ha már annyira ajnározod magad, és jössz a szépen megírt szövegeddel, akkor az már legyen helytálló :)

pacsi :hello:

olvasd at megint a postokat, nem en voltam aki kurva anyazott, igy a komment ervenytelen, en kommunikalok es nem kurva anyazok.
Member
Gold: 22,413.07
Feb 1 2010 05:28am
Quote (Kajnista @ Feb 1 2010 12:25pm)

hat gratulalok nekik.

örülök hogy neked ez jött le az előző oldalról, akkor most olvasd is el.
Member
Feb 1 2010 05:29am
Quote (lacketto @ Feb 1 2010 11:28am)
örülök hogy neked ez jött le az előző oldalról, akkor most olvasd is el.

xDDDDDDDDDDD

szep volt xD csak az a gaz h töri a magyartot xD kicsit lassan olvas szegeny hibaj a gyerek

This post was edited by F4r3L on Feb 1 2010 05:30am
Member
Gold: 0.31
Feb 1 2010 05:29am
Én is CRT monitort használok,a tft ott figyel a polc tetején.Grafikára jobban tudom használni :D
Member
Feb 1 2010 05:31am
Quote (-joey- @ Feb 1 2010 11:21am)

Ezt nem értem. A ti klánotok is azt csinálja, amit ők dirrel meg sinivel anno. Kezet kéne ráznotok vagy mifene, nem egymásnak esni. :D

nem teljesen ugyanazt imo

btw szarba nem nyulok xD
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121314151622Next
Closed New Topic New Poll