Quote (SmilerZzz @ 31 Jan 2010 23:19)
Heló-szia mindenkinek!
Na tehát, ami itt van, az meglepő. Tudni kell: adom a nevem és az arcom ahhoz amit mondok. Hírét kaptam a fórumotoknak két másodperce msnN.
Válaszolva a kérdésre, így tudtam meg, hogy létezik.
Tehát, kissé elburjánzott itt az "ideg" úgy veszem észre. Mindenki neki állt szapulni minket :D. Ez jó, legalább beszéltek rólunk. Annyira nem érdekel mint képzelitek, de azért van hozzá fűzni valóm. Sok internetes oldal van, sok helyen sok dicséretet kaptunk. Igazából sohasem találkoztam az aktív ellen táborral, tudtam, hogy létezik, de nem gondoltam, hogy ennyire vad.
Ide jöttek pártfogóink és nektek ugrottak. Jogos, hogy támadásnak véltétek. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem tettszik a zenénk, meg stb. Igazából ártani higyjétek el, nem akartunk ártani senkinek. Ha valakinek nem tettszik ne nézze, ha ennek hangot ad, adjon. Ha valakinek tettszik, nézze, és ha hangot ad neki adjon...Örülök minden hasznos pozitív és negatív kritikának. De az ami itt folyik. Farkas falkaként megtámadtok meg két tinédzsert. És ezen kívül pedig minket fikáztok. Tehát a félre értések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy most írok nektek először, és a saját nevemmel, nem "kivagyte", vagy "anonim", de hozzáteszem nem is "pl: lacoking" néven. Értem, természetesen ez egy nick-név senki nem fogja beírni, hogy pl.: Postás László vagyok.
Na szóval, csak annyit szeretnék közölni, hogy 19 éves vagyok ugyan, de elég sok mindent tapasztaltam és láttam már, szerintem több mindent mint amennyi dolgot egy hasonló életkorú személynek át kell élnie. Úgy dolgozom fel a hétköznapjaim, hogy leírom ami bennem van. Aki nem ismer magára a dalainkban az ne hallgassa meg. Akinek meg tettszik az úgyis fogja anélkül, hogy kérnénk (szerencsére hallgatóink is vannak egy páran)
Miközben írom a levelet kaptam egy linket egy állítólag itt belinkelt klippről (ennyire nem néztán át a topicot) eléggé érdekes. De szerintem nem össze hasonlítható a mi zenénkkel...
Azt hiszem egy két arc itt személyesen is ismer minket, legalábbis a nevünket eléggé jól tudja, úgyhogy örömmel megvitatnám a kérdést úgy, hogy szembe néz velünk. Nem fenyegetem félre ne értsétek, csak kiváncsi vagyok, hogy van e annyi benne, hogy az arcunkba néz mielőtt internetes topicokban fikáz a hátunk mögött.
Szóval izlések és pofonok. Mindenki tudja mit szeret, valaki Charlie-t és Tiestot hallgat egy mixen. Én pl a tuc-tuc zenétől okádok be. Valaki a raptől. Ez egy olyan műfaj amit vagy megértessz vagy nem, amiben rengeteg a gagyi és nagyon sok a tehetség. De a legnagyobb tehetségeket is fikázzák, és a legnagyobb szarokat is dicsérik.
Szóval, nem kell arcoskodni, belátom...De ti se tegyétek. Jó ez a fórum összetartanak a tagok. A Diablo-t én is sokáig játszottam:)
Na tehát visszakanyarodva. Meglepő, hogy milyen indulat van mindenkiben. Nem szoktam szidni mások anyját, úgyhogy ti se az enyémet, ha nem hiszitek el, hallgassátok meg a zenéink: soha egy büdös szóval nem sértettem meg senkit, aki nem érdemelte ki. Tehát miért kezdenék idegeneket szapulni?
Örülök, hogy ilyen vízhangot kelltett a dolog, bár meglepő, hogy egy diablo oldalon kell találkoznom a videoklipp féleségünk linkjável és a weboldalunk kimásolt oldalával. Ha ez egy diablo fórum akkor ez miért téma még mindig?:D
Na mind1 hosszú lett...Nem is hinném, hogy elolvassa valaki.
Minden esetre jóéjszakát mindenkinek vár a meló, nem az iskola pad.
Üdv nektek
Just (gyökér xD) D
Elolvasva, végre normális hangvitelű vélemény "onnan", jóccakát, písz.