d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1129212931294129512961468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,780.00
Nov 7 2021 09:11am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ 7 Nov 2021 16:00)
elkovettem azt a hibát hogy elkezdtem egy olyan temarol beszelni amihez eleg sok hattermagyarazat lenne szükséges ahhoz hogy érthető legyen, de se idom se hajlandosagom nem volt arra hogy belefektessem a szükséges órákat abba hogy kellően érthetően kifejtsem a világnézetem és a miértjeit. na meg a platform sem a legmegfelelőbb mivel ez a forum leginkabb mar csak egy pocegodor sem mint bármilyen komolyabb téma megvitatasara alkalmas felulet

azert 1 probat megert legalabb rajottem arra hogy semmi ertelme nincs es maskor nem probalkozok ilyesmivel :)

hue hue wicsdoktor ikszdé rohogok nezzetek a fogyatekost etc, hajra fiuk nyomjatok csak ne okozzatok meglepetést szokásos ertelmi szint jöhet

sajnalom azt a par orat amit ezzel elbasztam es nem is szandekozok tobbet ugyhogy innentol szabadvergodes van

Valami contented csak van hozzá? Linkelj vlmi podcastot, vagy akármit
Btw, pár oldal után meguntam a visszaolvasást, tehát nem tudom pontosan miből is indult ki ez :ph34r:
Member
Gold: 80.00
Nov 7 2021 09:11am
elkovettem azt a hibát hogy elkezdtem egy olyan temarol beszelni amihez eleg sok hattermagyarazat lenne szükséges ahhoz hogy érthető legyen, de se idom se hajlandosagom nem volt arra hogy belefektessem a szükséges órákat abba hogy kellően érthetően kifejtsem a világnézetem és a miértjeit. na meg a platform sem a legmegfelelőbb mivel ez a forum leginkabb mar csak egy pocegodor sem mint bármilyen komolyabb téma megvitatasara alkalmas felulet

azert 1 probat megert legalabb rajottem arra hogy semmi ertelme nincs es maskor nem probalkozok ilyesmivel :)

hue hue wicsdoktor ikszdé rohogok nezzetek a fogyatekost etc, hajra fiuk nyomjatok csak ne okozzatok meglepetést szokásos ertelmi szint jöhet

sajnalom azt a par orat amit ezzel elbasztam es nem is szandekozok tobbet ugyhogy innentol szabadvergodes van

en teljesen normalisan beszelgettem veled, de ha neked a vita az, hogy 2 post utan beallok leszopkodni a faszodat, az is egy erdekes vilagnezet
Member
Gold: 25,465.35
Nov 7 2021 09:12am

Azert a te vitakulturad is egy kalap szar Mesh. (Vagy nemtom ki vagy)
Megfogalmazol /hangot adsz egy eleg meredek nezetet/nezetnek amivel valljuk be oszinten te is tisztaban vagy hogy milyen fogadtatast valthat ki, majd utana mindenki fasz mert nem ert egyet veled. Tampontokat kifejtest nem adsz ezt utana orakkal kesobb elismered de azert meg odabaszol egy gyomrost hogy aki maskepp latja az egy korlatolt geci (igaz nem igy csak ertelmi szintre valo utalas).
kicsit olyan mintha szandekosan nem tudtal volna leallni a harccal amit elotte vivtal jancsival es be kellett volna dobnod valami mast ra
amugy ja nyitottnak kell lenni a vilagra -- mondjuk ezek mar nekem is erosek amiket emlitettel -- de ugy hogy berofogok valamit hogy a masik fogadja el, ha nem akkor o vaskalapos es korlatolt nem epp a retorika csucsa
Member
Nov 7 2021 09:13am
Quote (vtibor @ 7 Nov 2021 16:12)
Megfogalmazol /hangot adsz egy eleg meredek nezetet/nezetnek amivel valljuk be oszinten te is tisztaban vagy hogy milyen fogadtatast valthat ki, majd utana mindenki fasz mert nem ert egyet veled. Tampontokat kifejtest nem adsz ezt utana orakkal kesobb elismered de azert meg odabaszol egy gyomrost hogy aki maskepp latja az egy korlatolt geci (igaz nem igy csak ertelmi szintre valo utalas).
kicsit olyan mintha szandekosan nem tudtal volna leallni a harccal amit elotte vivtal jancsival es be kellett volna dobnod valami mast ra
amugy ja nyitottnak kell lenni a vilagra -- mondjuk ezek mar nekem is erosek amiket emlitettel -- de ugy hogy berofogok valamit hogy a masik fogadja el, ha nem akkor o vaskalapos es korlatolt nem epp a retorika csucsa

túdómány
Member
Gold: 35,350.00
Nov 7 2021 09:15am
Quote (vtibor @ Nov 7 2021 04:12pm)

tudom es ebben teljesen igazad van

Quote (Cpt_Ghost @ Nov 7 2021 04:11pm)
en teljesen normalisan beszelgettem veled, de ha neked a vita az, hogy 2 post utan beallok leszopkodni a faszodat, az is egy erdekes vilagnezet

szerintem nem volt gond, csak siman tul hosszu es tul faraszto telefonrol meg ugy egyaltalan irasban ezt csinálni es igy minden komment elott azt erzem hogy a faszomkivan es ez tukrozodik is abban amit irok

Quote (Cpt_Ghost @ Nov 7 2021 04:13pm)
túdómány

mondjuk amikor ezt csinalod ez eleg cringe de ense vsgyok jobb

This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Nov 7 2021 09:15am
Member
Nov 7 2021 09:23am
Quote (Ethreain @ Nov 7 2021 04:11pm)
Valami contented csak van hozzá? Linkelj vlmi podcastot, vagy akármit
Btw, pár oldal után meguntam a visszaolvasást, tehát nem tudom pontosan miből is indult ki ez :ph34r:

az o konyvei a leghitelesebb forrasok amit talaltam ~10 evnyi kereses alatt arrol hogy hogyan mukodik a vilag (nem egyszeru es nem is rovid olvasmany):

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B007QQU9DO/ref=tmm_kin_swatch_0?ie=UTF8&qid=1636298352&sr=8-1

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B005SJQT8A/ref=tmm_kin_swatch_0?ie=UTF8&qid=&sr=

library genesisen is meglehet talalni ha nemakarsz fizetni
Member
Nov 7 2021 09:51am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ 7 Nov 2021 16:23)
az o konyvei a leghitelesebb forrasok amit talaltam ~10 evnyi kereses alatt arrol hogy hogyan mukodik a vilag (nem egyszeru es nem is rovid olvasmany):

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B007QQU9DO/ref=tmm_kin_swatch_0?ie=UTF8&qid=1636298352&sr=8-1

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B005SJQT8A/ref=tmm_kin_swatch_0?ie=UTF8&qid=&sr=

library genesisen is meglehet talalni ha nemakarsz fizetni

mitol is lett hiteles?
Member
Gold: 2,567.50
Nov 7 2021 09:53am
I would like to share with you that I do not want to communicate or convert with you in any form, to exchange or maintain any information or ideas on this poor communication channel, or anywhere, because they simply do not like to chat with primitive people.
Don't get mad, don't fall for it, but it's the sum of the primitive non-sero word or non-pig-created or created characters that make up the primitive string, but it's just a categorical token to do with it, plus the definition of a brain with zero intelligence. and I am trying to define your spiritual level.
I would like to explain to you that the low level of information that I am transmitting or radiating to me has taken my mind away, to further lower my level of intelligence, which I did not allow, because as a firewall on my computer I used a shield against you in my life to your distorted primitive spiritual level.
How do you help me to personalize me with unrealistic means or to implement and represent me with a subjective surreal alternative, or to demonstrate me to the other half, which in fact simply seeks out my personal image in the eyes of others.
Didn’t you think that if someone is constantly fucked by the fact that the opposite of the personal reality is being rumored, it will gradually upset the other nervous system?
you have no right to give masses the opportunity to elite me.
maybe you induce this process or procedure?
In my opinion, the sun of the sun is not the darkness of the sun, but the radiant blindness of the primitive ...
I can't wait for an answer from you, and I don't support the maintenance of communication, because what you have to do would be some high-level information, just some low-level manifestation, which is not called information, the limited mental ability is grateful.
Use Hungarian interpretive handwriting then please ...
You make approx. so down.
Goodbye.
Member
Nov 7 2021 09:58am
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 7 2021 04:51pm)
mitol is lett hiteles?

attol hogy elolvastam amit ir (kb 100 hasonló konyv utan) . szerintem ha valaki tényleg elolvassa akkor egyertelmu lesz neki is

de el lehet kezdeni itt is, ez az egyetlen akademiai paper ami megprobalta ezt feldolgozni kritikusan:

Psychologist Paul Cunningham of Rivier University, New Hampshire, analyzed the specific case of Jane Roberts in his 2010 research paper "The Problem of Seth's Origin: A Case Study of the Trance-Possession Mediumship of Jane Roberts".

online ha beirja az ember a cimet akkor elso talalat

This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Nov 7 2021 10:01am
Member
Nov 7 2021 10:05am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ 7 Nov 2021 16:58)
attol hogy elolvastam amit ir (kb 100 hasonló konyv utan) . szerintem ha valaki tényleg elolvassa akkor egyertelmu lesz neki is

azert itt fogalom zavar van; sajnos attol amit leirtal nem lesz valami hiteles
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ 7 Nov 2021 16:58)

de el lehet kezdeni itt is, ez az egyetlen akademiai paper ami megprobalta ezt feldolgozni kritikusan:

Psychologist Paul Cunningham of Rivier University, New Hampshire, analyzed the specific case of Jane Roberts in his 2010 research paper "The Problem of Seth's Origin: A Case Study of the Trance-Possession Mediumship of Jane Roberts".

online ha beirja az ember a cimet akkor elso talalat

ez mar jobban hangzik

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 7 2021 10:06am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1129212931294129512961468Next
Add Reply New Topic New Poll