Quote (vtibor @ Nov 7 2021 04:12pm)
Azert a te vitakulturad is egy kalap szar Mesh. (Vagy nemtom ki vagy)
Megfogalmazol /hangot adsz egy eleg meredek nezetet/nezetnek amivel valljuk be oszinten te is tisztaban vagy hogy milyen fogadtatast valthat ki, majd utana mindenki fasz mert nem ert egyet veled. Tampontokat kifejtest nem adsz ezt utana orakkal kesobb elismered de azert meg odabaszol egy gyomrost hogy aki maskepp latja az egy korlatolt geci (igaz nem igy csak ertelmi szintre valo utalas).
kicsit olyan mintha szandekosan nem tudtal volna leallni a harccal amit elotte vivtal jancsival es be kellett volna dobnod valami mast ra
amugy ja nyitottnak kell lenni a vilagra -- mondjuk ezek mar nekem is erosek amiket emlitettel -- de ugy hogy berofogok valamit hogy a masik fogadja el, ha nem akkor o vaskalapos es korlatolt nem epp a retorika csucsa
tudom es ebben teljesen igazad van
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 7 2021 04:11pm)
en teljesen normalisan beszelgettem veled, de ha neked a vita az, hogy 2 post utan beallok leszopkodni a faszodat, az is egy erdekes vilagnezet
szerintem nem volt gond, csak siman tul hosszu es tul faraszto telefonrol meg ugy egyaltalan irasban ezt csinálni es igy minden komment elott azt erzem hogy a faszomkivan es ez tukrozodik is abban amit irok
Quote (Cpt_Ghost @ Nov 7 2021 04:13pm)
túdómány
mondjuk amikor ezt csinalod ez eleg cringe de ense vsgyok jobb
This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Nov 7 2021 09:15am