d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1128712881289129012911468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
Nov 7 2021 05:12am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ Nov 7 2021 11:54am)
"tl;dr elbaszták az IAS BP-ket, jelenleg nincs cap, D2R-ben az assa 4-5 trapot is le tud rakni /sec, míg legacyben 2.77 APS volt a cap."

random (bocsánat, VÉLETLENSZERŰ) kalauz iras discordrol (sajnalom a discordnak nincs magyar forditasa)

tldr? ias? bp? cap? sec?

nem egy kibaszott magyar kozossegben vagyunk vagy mivan?

segitek:

th;no

mts

TörésPont

limit

mp

szivesen

Nem igazán tudom eldonteni, hogy most élből ekkora hülye vagy, vagy csak szeretnéd végiganyázni a vasárnapot és csak megjatszod a hülyeséget, hogy legyen 'akció'

Ha az előbbi, akkor hadd jöjjön már ki belőlem a vidéki matektanar és türelmesen, mint a bukasra álló tanulonak, fejtsem már ki neked utoljára, hogy mi irritáló (mindenki más szerintem érti, miről beszélek) : nem azzal van a bajom, ha egy pl d2-hoz kapcsolódó témában használja valaki az angol szavakat és rövidítéseket, annak ott a helye, igen. De hogy egyébként minden mondatot egy normális (-nak tűnő) beszélgetésben félig angolul kell írni tök feleslegesen, azt nem fogom megerteni, ha magam maradok sem :D eloben sem így beszélsz, gondolom

Na de ha csak hoborogni szeretnél egy jót, akkor megertettem, sok sikert, ez már csak neked vicces időtöltés
Member
Gold: 5,302.77
Nov 7 2021 05:13am
Quote (Genthor @ Nov 7 2021 12:12pm)
Köszi!

Sehr gerne.
Member
Gold: 6,352.66
Nov 7 2021 05:20am
felnott the sub
Member
Gold: 35,350.00
Nov 7 2021 05:22am
Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2021 12:12pm)
Nem igazán tudom eldonteni, hogy most élből ekkora hülye vagy, vagy csak szeretnéd végiganyázni a vasárnapot és csak megjatszod a hülyeséget, hogy legyen 'akció'

Ha az előbbi, akkor hadd jöjjön már ki belőlem a vidéki matektanar és türelmesen, mint a bukasra álló tanulonak, fejtsem már ki neked utoljára, hogy mi irritáló (mindenki más szerintem érti, miről beszélek) : nem azzal van a bajom, ha egy pl d2-hoz kapcsolódó témában használja valaki az angol szavakat és rövidítéseket, annak ott a helye, igen. De hogy egyébként minden mondatot egy normális (-nak tűnő) beszélgetésben félig angolul kell írni tök feleslegesen, azt nem fogom megerteni, ha magam maradok sem :D eloben sem így beszélsz, gondolom

Na de ha csak hoborogni szeretnél egy jót, akkor megertettem, sok sikert, ez már csak neked vicces időtöltés

visszaolvastam a kommentjeimet direkt, es 3 darab angol szot/kifejezest talaltam osszesen kb 20 mondatban.

nice (ezt mas is szokta itt használni eleg gyakran, pl haverod a kalauz is)
baitel (erre nincs jo magyar kifejezes)
triggered (szerintem erre sincs es teged is lattalak mar ezt haszbnalni)

asszem volt még1 ami most nemjut eszembe már de lényegtelen hogy 1000 szobol 3 vagy 4

ennek ellenére te azt mondod hogy a mondataim felét angolul irom

siman csak vergodsz mert felbaszott teged amit irtam ezert ott probalsz belemkotni ahol csak tudsz. a tobbi hulye meg jatssza az eszet mint az ovodaban de azon mar meg se lepodok

ja igen, azt is irtam hogy voicen. kb mindenki igy mondja discordon, nem azt mondják hogy 'menjunk hangcsatornára'. tenyleg borzaszto fellengzosen mindent angolul irok

This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Nov 7 2021 05:25am
Member
Gold: 6,352.66
Nov 7 2021 05:24am

regen linkeltem, ide is illik.
Member
Nov 7 2021 05:26am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ Nov 7 2021 12:22pm)
visszaolvastam a kommentjeimet direkt, es 3 darab angol szot/kifejezest talaltam osszesen kb 20 mondatban.

nice (ezt mas is szokta itt használni eleg gyakran, pl haverod a kalauz is)
baitel (erre nincs jo magyar kifejezes)
triggered (szerintem erre sincs es teged is lattalak mar ezt haszbnalni)

asszem volt még1 ami most nemjut eszembe már de lényegtelen hogy 1000 szobol 3 vagy 4

ennek ellenére te azt mondod hogy a mondataim felét angolul irom

siman csak vergodsz mert felbaszott teged amit irtam ezert ott probalsz belemkotni ahol csak tudsz. a tobbi hulye meg jatssza az eszet mint az ovodaban de azon mar meg se lepodok

Itt arról volt szó, hogy vajon ki lehetsz, mesh, erről jöttem rá, aztán mivel ezen rugozol már 3 órája, gondoltam elmagyarazom a problémát.

De jó, úgy látom, magadtól vagy ennyire hülye és nem segít senki , nem csak megjatszod, ekkor sincs semmi baj :D
Member
Nov 7 2021 05:31am
A belekotes dologra még annyit hadd tegyek már hozzá, hogy kifejezetten alja dolog valakit az alapján basztatni, hogy hol él, illetve mit dolgozik... Én értem, hogy csak egy kalap alá akarsz venni bármely átlagos kozoktatasban lévő tanárral és csak ez alapján megitelni, de úgy, hogy azt se tudod, hogy dolgozom és mit csinálok, irtó patkány alja dolog ezt felhozni.

Na de Rici is pont ezt csinálta, szóval meg is erdemlitek egymást
Member
Nov 7 2021 05:31am
Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2021 12:26pm)
Itt arról volt szó, hogy vajon ki lehetsz, mesh, erről jöttem rá, aztán mivel ezen rugozol már 3 órája, gondoltam elmagyarazom a problémát.

De jó, úgy látom, magadtól vagy ennyire hülye és nem segít senki , nem csak megjatszod, ekkor sincs semmi baj :D

"De hogy egyébként minden mondatot egy normális (-nak tűnő) beszélgetésben félig angolul kell írni tök feleslegesen, azt nem fogom megerteni, ha magam maradok sem"

elég vicces hogy te mondod hogy én játszom a hülyét

meg hogy nekem vasárnapi szórakozás hőbörögni mikor neked volt az első kommented az hogy ekkora baromságot még soha nem olvastál. rajtad kívül mindenkinek sikerult kulturaltan írnia még erre a sarkított és mainstreammel (főáramlattal sry) szembemenő véleményre is

vedd már észre magad egy kicsit ty KÖSZÖNÖM :)

This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Nov 7 2021 05:32am
Member
Nov 7 2021 05:34am
Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2021 12:31pm)
A belekotes dologra még annyit hadd tegyek már hozzá, hogy kifejezetten alja dolog valakit az alapján basztatni, hogy hol él, illetve mit dolgozik... Én értem, hogy csak egy kalap alá akarsz venni bármely átlagos kozoktatasban lévő tanárral és csak ez alapján megitelni, de úgy, hogy azt se tudod, hogy dolgozom és mit csinálok, irtó patkány alja dolog ezt felhozni.

Na de Rici is pont ezt csinálta, szóval meg is erdemlitek egymást

bold: kerdojel. sose told fullba a kretént

a parasztkodást meg te kezdted úgyhogy így jártál
Member
Nov 7 2021 05:38am
Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2021 12:26pm)

a boldhoz még annyiz hozzátennék hogy nem, te nem csak annyit írtal hogy ebbol jottel ra, hanem azt hogy ebbol jottel ra plusz en azert csinalom ezt mert szerintem ez annyira kúl. ergo én kúlnak akarok itt tűnni. ez már onmagában egy burkolt flamelés mivel azt allitod hogy en tobbnek akarok tunni mint ami vagyok ergo megjatszom az eszem.

ugyhogy pls ezt az onmentegetest meg hazudozast hagyd abba koszonom. legalább azt vállald fel amit már egyszer leírtál :)

This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Nov 7 2021 05:45am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1128712881289129012911468Next
Add Reply New Topic New Poll