Quote (Jancsipapa @ Nov 7 2021 12:12pm)
Nem igazán tudom eldonteni, hogy most élből ekkora hülye vagy, vagy csak szeretnéd végiganyázni a vasárnapot és csak megjatszod a hülyeséget, hogy legyen 'akció'
Ha az előbbi, akkor hadd jöjjön már ki belőlem a vidéki matektanar és türelmesen, mint a bukasra álló tanulonak, fejtsem már ki neked utoljára, hogy mi irritáló (mindenki más szerintem érti, miről beszélek) : nem azzal van a bajom, ha egy pl d2-hoz kapcsolódó témában használja valaki az angol szavakat és rövidítéseket, annak ott a helye, igen. De hogy egyébként minden mondatot egy normális (-nak tűnő) beszélgetésben félig angolul kell írni tök feleslegesen, azt nem fogom megerteni, ha magam maradok sem :D eloben sem így beszélsz, gondolom
Na de ha csak hoborogni szeretnél egy jót, akkor megertettem, sok sikert, ez már csak neked vicces időtöltés
visszaolvastam a kommentjeimet direkt, es 3 darab angol szot/kifejezest talaltam osszesen kb 20 mondatban.
nice (ezt mas is szokta itt használni eleg gyakran, pl haverod a kalauz is)
baitel (erre nincs jo magyar kifejezes)
triggered (szerintem erre sincs es teged is lattalak mar ezt haszbnalni)
asszem volt még1 ami most nemjut eszembe már de lényegtelen hogy 1000 szobol 3 vagy 4
ennek ellenére te azt mondod hogy a mondataim felét angolul irom
siman csak vergodsz mert felbaszott teged amit irtam ezert ott probalsz belemkotni ahol csak tudsz. a tobbi hulye meg jatssza az eszet mint az ovodaban de azon mar meg se lepodok
ja igen, azt is irtam hogy voicen. kb mindenki igy mondja discordon, nem azt mondják hogy 'menjunk hangcsatornára'. tenyleg borzaszto fellengzosen mindent angolul irok
This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Nov 7 2021 05:25am