Quote (Psyclon @ 8 Sep 2013 10:21)
Kb 10 órát játszottam Hc-ban, húzást leszámítva. De talán meg ezzel is sokat mondtam.
300m Hc gold jött be ezalatt.
Szerintem valamit fixen szarul csinálsz.
Nem hellen jatszol véletlen?
Inferno Mp1 a fix. Nem merek magasabbra menni, mert nem szeretném kockáztatni a bukfencet turkálós cuccokkal.
Épp tegnap este néztem meg ah-t inna pants miatt és pár extrább cuccért, hogy legalább a 120k dmg-t összehozhassam, mint az sc-s dh-mon, de az alap sima inna pant is 30 millió.
Én meg álltalában akkor megyek szétnézni némi upgrade-ért ha kb 1.5-2 misi összejött.

Elhiheted én lennék a legboldogabb, ha végre rájönnék mit baszok el konstans.
Orrba-szájba gyepálom az eliteket, speciel most a dh-val, de rareket és temérdek essencet leszámítva semmi egyéb nem eseik. Bár most dh mp0-n van, mert még csak ~500 az @ és 3k a def. Majd késöbb teszem 1-re.
A teljes D3-as pályafutásom alatt (pedig jó sok óra van már benne) összesen 2, azaz kettő darab set cuccot találtam, egy nemtommilyen ring-et és egy hand crosbow-t. Mindkettő salvage lett.
Legekből meg sima common nokedlik estek mikor hajalndó volt adni valamit a game, eddig még 1 francos lacuni se esett ki sose

Amiből viszonylag (számomra) értékelhető pézt szoktam csinálni az a Mariner's dye. Ha találok olyan merchantot aki 1k gold-ért adja veszek 1 raklappal és elsózom ah-ban.
Ritkán, de ebből egész jól ki szoktam jönni.

Csúf pótmegoldás és nem is gyors, de legalább ez adott.
This post was edited by ScorpionLord on Sep 8 2013 03:43am