Quote (josheide @ 29 Oct 2021 11:14)
Jelenleg 12 kötelező oltás van Magyarországon. Ezt a jogot és felelősséget áttolni a munkáltatókra az egy gyáva húzás, amivel én se értek egyet.
Nagyjából egyetértek, de ez azért bőven nem a pestis a spanyol nátha vagy a polio. És hogyha transzparens módon egy folyamatosan frissülő táblázatban nyomon lehetne követni hogy X, Y, Z vakcina hány hónapig véd, hányan fertőződtek meg vele, hányan kerültek kórházba/intenzívre/lélegeztetőgépre, hányan haltak meg benne, milyen és milyen súlyos mellékhatásai voltak, hányan haltak meg benne, stb. mindezt korra, nemre meg krónikus betegségre szűrve, akkor lehetne logikus döntést hozni.
Amikor még hiánycikk volt, azért nem oltattam magam, mert hagytam hogy az idősek meg a boltban meg ügyfélszolgálaton dolgozók vegyék fel először. Reméltem hogy mire őket beoltják addigra lesz elég adatuk a fent említett táblázatot összerakni amiből eldönthetem hogy felveszem-e és ha igen melyiket. Azóta se kaptunk szinte semmi adatot, a kórházba került oltottakról is csak orvosoktól való pletykáink vannak. Az hogy "mindegyik oltás jó" az egy jó nagy csúsztatás, és ha ugyanolyan jó mind, akkor miért is nem kaphatok róla adatot? Meg miért kell aláírnom egy papírt róla hogy saját felelősségre adatom be magamnak?
És akkor arról ne is beszéljünk hogy rögtön elkezdték nyomni hogy ÉN öltem meg a 30ezer halottat, véletlenül sem az a kormány aki 11 év kétharmaddal hagyta tovább rohadni az egészségügyet, NEM! Én öltem meg őket személyesen, még az oltás létezése előtt meghaltakat is! Én aki nem is voltam beteg és hordtam a maszkot rendesen mindenhol. Ja, és ez a másik. Az oltott kisebb eséllyel de elkaphatja és tovább is adhatja, és ennek ellenére neki nem kell maszkot hordania? Meg most újabban már senkinek? Szánalmas felelősséghárítás. De a legszánalmasabb tényleg az hogy rátolják a munkáltatóra...
De a lényeg hogy a fidesz szerint azért élünk szarul mert: SOROS, BRÜSSZEL, MIGRÁNSOK, BUZIK, OLTATLANOK!
Más:
Eleinte én is konteónak hittem a laboros történetet, de egyre több köztes és közvetlen bizonyíték van rá és állnak szépen össze a darabkák.