Quote (ecneB @ 15 Dec 2011 16:40)
Abban mindenképp egyetértek, hogy ez a hatalmas csúszás teljesen más szemszögbe helyezi a wp7-t.
Az android és az ios is nagyon-nagyon kezdetlegesen került ki egy olyan piacra, ahol gyakorlatilag bármit csináltak az új volt, mert nem létezett előtte. Ráértek lassan fejlődni, elég volt egymást követni, ha valami egyiken volt a másikon nem. A wp7 meg egy olyan környezetbe jött, ahol már egy kiforrt piac van, vannak egyértelmű igények és elvárások.
Nem lehet szép lassan felnőni, mert ha nem tud valamit, akkor veszik a konkurenciát. De összecsapni sem lehet, mert annak nem lenne jó vége.
kell idő a wp7-nek, meg kell látni, mit is jelent majd a wines telefon, az arm-en futó win8, a közös api stb.... én mindenképpen látok benne jövőt.
Valamint benivel ellentétben nekem nagyon bejön a külső, ugyan elismerem, hogy nem gyönyörű, de annyira funkcionális, hogy hihetetlen. Ebből a szempontból viszont azt gondolom, hogy piacvezető. A kezelése abszolute forradalmi, és ez a része bejött. Picit a külső rovására ment, de én az asztalit is úgy csinálom, hogy minimalista külső, és a funkcionalitás mindenekfelett.
Quote (fahrii @ 15 Dec 2011 18:25)
ja, kapjatok be hulye droidosok

Wp7re mai napig csak bugyuta arcade jatekok vannak tulsujban
egy 70-80-100k+ telefonnál mióta szempont a játék? Van aki tényleg azért veszi egyiket vagy másikat, mert van rá xy játék? Ez szerintem egy olyan korcsoportban számít, aminek abszolute nem kell ilyen drága telefont venni.
bár lehet tévedek és másoknak mások az igényei, de nekem nagyon furcsa, mint indok egyik vagy másik mellett.