Quote (S4nyy @ Aug 6 2012 10:44pm)
Biztos igazuk van ... Amúgy a teljes testes edzést elég sokan használják (300 című filmre is köredzésekkel készítettek fel szereplőket vagy küzdősportolók körében is ilyesmi dívik). Az egyik edzőtársam is így edzett nagyon sokáig, hogy volt A és B napja és az A napon a fekvenyomástól kezdve a húzódzkodás, bicepszezés is része volt a programnak. Én azt hiszem megragadtam a régi szisztémában és bontott programot használok.
Mondjuk számomra volt pár furcsaság az interjúban. Például:
Az én szememben Christian Thibaudeau a modell arra, hogy a teljes testes programok felette állnak az osztásnak!
Igen, ha az ember olimpiai súlyemelő volt és egész életét a súlyok között töltötte (+ kivételes genetikája van) akkor ő sem feltétlenül a 90%-ba tartozik. Elhiszem, hogy a kurva jó fizikumáról csak le kell dolgozni a zsírt és kész is.
Amúgy a konditeremben én is frászt kapok a kurva kövér emberektől, akik nekiállnak hasazni. Tegnap is volt egy csaj, 150es combjai vannak, de azért 2 kg-s súlyzóval bicepszezik hármat, úgy hogy véletlenül se lihegjen/izzadjon meg. Legszívesebben megmondanám neki, hogy kurva fölöslegesen mímeli az edzést.