Quote (Taszilo.^ @ 2 Jul 2012 15:40)
sirsz a lategame t miatt, de a raven neked useless egyseg ok
ne legyel mar ertelmi fogyatekos kerlek
mondtam egy szoval is, hogy useless unit?
kb terrant nem lattam meg aki annyit hasznal ravent mint en.
majd mindjart kifejtem, csak elmegyek meg csinalok magamnak kajat.
Quote (NerfHydraDPS @ 2 Jul 2012 15:48)
eddig nem esett le, hogy idióta ?

Quote (Taszilo.^ @ 2 Jul 2012 12:54)
harass: auto turrent
support: point defense drone
dps: seeker missile
energy: free
Na tehat akkor
ez tobb mint abszurd
a hsm meg egy rakas szar sajnos a buff ellenere is, egyedul a korruptorok(meg ha van eleg akkor a broodlordokat is lehet vele simogatni, de kevesbe effektiv mint mondjuk egy halom viking, es marpedig egy halom vikinget elobb fogok kihozni, mint broodlordok gyilkolasara eleg hsmnyi ravent) ellen van ertelme, mert altalaban fel vannak stackelve, ha az 1a kozepere benyomod a hsmet inkabb te baszol ra vele, protoss ellen meg folosleges, mert azokbol a batar egysegekbol meg egy vak dankoros gyerek is kiszedi azt amelyik egysegre rakuldted (ha meg annyi eszed volt, hogy a charge zealotra kuldted ra, akkor nezel majd, hogy miert halt meg a fel armyd instant, mert ugye kibaszott terrannak nincsen olyan aoeje amin nincsen friendly fire, mert azt lehetne agyatlanul spamolni persze)
a pdd meg egy valoban nagyon hasznos dolog.
Ravent lategame kb kotelezo hozni, foleg tvz-ben, ha bcvikingraven-re transitionol az ember, de egyebkent midgame kurvara nem fogja neked megerni kihozni, hacsak nem techlab starportos volt az opened, mert akkor kell is hozni.
nem eri meg csak ugy hozni random 1-2 ravent, max ha elore latod, hogy nagyon dt-zni fog a protoss, egyedul akkor, reakciokeppen erdemes hozni, midgame inkabb elbaszok egy scant mint. hogy a medivac/viking production-t leallitsam, es belefektessek a dologba 100 mineralt es 200 gazt ravenenkent, probalkoztam ilyesmivel, nem mukodokepes.
jaj, azt elfelejtettem hozzatenni, hogy bronzban olyan mint lategame gyakorlatilag nincsen, ugyhogy kar erre alapozni, mert bronzban barmit meglehet csinalni igazabol, de ne a hulyeseget tanulja meg.
This post was edited by Cpt_Ghost on Jul 2 2012 08:21am