Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 18 2013 09:18pm)
szoval en egyebkent teljesen elhiszem neked hogy te errol azthiszed/hitted hogy tiszta emdéema, meg hogy nem akartál átbaszni senkit, sőt még aztis elhiszem hogy gecire ÜT, de ez igy akkoris gyanus. vidd el bevizsgaltatni valami laborba hogy tenyleg az-e, mar csak hogy te is teljesen képben legyél
annyira amúgy engem nem érdekelne az sem, ha nem az lenne (amit amúgy kétlek) amíg jó és viszik és dől a pénz belőle felőlem aztán bárhogy nevezhetik
ha tudnék megbízható helyet és arra járnák még be is vizsgáltatnám de nem tudok
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 18 2013 09:20pm)
és ha te letesztelted már akkor írd már le hogy mit éreztél pontosan, mer kíváncsi vagyok. szerettél mindenkit meg ölelgetted őket, vagy pörögtél, melyik érzés mennyire volt erős etc
volt némi szeretet fless is, pörögsz tőle mint a kurva élet, vibrál a kép hébe hóba
én amúgy kb ilyen Kata + spuri + ekinek mondanám
mármint a 3 egyben
én ennél erősebb cuccot nem küldtem még és mindenki emgvolt vele elégedve (volt aki komolyan mondom azért nem vette meg mert túl erős)
én kb durván 0.1gramot küldtem belőle be mikor leteszteltük és rendesen megbaszott 3órára ~
időérzéked amúgy lenullázza totálisan ~ 1óra 15pnek tűnik
és amúgy rászívtam 1 sima cigit és úgy megvágott, hogy nem is tekertem füves cigit mert úgy voltam vele totális agyhalál lesz
This post was edited by SnoopDogg on Sep 18 2013 01:25pm