d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1126512661267126812695001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Dec 18 2012 07:15am
Quote (ecneB @ 18 Dec 2012 14:10)
lapozz egyet vissza, kerlek

de ha poenra vesszuk, akkor nyugodtan benyogom h 3gs hasznaltan 40 k ert? nem tudok tovabb lendulni. furcsa ember vagy

homeland s02e12
nezzed!!!4444
Member
Gold: 710.00
Dec 18 2012 07:24am
Quote (jarabekg @ Dec 18 2012 11:29am)
tudom, hogy gecire idegesít, ezért van fent, reportolj, és fappolok a suspimra

ja, nyilván ezér szartam le az elmult x hétben
igazábol nekem csak jo, ha tudlak vmiért reportolni, csak gondoltam szolok
dehát ilyen ez a zsido élet, gondolom anyádék erre tanitottak :)
Member
Gold: 0.00
Dec 18 2012 07:26am
Quote (ecneB @ 18 Dec 2012 13:54)
nem vagyok benne biztos, de szerintem, nem is az altalanos kakaofogyasztasrol beszelgettunk. de ha mar kukacoskodni akarunk, akkor akar az instant kakaot nem is neveznem kakaonak, hanem inkabb a fahrii altal megemlitett cukros gecinek. az h te mondjuk ezt fogyasztod mar regota meg semmit nem bizonyit, ugyanugy el lehet kesziteni a kakaot tejjel vizzel (jara fele zsidok ahogy olvashattuk vizelettel)

Quote (jarabekg @ 18 Dec 2012 13:58)
én egy nyers kakaóbabot teszek meleg vizeletbe, a többi csak cukros geci

röhögök :D

Quote (ecneB @ 18 Dec 2012 14:02)
egyaltalan nem erzem magam annak csak felbasz egy ket idiota
de ha meg ugy is lenne (aranyerem most h igy mondod a tegnapi futas utan egy kicsit faj, szal megvan a butthurt raadasul meg ontopic feelem is van) mi ezzel a gond?

ismerős, nekem most 3-4 hét volt durvább, folyamatosan vérzett szarásnál, utolsó héten meg fájt is elég rendesen
most pöpec, nemtom egyébként mi alapján változik... most valszeg megint fasza lesz pár hétig aztán kezdő előröl
Member
Warn: 10%
Dec 18 2012 07:30am
Quote (ecneB @ Dec 18 2012 02:10pm)
lapozz egyet vissza, kerlek

de ha poenra vesszuk, akkor nyugodtan benyogom h 3gs hasznaltan 40 k ert? nem tudok tovabb lendulni. furcsa ember vagy

emlékeztetsz azokra az emberekre, akik eldöntik magukról belül, hogy ők "okosak" és a saját véleményüket gondolják az egyetlen "jónak", ami azzal jár, hogy a másik ember más fajta véleményét lenézik, lefitymálják és butának érzik őt, pedig csak másképp gondolkodik és érez.
nem ismerlek, de az eddigiek alapján baromira demagógnak tűnsz és nárcisztikusnak. nyilván előrehaladott ilyen következtetéseket levonnom rólad, de egy idegen ember számára(pl én) ez elég antipatikus tud lenni.
ne érts félre, nem lefikázni akarlak, de lehetnél kevésbé offenzívebb is kifelé mert így eléggé elveszed az ember kedvét attól, hogy megvitasson veled bármit is.
Member
Gold: 59.00
Dec 18 2012 07:32am
Quote (Eoghan @ 18 Dec 2012 13:30)
emlékeztetsz azokra az emberekre, akik eldöntik magukról belül, hogy ők "okosak" és a saját véleményüket gondolják az egyetlen "jónak", ami azzal jár, hogy a másik ember más fajta véleményét lenézik, lefitymálják és butának érzik őt, pedig csak másképp gondolkodik és érez.
nem ismerlek, de az eddigiek alapján baromira demagógnak tűnsz és nárcisztikusnak. nyilván előrehaladott ilyen következtetéseket levonnom rólad, de egy idegen ember számára(pl én) ez elég antipatikus tud lenni.
ne érts félre, nem lefikázni akarlak, de lehetnél kevésbé offenzívebb is kifelé mert így eléggé elveszed az ember kedvét attól, hogy megvitasson veled bármit is.

sup aston
Member
Dec 18 2012 07:32am
Quote (Eoghan @ 18 Dec 2012 14:30)

Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.
Member
Dec 18 2012 07:35am
Quote (Eoghan @ Dec 18 2012 01:30pm)

mondom hogy <warnos> vagy, ugyhogy elhuzhatnál a <szintén warnos> te <ez meg már bannos>

gyengének érzem magam :(
sosem fogok már ugy flémelni, mint régen
ah nembaj, majd patrikot elküldöm az anyjába este dota közben
Member
Dec 18 2012 07:46am
Quote (sylke @ 18 Dec 2012 14:35)
mondom hogy <warnos> vagy, ugyhogy elhuzhatnál a <szintén warnos> te <ez meg már bannos>

gyengének érzem magam :(
sosem fogok már ugy flémelni, mint régen
ah nembaj, majd patrikot elküldöm az anyjába este dota közben

Pedig most igaza van. Amúgy sem értem minek a hate felé, most éppen őt anyázod?
Member
Dec 18 2012 07:47am
Quote (Rawen @ Dec 18 2012 01:46pm)

valakit mindig kell anyázni
valami miatt mindig kell sirni

.

igazán örülhetnél, hogy most pl nem téged baszogatlak!
Member
Dec 18 2012 07:55am
Quote (Rawen @ 18 Dec 2012 14:46)

Én sem értem egyébként, tök normális gyerek.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1126512661267126812695001Next
Closed New Topic New Poll