d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev1125126127128129252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Apr 28 2020 05:02am
Quote (SteelMeetsSteel @ 28 Apr 2020 18:07)
lehet hogy ez naiv kerdes, de biztos hogy az ilyesmi leakeleseert nem fognak neked fekete ruhas emberek kellemetlen kerdeseket feltenni?

europa szinten sok gyar lesem allt (mar amikkel en dolgozok), sok a heten es jovoheten indul ujra

itt (bajorfoldon) mar elkezdtek enyhiteni a dolgokat de jobban levolt korlatozva mint otthon. mostmar pl szabad haztartason kivuli emberrel is talalkozni, egyszerre eggyel, es jovohettol egesz sok bolt ujranyit.

Nem hiszem, az itteni hirekben is megirtak, csak nyugatra meg nem jutott el.
Ha meg igen, akkor a jovoben csak a partot elteto videokat fogok kesziteni.
Member
Gold: 6,352.66
Apr 28 2020 06:05am
Quote (llllllllllll @ 28 Apr 2020 10:45)
Szerintetek meddig fog ez tartani mon?
Hogyan fog 'ujraindulni' az elet? Egyszerre mindenki vagy csak 60 alatt, aztan kesobb az idosek is kijohetnek vagy valahogy mashogy?
Also, hogyan erint ez az egesz? Tudsz otthonrol dolgozni?

engem sehogy se erint, konyvelek muterrel ugy ahogy eddig is
bizonyos ugyfeleknel kevesebb ofc a szamla, de mashol viszont tobb.
ide oda jelenteges miatt elozo honap huzosabb volt, most kevesebb lesz vele a melo
Member
Gold: 1,700.00
Apr 28 2020 06:17am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Apr 28 2020 11:43am)
ahogy en elkepzelem euban:
fokozatosan fog ujraindulni
par honapon belul a gyarak kinyitnak
fel even belul az ettermek etc is, addig csak hazhozszallitas
amig a gazdasag helyreall 1-2 ev biztos lesz, de ez orszagonkent lehet eltero, orban agymeneseit pl nehez elore megjosolni

engem nem nagyon erint
eddig se szoktam kezetfogni reggelente
az esedekes fizuemelest vegul megkaptam igy is, de a kafeteriat ceges szinten elvettek sad.gif
van lehetoseg otthonrol dolgozni, de a munkam miatt nem tudom 100%ban otthonrol, tegnap is meg ma is bejottem pl

amit nagyon remelek, hogy nem tortenik meg:
hogy "csak a kommenteket jottem olvasni" tier emberek (nem tudom kinek a multija) kerulnek tobbsegbe, ugy erzik hogy eleg volt mar a szobafogsagbol es elhozzak ide azt, ami most amerikaiaknal van

Huh mert mi van az USA-ban? Nyugatra már oldják fel... látják, hogy full értelmetlen.
Ahol szar az átlag egészség, higénia, elöregrdett a társadalom és szennyezett a levegő, ott sokkal nagyobb a baj. Máshol meg semmi.
Mi történt EU-ban? Meghalt pár krónikus beteg és vagy öreg.
Évi 650k ember hal bele a jól ismert infuenzába és még oltás is van.
Ha orbánon múlik, akkor még 2 évig biztosan eljátsza a hős megmentőt...
Ideje lenne már felébredni....

This post was edited by csak_a_kommenteket_jottem_olvasn on Apr 28 2020 06:17am
Member
Apr 28 2020 06:36am
remelem felporog a topic ricsard es faszomsetudja kicsoda kozott
Member
Gold: 17,767.00
Apr 28 2020 07:10am
Quote (csak_a_kommenteket_jottem_olvasn @ 28 Apr 2020 14:17)
Huh mert mi van az USA-ban? Nyugatra már oldják fel... látják, hogy full értelmetlen.
Ahol szar az átlag egészség, higénia, elöregrdett a társadalom és szennyezett a levegő, ott sokkal nagyobb a baj. Máshol meg semmi.

ez miert szempont? elotte is volt mit jatszania, utana is lesz
Member
Gold: 0.00
Apr 28 2020 07:12am
Quote (csak_a_kommenteket_jottem_olvasn @ Apr 28 2020 02:17pm)

tudtam en, hogy maradt meg az ilyen avg influenza etc fele emberekbol
tessek, itt egy osszehasonlitas, nem reprezentativ teljesen, mert nem mai post es boven 100 nap utan vagyunk, es azota csak rosszabb lett
https://reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/fxoxti/coronavirus_deaths_vs_other_epidemics_from_day_of/

nem vagyok teljesen biztos benne, hogy nem csak direkt trollkodni krealtad az accot, meg abban sem, hogy nem joey multija vagy )))) de ilyen hszek utan, hogy "meghalt par kronikus beteg es vagy oreg" szivesen leultetnelek beszelgetni azokkal a csaladokkal akiknek pl a gyerekuk halt bele, vagy akar csak valamelyik 50 alatti egeszseges szulo

ahol megnyitjak az uzleteket azt sem azert tortent, mert lol nem mukodott ez megse kell, hanem mert nyomon kovetik mindig a naponkenti uj megbetegedeseket es ugy hatarozzak meg, hogy ezt meg elbirja egeszsegugy az adott orszagban

minden orszag az euban eleg konzervativ hozzaallassal indult es eros korlatozasokat vezettek be orszagszerte (uk-t kiveve, ott az elso koncepcio az volt, hogy terjedjen el, mindenki atmegy rajta es immunisak leszunk utana yolo, de aztan a halottak szamanak hatasara ez gyorsan valtozott.) es ez igy is van jol tbh.
en szemely szerint leszarom, hogy valaki unja a szobafogsagot es hisztizhetnekje van, de mind mondom az ilyen freedom meg wakeup sheeple tuntetesek nagy resze halistennek amerikara korlatozodik, nem is veletlen, hogy ott van a legtobb halott tbh

This post was edited by smokingcanrevealhiddenlasertraps on Apr 28 2020 07:13am
Member
Gold: 5,302.77
Apr 28 2020 07:13am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Apr 28 2020 03:12pm)
tessek, itt egy osszehasonlitas, nem reprezentativ teljesen, mert nem mai post es boven 100 nap utan vagyunk, es azota csak rosszabb lett
https://reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/fxoxti/coronavirus_deaths_vs_other_epidemics_from_day_of/

nem vagyok teljesen biztos benne, hogy nem csak direkt trollkodni krealtad az accot, meg abban sem, hogy nem joey multija vagy )))) de ilyen hszek utan, hogy "meghalt par kronikus beteg es vagy oreg" szivesen leultetnelek beszelgetni azokkal a csaladokkal akiknek pl a gyerekuk halt bele, vagy akar csak valamelyik 50 alatti egeszseges szulo

ahol megnyitjak az uzleteket azt sem azert tortent, mert lol nem mukodott ez megse kell, hanem mert nyomon kovetik mindig a naponkenti uj megbetegedeseket es ugy hatarozzak meg, hogy ezt meg elbirja egeszsegugy az adott orszagban

minden orszag az euban eleg konzervativ hozzaallassal indult es eros korlatozasokat vezettek be orszagszerte (uk-t kiveve, ott az elso koncepcio az volt, hogy terjedjen el, mindenki atmegy rajta es immunisak leszunk utana yolo, de aztan a halottak szamanak hatasara ez gyorsan valtozott.) es ez igy is van jol tbh.
en szemely szerint leszarom, hogy valaki unja a szobafogsagot es hisztizhetnekje van, de mind mondom halistennek az ilyen freedom meg wakeup sheeple tuntetesek nagy resze halistennek amerikara korlatozodik, nem is veletlen, hogy ott van a legtobb halott tbh

auto kits :wacko:
Member
Apr 28 2020 07:25am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 28 Apr 2020 15:12)

en szemely szerint leszarom, hogy valaki unja a szobafogsagot es hisztizhetnekje van, de mind mondom az ilyen freedom meg wakeup sheeple tuntetesek nagy resze halistennek amerikara korlatozodik, nem is veletlen, hogy ott van a legtobb halott tbh

jo ez a grafikon, de ebben az is benne van, aki fertozott volt es mondjuk amugy levagta a fejet a vonat?
1 rendes eves flut is melle kene amugy baszni, hogy legyen mihez hasonlitani
illetve ettol fuggetlenul vki nyomhatna adatot arrol is, hogy evente hanyan halnak meg rakban, ecben, alkoholizmus miatt pl
Member
Gold: 5,302.77
Apr 28 2020 07:35am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Apr 28 2020 03:25pm)
jo ez a grafikon, de ebben az is benne van, aki fertozott volt es mondjuk amugy levagta a fejet a vonat?
1 rendes eves flut is melle kene amugy baszni, hogy legyen mihez hasonlitani
illetve ettol fuggetlenul vki nyomhatna adatot arrol is, hogy evente hanyan halnak meg rakban, ecben, alkoholizmus miatt pl

De most a COVID-19 felkapott. Kit érdekel a többi haláleset?

This post was edited by -joey- on Apr 28 2020 07:35am
Member
Apr 28 2020 07:37am
Quote (-joey- @ 28 Apr 2020 15:35)
De most a COVID-19 felkapott. Kit érdekel a többi haláleset?

engem erdekelne
meg az is pl, hogy a mostani 2019-2020ban hanyan haltak meg influenzaban, vagy most minden influenzas eset = covid egybol ?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1125126127128129252Next
Add Reply New Topic New Poll