Quote (ReDEyeS @ 20 Aug 2010 08:14)
nem tudom mit akar jelenteni a H a T és a D de receptből nem lehet ezeket előállítani
nem függ.
hivatalosan se, és nem hivatalosan se
igazából amit mondtak a többiek, azért függ tőle csak. egy 50-s karival nem tudsz hellen írtani.
MF és GF csak annyira használ, hogy a rúna is egy fehér item, tehát minél több MF-ed van elvileg annál kisebb az esélye a fehér cucc találásához.. a GF meg végképp nem nagyon számít ( ez is szerintem a travi-s tévhitből jön, hogy GF-s karival szoktunk travizni és traviban nagyobb eséllyel esik HR vagy rúna )
de tapasztalatom az... hr csak úgy esik... random karival random helyen ( értsd: pvp karival hell act 1 fallen )... ha direkt arra gyúrsz kb sose fog kipottyanni
Rúna esetére ez nem igaz komám. Itemdrop elnagyolva így néz ki:
-Leölsz egy szörnyet.
-A gép kipörgeti, hogy mennyi item essen ki belőle (ez függ a szörny típusától, és a playerek számától)
-majd a típust (rúna/BALTA/jewel/akármicsoda)
-majd eldönti hogy ez unique/set/rare/magic/"fehér" legyen. EBBEN a sorrendben pörgeti, tehát minél több mf van, annál nagyobb esély van unique itemre, hülyeség hogy hogy unique helyett is raret lelsz. Szimplán annyiról van szó, hogy bizonyos érték után a mf értéke kisebb ütemben növeli a unique eséylét, mint a rere itemekét, ezért ha nem pörget ki unique itemet, se setet, akkor nagy eséllyel fog az adott itemből rare-t csinálni.
-Mindezek után lép a képbe a qlvl, alvl etc, mely alapján ha unique jön ki adott itemre, de ezek alapján nem lehetne az, tovább pörgetődik, és kiesik set/rare/magic/fehér itemként. Így lehetnek nagyobb durability-vel rendelkező itemek (pl dupla dura jmod ugye)
-Gold esésének esélyét a gf nem növeli, azonban a leeső gold mértékét egyenes arányban növeli (ugye, mf nagyonnem egyenes arányban növel, mint írtam).
-Rúna esésének esélyét közvetlenül semmi nem növeli, ha adott helyen eshet rúna, akkor az bármely szintű karakternek eshet ugyanakkora eséllyel, se gf, se mf nem segít abban hogy nagyobb/több rúna essen. Közvetve a playerek száma növeli a rúnák találati esélyét, mivel minél több player van, annál több item fog kiesni egy szörnyből, értelem szerűen annál nagyobb az esély, hogy egyikből egy rúna lesz.
This post was edited by Oberon_os on Aug 20 2010 02:30am