d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1125612571258125912601468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Jun 19 2021 09:36am
Quote (Cpt_Ghost @ 19 Jun 2021 23:10)
magyarazkodjon a faszom egy retardalt kibicnek akinek egy tavolkeleti diktaturaba kellett menekulnie hogy vmi megelhetest tudjon maganak teremteni

Ezt jo tudni lmao
Istenem, hogy a faszomba tudsz eletben maradni ennyi esszel Levente? Hogy a faszomba nem baszott meg el a villamos? Vagy hogy nem basztak meg pofan ugy igazan?
Levente aki mindenhez IS ert.
Koszonjuk szepen Levente, ha barmilyen tanacsra szuksegunk lesz vagy csak a tutit akarjuk hallani, akkor betagellek megint.
Addig meg nyomorodj meg.
Member
Gold: 80.00
Jun 19 2021 09:38am
vergődj ezaz
Member
Jun 19 2021 09:39am
Quote (Cpt_Ghost @ 19 Jun 2021 23:38)
vergődj ezaz

Megint visszajottel Levente, remelem hogy vegre sikerult elfogadni a massagodat.
Member
Gold: 0.92
Jun 19 2021 09:40am
Quote (Smat @ Jun 19 2021 05:36pm)
Ezt jo tudni lmao
Istenem, hogy a faszomba tudsz eletben maradni ennyi esszel Levente? Hogy a faszomba nem baszott meg el a villamos? Vagy hogy nem basztak meg pofan ugy igazan?
Levente aki mindenhez IS ert.
Koszonjuk szepen Levente, ha barmilyen tanacsra szuksegunk lesz vagy csak a tutit akarjuk hallani, akkor betagellek megint.
Addig meg nyomorodj meg.

mondjuk ezt a mindenhez is ért szintet én pont rólad mondanám el, egyébként meg te ecsetelted anno h családod lehetetlen hiteleket vett fel, aztán fogtatok a satorfatokat és elhuztatok a picsaba, most meg egy kommunista országból orbanozol meg szarozod az egész országunkat (mellékesen úgy h gyakorlatilag behazasodtal egy gazdag családba és após pénzével menozol) :)
Member
Jun 19 2021 09:44am
Quote (rapiddani @ 19 Jun 2021 17:40)
mondjuk ezt a mindenhez is ért szintet én pont rólad mondanám el, egyébként meg te ecsetelted anno h családod lehetetlen hiteleket vett fel, aztán fogtatok a satorfatokat és elhuztatok a picsaba, most meg egy kommunista országból orbanozol meg szarozod az egész országunkat (mellékesen úgy h gyakorlatilag behazasodtal egy gazdag családba és após pénzével menozol) :)

minek magyarázkodsz neki, én azon csodálkozom, hogy olvasni tud a csávó
Member
Jun 19 2021 09:51am
Quote (rapiddani @ 19 Jun 2021 23:40)

Aha, szoval nekem nem lehet velemenyem. Okj mondom.

Mar megint eljutottunk oda hogy hitel, kina, gazdag csalad.
Nem fogom 100. alkalommal elmagyarazni azt hogy hogyan semmiztek ki minket cirka 12 evvel ezelott hitel cimen amit utana a bank eltorolt hosszu birosagi eljaras utan es utana meg ok fizettek anyameknak karteritest.
A fotelbol en is lekommunistaztam kinat mielott idejottem volna, de nem mindenki engedheti meg maganak a "draga" repjegyet szoval total megertem hogy a nyugati MSM hogyan vezetett meg kinaval kapcsolatban. Linkelj be egy serpentza videot melle hogy hitelesebb legyen az allitasod.
A sajat penzemmel menozok, ha menozok, sajnalom hogy neked az menozesnek szamit ha megengedhetek magamnak teljesen atlagos dolgokat.
Member
Jun 19 2021 09:52am
Quote (Cpt_Ghost @ Jun 19 2021 05:44pm)
minek magyarázkodsz neki, én azon csodálkozom, hogy olvasni tud a csávó

amúgy szerintem nem fogyatékos ( dolgoztam termelésben 4evet, operatori szinten van azért csoda), meg azért ahhoz kell kurázsi h megtanulj 1-2 nyelvet, elvégezze a tesiszakot és elmenjen a halál faszaba. Nekem az kurva unszompatikus h azt hiszi bárki beveszi h ezt az életszínvonalat ő teremtette meg, és veri a csalánt az apósa faszaval. Szép dolog amit ő csinál, az pont arra elég h telefont vegyen, elektromos rollerezzen, sieljen meg legyen ideje YouTube videókat csinálni, tehát ne unatkozzon. De az h nyomja a terepjárós, teslas spoilereket, hat nemtom eldönteni h ezt ki eszi meg.

Vagy csak szimplán 2centis pocse van és túl kompenzál
Member
Jun 19 2021 09:56am
Quote (rapiddani @ 19 Jun 2021 17:52)
amúgy szerintem nem fogyatékos ( dolgoztam termelésben 4evet, operatori szinten van azért csoda), meg azért ahhoz kell kurázsi h megtanulj 1-2 nyelvet, elvégezze a tesiszakot és elmenjen a halál faszaba. Nekem az kurva unszompatikus h azt hiszi bárki beveszi h ezt az életszínvonalat ő teremtette meg, és veri a csalánt az apósa faszaval. Szép dolog amit ő csinál, az pont arra elég h telefont vegyen, elektromos rollerezzen, sieljen meg legyen ideje YouTube videókat csinálni, tehát ne unatkozzon. De az h nyomja a terepjárós, teslas spoilereket, hat nemtom eldönteni h ezt ki eszi meg.

sztem meg egy elkepesztoen buta ember aki elvegzett egy bufeszakot meg megcsinalt 2 3 hetes nyelvi okj-t es szerencsesen behazasodott jo helyre es most elhiszi hogy o a valaki es erdekel barkit a velemenye
azert ne legyen mar nagy szam ugy beszelni angolul h kiskorodban kimenekult oda a csaladod :D

This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 19 2021 09:57am
Member
Jun 19 2021 10:00am
Quote (rapiddani @ 19 Jun 2021 23:52)

Ha ennyire kivancsi vagy, komolyan megmutatom neked hogy mennyi a bevetelem, mire koltottem az elmult 4 evben es mennyi igaz abbol hogy mas faszaval verem a csalant. Nyilvan leszarod mert kiderulne hogy kb semmi sem igaz abbol amit te igy most kitalaltal.
2 eve kezdtem el foglalkozni komolyabban a cryptoval es sikerult szep penzeket lehuznom vele, legyen ennyi eleg.
Member
Jun 19 2021 10:05am
Quote (Cpt_Ghost @ Jun 19 2021 05:56pm)
sztem meg egy elkepesztoen buta ember aki elvegzett egy bufeszakot meg megcsinalt 2 3 hetes nyelvi okj-t es szerencsesen behazasodott jo helyre es most elhiszi hogy o a valaki es erdekel barkit a velemenye
azert ne legyen mar nagy szam ugy beszelni angolul h kiskorodban kimenekult oda a csaladod :D

Ha magyar atlagot nézed akkor ezek már értékelhető dolgok tbh
Az h ekkora a pofája, az nekem olyan feel mint amikor Győr belvárosában látok 20millios autókkal futkarozni 18eves srácokat. És nyilván egyik sem azt mondja h ja, család tele van, jó sorom van. Nyilván mindegyik ugat h ő mit tett le az asztalra, miközben max a matek kettesert kapott egy autót
Go Back To Magyar Topic List
Prev1125612571258125912601468Next
Add Reply New Topic New Poll