Quote (Senee @ Sep 18 2013 12:07am)
az lenne jó a többiek is így látnák és senki sem akarna többet
abból mindig csak a baj van
több pénz több probléma
de mindig van valaki aki többet akar
én úgy vagyok vele, hogy ez így kiváló és, hogy húzzuk meg magunkat és csak figyeljünk a háttérből , mert gyakorlatilag 3 "király" biztonságban van akárhogy omlanának össze a dominok ..
(illetve ugye a 2 barátom az ő barátjuktól függ) ezért is bíztam rájuk ezt a terjeszkedési mohósági kérdést.. mert én totálisan biztonságba vagyok.. elmondtam nekik a véleményem , hogy szerintem miért kéne így hagyni a dolgokat és, hogy szerintem mit kéne csinálni ..
de hát rájuk bízom mert én már elvégeztem a feladatom és már csak jön a pénz .. ha ők mohók én is többet fogok kapni, csak ők ugye nagyobb eséllyel bukhatnak le.. engem ez nem érint
amúgy meg minden papír elő van készítve ahhoz, hogy kiállíthassunk 1 embert aki elviszi a balhét.. úgy, hogy senkire nem lehetne visszavezetni a szálakat ..
egy családos csövesnek megmondanám, hogy bemegy a börtönbe de a családjának biztosítva lesz a rendes élet .. lakás, ruha, kaja , iskola
szerintem simán belemenne ^^
sajnos ezt a bűnbakos dolgot biztonságosan, hogy senkinek ne lehessen baja belőle nem lehet úgy megcsinálni, hogy az illető nem egyezik bele .. partnernak kell lennie benne
This post was edited by SnoopDogg on Sep 17 2013 04:29pm