d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1124912501251125212535001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 43.51
Sep 17 2013 02:42pm
Quote (Saenchai @ 17 Sep 2013 21:39)
a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka

mi
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 17 2013 02:42pm
Quote (Saenchai @ Sep 17 2013 10:39pm)
a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka

igen, de a lényegen nem változtat az elírásom ^^
rengeteg kiskapu van amit kilehet használni és egyben életmentő lehet.. :D

This post was edited by SnoopDogg on Sep 17 2013 02:42pm
Member
Gold: 343.00
Sep 17 2013 02:45pm
Quote (SnoopDogg @ Sep 17 2013 08:35pm)

legrosszabb esetben is csak (ha mindent úgy írtam volna le ahogy történt amit nyilván nem tettem) csak egy megtörtént esemény lenne amit én tökéletesen tudtam de ugyan akkor mivel semmi bizonyíték nem lenne még mindig.. lerendezném annyival, h egy csöves mesélte el nekem ezt a sztorit és én csak sajátomként adtam elő

hazudni meg nem bűncselekmény : D sőt még totál együttműködő is lennék a rendőrséggel
persze felismerem a csövest hogyne, olyan személy leírást adnék húúúúúúúú  :D

de minél többet írsz le annál inkább zárod ki a lehetőségeidet :XD
mint most pl ezt is
ergo már tudják, hogy ezt fogod hazudni

nem véletlen, hogy mindegyik maffiozonak meg van tiltva a csacsogás

még ha nem is az igazat mondod vagy csak részben, hazugságokon elindulva is ellehet jutni az igazságig
sose tudni miből mi jön ki

minél kevesebbet minél kevesebben tudnak; annál jobb azoknak akik profitálnak az adott dologból
Member
Gold: 62.00
Sep 17 2013 02:47pm
Quote (SnoopDogg @ 17 Sep 2013 22:35)
ja, a d2jsp forumon ahol Njaguárnak minden acchoz van hozzáférése kétlem, hogy bármiféle bizonyítékként szolgálna mivel simán meghamisíthatta a dolgokat .. de ha mégis azért mert ezeket leírtam nem találnának semmit, nyilván csak olyan dolgokat írtam le amik lényegtelenek ^^
mert csak annyit mondok, hogy hazudtam ... aztán, ha a rendőrség azt mondja, h aha persze akkor utána nézünk a dolgoknak én csak a képükbe vigyorognék mert tudnám, hogy, hogy semmi tárgyilagos bizonyítékuk nincs amivel elítélhetnek ..

leírtam egy sztorit ami ugye vagy igaz vagy nem.. itt kezdődik a dolog
azt mondanák rá reális és, hogy kivitelezhető és maximum utánajárnának a sztorinak de hozzám akkor sem lenne szál amin eljutnak : (
végig járhatnák teljesen ugyan azt az útvonalat ahol én haladtam se változna semmi :D

de ha valamelyik futárhoz eljutnának hiába az eldobált egyszer hasznalt simek meg minden, miért ne tudnák visszavezetni az egészet? lehet hozzéd tényleg nem jutnak el, de valakit mindenképp tetten érnek ha csak fel nem szivodnak teljesen
Member
Gold: 26.00
Sep 17 2013 02:51pm
Jó szar lehet annak aki drogcsempészeten agyal mert minden máshoz túl hülye / lusta.

/e amúgy érdekes volt a sztori, sosem hallottam ilyenről "részletesen", nem mozogtam ilyen körökben

This post was edited by ace07 on Sep 17 2013 02:56pm
Member
Gold: 343.00
Sep 17 2013 02:53pm
Quote (ace07 @ Sep 17 2013 08:51pm)
Jó szar lehet annak aki drogcsempészeten agyal mert minden máshoz túl hülye / lusta.

hát inkább lennék bűnöző mint rabszolga vmi gyárban
az egész ország bűnözik, vezetőinkkel az élen és mindenki szarik bele mindenbe
de azért én legyek tisztességes és rohadjak bele a munkába mi, hogy szebb világunk legyen
ok
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 17 2013 02:58pm
Quote (fleSs @ Sep 17 2013 10:47pm)
de ha valamelyik futárhoz eljutnának hiába az eldobált egyszer hasznalt simek meg minden, miért ne tudnák visszavezetni az egészet? lehet hozzéd tényleg nem jutnak el, de valakit mindenképp tetten érnek ha csak fel nem szivodnak teljesen

2 másik befektetőhöz meg csak azon az egy emberen keresztül lehetne eljutni, akiért mind a kettő tűzbe tette a kezét és éppen ezért úgy lettek intézve a dolgok, hogy én totál háttérbe vagyok mivel én nem akartam azt a 4. embert mivel számomra nem volt annyira megbízható, hogy biztos legyek benne nem dob fel.. ők úgy voltak vele bíznak a gyerekben és rá tennék az életüket .. hát így lett
és ez a gyerek a szál legvége akihez eltudnak jutni bizonyítékok alapján.. (amiről tud és csinos kis pénzt kap érte ám) ha meg mégse olyan megbízható, a 2 barátom sajnálni fogom ... mert ők meg rátették az életüket de tudták hogy mivel játszanak..
szóval ez a gyerek nem tudna olyat mondani ami rám nézve kellemetlen lenne, csak a 2 barátom akiben megbízok.. mint mondtam erre épült az egész, hogy lennie kell 3-4 olyan szinten összetartó embernek, hogy ha kell leülnek +5 évet de akkor sem szólalnak meg :)

hozzá tenném még érdekük is, hogy legalább 1 kinn maradjon és forgassa a pénzt.. intézze az ügyeket

This post was edited by SnoopDogg on Sep 17 2013 02:59pm
Member
Gold: 33,265.80
Sep 17 2013 02:59pm
Quote (SnoopDogg @ 17 Sep 2013 21:58)
2 másik befektetőhöz meg csak azon az egy emberen keresztül lehetne eljutni, akiért mind a kettő tűzbe tette a kezét és éppen ezért úgy lettek intézve a dolgok, hogy én totál háttérbe vagyok mivel én nem akartam azt a 4. embert mivel számomra nem volt annyira megbízható, hogy biztos legyek benne nem dob fel.. ők úgy voltak vele bíznak a gyerekben és rá tennék az életüket .. hát így lett
és ez a gyerek a szál legvége akihez eltudnak jutni bizonyítékok alapján.. (amiről tud és csinos kis pénzt kap érte ám) ha meg mégse olyan megbízható a 2 barátom sajnálni fogom ... mert ők meg rátették az életüket de tudták hogy mivel játszanak..
szóval ez a gyerek nem tudna olyat mondani ami rám nézve kellemetlen lenne, csak a 2 barátom akiben megbízok.. mint mondtam erre épült az egész, hogy lennie kell  3-4 olyan szinten összetartó embernek, hogy ha kell leülnek +5 évet de akkor sem szólalnak meg :)

Prisoner's dilemma
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Sep 17 2013 02:59pm
Quote (josheide @ 17 Sep 2013 22:59)
Prisoner's dilemma

:)
Member
Gold: 62.00
Sep 17 2013 03:00pm
Quote (SnoopDogg @ 17 Sep 2013 22:58)
és ez a gyerek a szál legvége akihez eltudnak jutni bizonyítékok alapján.. (amiről tud és csinos kis pénzt kap érte ám) ha meg mégse olyan megbízható, a 2 barátom sajnálni fogom ... mert ők meg rátették az életüket de tudták hogy mivel játszanak..
szóval ez a gyerek nem tudna olyat mondani ami rám nézve kellemetlen lenne, csak a 2 barátom akiben megbízok.. mint mondtam erre épült az egész, hogy lennie kell  3-4 olyan szinten összetartó embernek, hogy ha kell leülnek +5 évet de akkor sem szólalnak meg :)

és amúgy keresnek rajta annyit hogy jól járjanak úgy is ha le kell ülniük az 5 évet?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1124912501251125212535001Next
Closed New Topic New Poll