Quote (fleSs @ Sep 17 2013 10:47pm)
de ha valamelyik futárhoz eljutnának hiába az eldobált egyszer hasznalt simek meg minden, miért ne tudnák visszavezetni az egészet? lehet hozzéd tényleg nem jutnak el, de valakit mindenképp tetten érnek ha csak fel nem szivodnak teljesen
2 másik befektetőhöz meg csak azon az egy emberen keresztül lehetne eljutni, akiért mind a kettő tűzbe tette a kezét és éppen ezért úgy lettek intézve a dolgok, hogy én totál háttérbe vagyok mivel én nem akartam azt a 4. embert mivel számomra nem volt annyira megbízható, hogy biztos legyek benne nem dob fel.. ők úgy voltak vele bíznak a gyerekben és rá tennék az életüket .. hát így lett
és ez a gyerek a szál legvége akihez eltudnak jutni bizonyítékok alapján.. (amiről tud és csinos kis pénzt kap érte ám) ha meg mégse olyan megbízható, a 2 barátom sajnálni fogom ... mert ők meg rátették az életüket de tudták hogy mivel játszanak..
szóval ez a gyerek nem tudna olyat mondani ami rám nézve kellemetlen lenne, csak a 2 barátom akiben megbízok.. mint mondtam erre épült az egész, hogy lennie kell 3-4 olyan szinten összetartó embernek, hogy ha kell leülnek +5 évet de akkor sem szólalnak meg

hozzá tenném még érdekük is, hogy legalább 1 kinn maradjon és forgassa a pénzt.. intézze az ügyeket
This post was edited by SnoopDogg on Sep 17 2013 02:59pm