d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev11241251261271284303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 47.25
Jun 3 2011 05:23pm
Quote (hedgehogsword @ 4 Jun 2011 00:21)
black cleaver + ie > 2 ie (imo)

this
Member
Gold: 2.00
Jun 3 2011 06:41pm
kellene nekem egy kis leírás arról, h 1, milyen fajta karik vannak, mert látom itt, h tank meg carry, etc., de nem vágom, h melyik minek jó és hogy kell velük játszani. honlapot még nem néztem át annyira, szval lehet, h ott van... de esetleg, ha nektek van jobb (vagy direkt linketek hozzá), osszátok meg velem ^^
Member
Gold: 710.00
Jun 3 2011 06:42pm
Quote (zsansaccount @ Jun 4 2011 12:41am)
kellene nekem egy kis leírás arról, h 1, milyen fajta karik vannak, mert látom itt, h tank meg carry, etc., de nem vágom, h melyik minek jó és hogy kell velük játszani. honlapot még nem néztem át annyira, szval lehet, h ott van... de esetleg, ha nektek van jobb (vagy direkt linketek hozzá), osszátok meg velem ^^

nekem van jobb
http://www.heroesofnewerth.com/
Member
Jun 3 2011 08:56pm
Quote (sylke @ 4 Jun 2011 02:42)

: DDD
Member
Gold: 47.25
Jun 3 2011 10:21pm
tank - sok hp, armor, magic resist, altalaban taunt skillje van, ami magara vonja a masok tamadasait, hogy ot fokuszaljak. Pl Shen, Rammus. Ilyenek viszont azok a karik is, akinek sok a hpjuk, de hasznos skilljeik is vannak, amiket ha tul sokat hasznal, tehat nem fokuszaljak le, akkor game-et nyerhet. Mondjuk Morde, vagy Singed ilyen.

tanky dps - Jarvan, Renekton, meg effelek, amikre alapbol sok a hp, de leginkabb dps karikent hasznaljak.

hard carry - Yi, Ashe, MF, etc. Torekeny herok, akik dpsre fokuszalnak, es late game van a legtobb hasznuk, sok farm kell nekik.

caster sztem egyertelmu.
De carry kifejezest szoktak meg hasznalni mondjuk Ryze-ra vagy Annie-re is, akik ugyan casterek, megis "carryznek" amig a late game hard carry farmol, es hasznossa valik. A carry szo ugyebar "hordozast" jelent. Szoval a carry lehet az, aki addig "viszi a hatan a teamet" amig a late game hard carry fel nem farmolta magat elegge.

support - soraka, zilean, taric, lux, sona. Healerek, shielderek, akik segitenek teamfightban eletben maradni.

Van rengeteg champ ami fed tobb mint egyet, szoval nehez megmondani konkretan hogy mi valo mire. Vlad is lehet tankosabb, vagy casteresebb. Jatekstilustol fugg. Kennen is lehet off-tank (tankos itemeket raksz neki es a stunja miatt hasznos teamfightban), vagy pure caster.

This post was edited by Moonflow on Jun 3 2011 10:25pm
Member
Gold: 122.92
Jun 4 2011 02:59am
http://www11.speedyshare.com/files/28668409/download/LeagueofLegends.mp3

League of legends metal cover

betudod rakni kariválasztáshoz :D
szerintem nagyon jó

This post was edited by cowding on Jun 4 2011 02:59am
Member
Gold: 0.00
Jun 4 2011 03:02am
Quote (Moonflow @ Jun 4 2011 04:21am)
tank - sok hp, armor, magic resist, altalaban taunt skillje van, ami magara vonja a masok tamadasait, hogy ot fokuszaljak. Pl Shen, Rammus. Ilyenek viszont azok a karik is, akinek sok a hpjuk, de hasznos skilljeik is vannak, amiket ha tul sokat hasznal, tehat nem fokuszaljak le, akkor game-et nyerhet. Mondjuk Morde, vagy Singed ilyen.

tanky dps - Jarvan, Renekton, meg effelek, amikre alapbol sok a hp, de leginkabb dps karikent hasznaljak.

hard carry - Yi, Ashe, MF, etc. Torekeny herok, akik dpsre fokuszalnak, es late game van a legtobb hasznuk, sok farm kell nekik.

caster sztem egyertelmu.
De carry kifejezest szoktak meg hasznalni mondjuk Ryze-ra vagy Annie-re is, akik ugyan casterek, megis "carryznek" amig a late game hard carry farmol, es hasznossa valik. A carry szo ugyebar "hordozast" jelent. Szoval a carry lehet az, aki addig "viszi a hatan a teamet" amig a late game hard carry fel nem farmolta magat elegge.

support - soraka, zilean, taric, lux, sona. Healerek, shielderek, akik segitenek teamfightban eletben maradni.

Van rengeteg champ ami fed tobb mint egyet, szoval nehez megmondani konkretan hogy mi valo mire. Vlad is lehet tankosabb, vagy casteresebb. Jatekstilustol fugg. Kennen is lehet off-tank (tankos itemeket raksz neki es a stunja miatt hasznos teamfightban), vagy pure caster.

hova tünt a fasza siged?

This post was edited by harcikacsa17 on Jun 4 2011 03:02am
Member
Gold: 1,593.00
Jun 4 2011 04:20am
Quote (TresholdOfUniverse @ 3 Jun 2011 23:19)
nem akarlak megbantanai de nem te vagy kurwajo hjabnem az ellenfel szar

es a nununak emg a wwnek legalabb akkora haszna volt mint neked.

es a dupla ie baromsag

Y, nem éppen költségkímélő, de amikor minden 2. lövésem 1k+ crit volt, akkor kb elélveztem a kis bugyimba.
Member
Gold: Locked
Jun 4 2011 06:07am
Quote (Smat @ Jun 3 2011 10:25pm)
Pb useless, nagyon nullát ér, punci szar item, srsly.
20/5 rankeden, első 10 percben szétbasztam mindenkit Q+W-vel, end game az kb úgy zajlott le hogy triplakill(jax+garen+rammus), ashe b, rumble b, nexusnál álltak, rain+ulti+q, cu, gg.

inb4 kurva anyámat

http://img263.imageshack.us/img263/5018/wasez.png

Rammus 1 randuil omen meg cipo , jax gunbladet se fejezte be 40 perc alatt kk
Member
Jun 4 2011 07:27am
Quote (Moonflow @ 4 Jun 2011 06:21)

caster sztem egyertelmu.

:hug:
így már sokkal világosabbnak tűnik minden
Go Back To Magyar Topic List
Prev11241251261271284303Next
Add Reply New Topic New Poll