d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1124812491250125112525001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 17 2013 02:17pm
Quote (Senee @ Sep 17 2013 10:14pm)
és ha azt mondom, hogy 3 éve történt és feloldottam savba és egy csónakban kis adagokban össze-vissza kiöntögettem a tiszán
?

ha valamit nem követtél el de azt mondod mégis .. az alapból hatóság félrevezetése szóval, akkor már ott tartasz, hogy ha nem tudod bebizonyítani , hogy megölted akkor meg azért basznak meg..
de egy nyomozó aki mondjuk elolvassa az aktát biztos tudna olyan keresztkérdéseket feltenni amire nem tud válaszolni csak az igazi gyilkos... akár beugratós kérdések.. elég izi
Member
Gold: 355.92
Sep 17 2013 02:18pm
Quote (SnoopDogg @ Sep 17 2013 10:00pm)
én az elején kockáztattam amúgy nagyot, most már tiszta a kezem és semmi nyoma nincs annak, hogy nekem valaha is közöm lett volna ehhez az egész ügyhöz..
olyan sziklaszilárd alibik vannak..
mondok egy példát.. kimegyek ukrajnába rendesen a határon és visszacsempésznek ... elintézem itthon az illegál dolgokat úgy, hogy nyoma van annak Ukrajnába mentem.. de ugye vissza nem tértem..
innentől kezdve csumi van mert még hivatalosan MOn sem voltam akkor :D aztán vissza csempésznek Ukrajnába és szépen másnap rendesen visszajövök a határon (aminek ugye van nyoma) gg wp

ez csak egy példa a sok közül ... (természetesen hozzám megint csak nem köthető, lefizetett Ukránok (akik azt se tudták mit csinálnak mert egy kamu feladattal voltak megbízva... aminek semmi értelme nem volt) kb 8-10fő
de! 8-10 vadidegen priusz nélküli ember állítja, hogy ekkor és ekkor ott voltam.. és még csak az sem játszik ebben, hogy valamelyik beköp mert nem tudták, hogy igazából miért vannak ott ahol :D

nekem eléggé úgy tűnik, hogy rajtunk keresztül magadat akarod nyugtatni, hogy mennyire pengén megy minden, mert igazából te is be vagy szarva, hogy akármelyik nap rád rúghatják az ajtót

Quote (xGurke @ Sep 17 2013 10:06pm)
amúgy én csomót gondolkodtam rajta, hogy milyen király bűnöző lennék, mert kurva okos vagyok
nem tudom sznúpdogról ez mennyire mondható el (no offense)
aztán lehet hogy brfk-nál ülnek a nyomozók és csak röhögnek rajta, hogy ilyen kis piti embert mi a fasznak kapnának el

az a baj, hogy akármennyire trükkös az ember, már nehéz újat mutatni, mivel hosszú évtizedek óta masszívan csempészik a drogot,stb., úgyhogy van tapasztalat mindkét oldalon
Member
Gold: 411.00
Sep 17 2013 02:18pm
Quote (SnoopDogg @ 17 Sep 2013 22:12)
ha bemegyek a rendőrségre és bevallom megöltem 1 embert de nincs rá bizonyíték nem ítélnek el :D
hiába mondanám, hogy én öltem meg tényleg hát csak tudom baszdmeg puszta kézzel téptem ki a szívét, de nincs rá bizonyíték nem ítélnek el :D

vannak ketsegeim de ok
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Sep 17 2013 02:19pm
Quote (Saenchai @ 17 Sep 2013 22:18)
nekem eléggé úgy tűnik, hogy rajtunk keresztül magadat akarod nyugtatni, hogy mennyire pengén megy minden, mert igazából te is be vagy szarva, hogy akármelyik nap rád rúghatják az ajtót

az a baj, hogy akármennyire trükkös az ember, már nehéz újat mutatni, mivel hosszú évtizedek óta masszívan csempészik a drogot,stb., úgyhogy van tapasztalat mindkét oldalon

++
Member
Gold: 343.00
Sep 17 2013 02:19pm
Quote (SnoopDogg @ Sep 17 2013 08:17pm)
ha valamit nem követtél el de azt mondod mégis .. az alapból hatóság félrevezetése szóval, akkor már ott tartasz, hogy ha nem tudod bebizonyítani , hogy megölted akkor meg azért basznak meg..
de egy nyomozó aki mondjuk elolvassa az aktát biztos tudna olyan keresztkérdéseket feltenni amire nem tud válaszolni csak az igazi gyilkos... akár beugratós kérdések.. elég izi

de jelen esetben nincs bűntény (valójában) szóval nincs igazi gyilkos
csak egy eltűnt személy

imo csak akkor buknék le (hogy nem mondok igazat), ha előkerülne a személy
Member
Sep 17 2013 02:20pm
Quote (Saenchai @ Sep 17 2013 10:18pm)

amúgy, ha leírnék minden részletet mindenki aki nem fogyatékos belátná, hogy csak úgy bukhatok meg, ha a 2 barátomból az egyik beköp
vagy türelmetlenkedek és kiviszem pl patriknak a narkót mert nem ér rá egy kis ember sem... :D

amíg nem csinálok semmi illegálisat innentől addig minden rendben van :D

na de amúgy én most már ezt tényleg lezártam mert úgyis leírtam mindent, most már csak ismételgethetném magam
annyit még azért hozzá tennék, hogy ugye minden ember ártatlan amíg nincs BIZONYÍTÉK bűnösségére :(
és a spekuláció az nem bizonyíték + ha még direktbe célzottan felkészültünk a "spekulációk" ellen és bizonyítékkal megtudjuk cáfolni ezeket a dolgokat.. (amit amúgy nem is kéne hisz nincs bizonyíték ellenünk , és nem nekem kell bizonyítanom ártatlan vagyok, hanem nekik, hogy bűnös
és mint mondtam a spekuláció nem bizonyíték semmire :D

This post was edited by SnoopDogg on Sep 17 2013 02:30pm
Member
Gold: 343.00
Sep 17 2013 02:29pm
Quote (SnoopDogg @ Sep 17 2013 08:20pm)
amúgy, ha leírnék minden részletet  mindenki aki nem fogyatékos belátná, hogy csak úgy bukhatok meg, ha a 2 barátomból az egyik beköp
vagy türelmetlenkedek és kiviszem pl patriknak a narkót mert nem ér rá egy kis ember sem... :D

na de amúgy én most már ezt tényleg lezártam mert úgyis leírtam mindent, most már csak ismételgethetném magam
annyit még azért hozzá tennék, hogy ugye minden ember ártatlan amíg nincs BIZONYÍTÉK bűnösségére :(
ésa spekuláció az nem bizonyíték

de egy jó kis alap amin ellehet indulni, nempláne ha nem én találtam ki, hanem maga az elkövető mondta el :Dd

bár pont emiatt akár félrevezetés is lehet(ne)
de jelen esetben nem rendőröknek beszéltél róla, szóval ez is csökkenti az esélyét annak, hogy ez félrevezetés lett volna

This post was edited by Senee on Sep 17 2013 02:31pm
Member
Gold: 10,257.50
Sep 17 2013 02:34pm
Member
Sep 17 2013 02:35pm
Quote (Senee @ Sep 17 2013 10:29pm)
de egy jó kis alap amin ellehet indulni, nempláne ha nem én találtam ki, hanem maga az elkövető mondta el :Dd

ja, a d2jsp forumon ahol Njaguárnak minden acchoz van hozzáférése kétlem, hogy bármiféle bizonyítékként szolgálna mivel simán meghamisíthatta a dolgokat .. de ha mégis azért mert ezeket leírtam nem találnának semmit, nyilván csak olyan dolgokat írtam le amik lényegtelenek ^^
mert csak annyit mondok, hogy hazudtam ... aztán, ha a rendőrség azt mondja, h aha persze akkor utána nézünk a dolgoknak én csak a képükbe vigyorognék mert tudnám, hogy, hogy semmi tárgyilagos bizonyítékuk nincs amivel elítélhetnek ..

leírtam egy sztorit ami ugye vagy igaz vagy nem.. itt kezdődik a dolog
azt mondanák rá reális és, hogy kivitelezhető és maximum utánajárnának a sztorinak de hozzám akkor sem lenne szál amin eljutnak : (
végig járhatnák teljesen ugyan azt az útvonalat ahol én haladtam se változna semmi :D

legrosszabb esetben is csak (ha mindent úgy írtam volna le ahogy történt amit nyilván nem tettem) csak egy megtörtént esemény lenne amit én tökéletesen tudtam de ugyan akkor mivel semmi bizonyíték nem lenne még mindig.. lerendezném annyival, h egy csöves mesélte el nekem ezt a sztorit és én csak sajátomként adtam elő

hazudni meg nem bűncselekmény : D sőt még totál együttműködő is lennék a rendőrséggel
persze felismerem a csövest hogyne, olyan személy leírást adnék húúúúúúúú :D

This post was edited by SnoopDogg on Sep 17 2013 02:41pm
Member
Gold: 355.92
Sep 17 2013 02:39pm
Quote (SnoopDogg @ Sep 17 2013 10:20pm)
amúgy, ha leírnék minden részletet  mindenki aki nem fogyatékos belátná, hogy csak úgy bukhatok meg, ha a 2 barátomból az egyik beköp

és a spekuláció az nem bizonyíték + ha még direktbe célzottan felkészültünk a "spekulációk" ellen és bizonyítékkal megtudjuk cáfolni ezeket a dolgokat.. (amit amúgy nem is kéne hisz nincs bizonyíték ellenünk , és nem nekem kell bizonyítanom ártatlan vagyok, hanem nekik, hogy bűnös
és mint mondtam a spekuláció nem bizonyíték semmire :D

a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
Go Back To Magyar Topic List
Prev1124812491250125112525001Next
Closed New Topic New Poll