Quote (Senee @ Sep 17 2013 10:29pm)
de egy jó kis alap amin ellehet indulni, nempláne ha nem én találtam ki, hanem maga az elkövető mondta el :Dd
ja, a d2jsp forumon ahol Njaguárnak minden acchoz van hozzáférése kétlem, hogy bármiféle bizonyítékként szolgálna mivel simán meghamisíthatta a dolgokat .. de ha mégis azért mert ezeket leírtam nem találnának semmit, nyilván csak olyan dolgokat írtam le amik lényegtelenek ^^
mert csak annyit mondok, hogy hazudtam ... aztán, ha a rendőrség azt mondja, h aha persze akkor utána nézünk a dolgoknak én csak a képükbe vigyorognék mert tudnám, hogy, hogy semmi tárgyilagos bizonyítékuk nincs amivel elítélhetnek ..
leírtam egy sztorit ami ugye vagy igaz vagy nem.. itt kezdődik a dolog
azt mondanák rá reális és, hogy kivitelezhető és maximum utánajárnának a sztorinak de hozzám akkor sem lenne szál amin eljutnak : (
végig járhatnák teljesen ugyan azt az útvonalat ahol én haladtam se változna semmi

legrosszabb esetben is csak (ha mindent úgy írtam volna le ahogy történt amit nyilván nem tettem) csak egy megtörtént esemény lenne amit én tökéletesen tudtam de ugyan akkor mivel semmi bizonyíték nem lenne még mindig.. lerendezném annyival, h egy csöves mesélte el nekem ezt a sztorit és én csak sajátomként adtam elő
hazudni meg nem bűncselekmény : D sőt még totál együttműködő is lennék a rendőrséggel
persze felismerem a csövest hogyne, olyan személy leírást adnék húúúúúúúú
This post was edited by SnoopDogg on Sep 17 2013 02:41pm