d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1124512461247124812491468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 2 2021 04:51am
Quote (SteelMeetsSteel @ 2 Jun 2021 12:43)
szerintem kar ebbe a jatekba beszallni hogy mit miert nyomnak. ti miert nyomtatok hogy orban nem tud angolul?

szerintem se lenne baj ha tudnanak angolul, de mindegyikkel az legyen a legnagyobb baj hogy tolmacsra szorul

Én aderrol írtam reagálva a videóra amit Bence postolt, hozza képest Orbán pl tud angolul :D

De ha jól emlékszem az a videó is pont azért lett postolva, mert hetek óta azon lovagolt már a kormánymédia h karacsony tud-e angolul (nem hiszem h lenne összefüggés, de azóta toljak ezt a karacsony tud e angolul, mióta karacsonynak azt sikerült nyilatkoznia h Orbán alacsony és kövér)

Második bekezdessel teljesen egyetértek, de ezt a gumicsontot is a kormány dobta be, amit azóta is tolnak, időt és adóforintokat nem sajnálva
Member
Gold: 17,767.00
Jun 2 2021 05:12am
Quote (Fej @ 2 Jun 2021 12:51)
Én aderrol írtam reagálva a videóra amit Bence postolt, hozza képest Orbán pl tud angolul :D

De ha jól emlékszem az a videó is pont azért lett postolva, mert hetek óta azon lovagolt már a kormánymédia h karacsony tud-e angolul (nem hiszem h lenne összefüggés, de azóta toljak ezt a karacsony tud e angolul, mióta karacsonynak azt sikerült nyilatkoznia h Orbán alacsony és kövér)

Második bekezdessel teljesen egyetértek, de ezt a gumicsontot is a kormány dobta be, amit azóta is tolnak, időt és adóforintokat nem sajnálva

ugy latom a kormanymedianak eleg sarkalatos hatasa van arra hogy mivel foglalkozol
Member
Gold: 33,265.80
Jun 2 2021 05:33am
Quote (Smat @ 2 Jun 2021 09:42)
Jo de amikor ujsagirok kerdezik angolul es nem tud egy egyszeru yes vagy no-t kinyogni akkor az egy kicsit gyanus.
Hivd mar fel twiccsre egy elo beszelgetesbe lel en majd kideritem hogy mennyire megy neki az abc meg ilyenek.

Találkoztam vele tavaly Londonban és itt gond nélkül elnavigált. Oké, nem anyanyelvi, de sztem az, hogy balladai homályban tartja hogy mennyire beszél és nem áll ki Shakespeare-t szavalni eredeti nyelven, az kifejezetten jó is lehet neki, hisz addig is róla beszél a sajtó.

Mi is erről beszélünk, pedig semmi súlya nem kéne h legyen.
Member
Jun 2 2021 05:34am
Quote (SteelMeetsSteel @ 2 Jun 2021 13:12)
ugy latom a kormanymedianak eleg sarkalatos hatasa van arra hogy mivel foglalkozol

Nem biztos h teljesen értem mire gondolsz

Amúgy biztos többet foglalkozok vele mint kellene, de engem pl ez a “poltikaibulvar” szórakoztat, az a szar dobálás amit csinálnak és még fognak a választásokig tényleg egy röhej
Member
Gold: 5,302.77
Jun 2 2021 06:23am
Quote (Fej @ Jun 1 2021 10:32am)
Megnéztem a Bohar Fábián vita felet, az ötlet jó, meg mindkét fel részéről becsulendo h elmentek és még több ilyet, de ez sajnos elég egyoldalú volt, Bohar pont akkora tuskó mint aminek tűnt az általa készített videók alapján

Megnéztem én is.

Ez a Bohár egy idegesítő kis csicska faszszopó.
Member
Gold: 1,593.00
Jun 2 2021 06:30am
Quote (josheide @ 2 Jun 2021 19:33)
Találkoztam vele tavaly Londonban és itt gond nélkül elnavigált. Oké, nem anyanyelvi, de sztem az, hogy balladai homályban tartja hogy mennyire beszél és nem áll ki Shakespeare-t szavalni eredeti nyelven, az kifejezetten jó is lehet neki, hisz addig is róla beszél a sajtó.

Mi is erről beszélünk, pedig semmi súlya nem kéne h legyen.

Ertem en hogy nem mindenki olyan majer az Angollal mint te vagy en, de azert erdekes hogy mennyi mindenhez kert tolmacsot:
https://budapest.hu/Lapok/2021/a-fovarosi-onkormanyzat-forditasi-es-tolmacsolasi-koltsegei.aspx

Nem azt mondom hogy perfektul beszelje a nyelvet es egy vitaban mondjuk a New Yorki polgarmester jelolt Andrew Yangot ossza ki, de azert ha van egy megszervezett V4 fopolgarmesteri online konferencia, akkor ne uljon mar ott mint egy darab szar tolmacsra varva.. Vagy peldaul csak egy sima elo forumon miert o az egyetlen aki nem beszel angolul? Valami nagyon santit ezzel az angoltudassal.. Ha nem tud, azzal sincs problema, csak ne hebegjen habogjon ha megkerdezik rola. Ha egyszer beismeri hogy bocs, nem tudok annyira angolul hogy nemzetkozi esemenyeken felszolaljak ezen a nyelven, akkor utana mar nincs rajta semmi fogas, egyszer eljatsszak hogy haha nem tud angolul lul micsoda vesztes, utana 2. alkalommal meg mar le se szarjak az emberek, meg a gyoker 2 bites fidesz fasszopo birkak is leszarjak utana.
Member
Jun 2 2021 06:31am
Quote (-joey- @ 2 Jun 2021 14:23)
Megnéztem én is.

Ez a Bohár egy idegesítő kis csicska faszszopó.

Szakmai csúcspontjanak azt tartja hogy Demszkyt annyira fel tudta baszni, h az egy ásványvízzel kergette :D illetve azért nem kérdezett soha a korrupcióval kapcsolatban, mert nem szarik oda ahonnan eszik, kb ezzel a két mondattal tökéletesen összefoglalta milyen hiteles “újságíró”

szakmai csúcspontkent még kiemelte mikor elkísérte simicskat mingont venni, azon legalább jót röhögtem, ahogy az öreg maffiózó sétál rovidnadragban, fehér térdzokniban mingont venni
Member
Jun 2 2021 06:33am
Quote (Fej @ 2 Jun 2021 17:26)
Mikor azt írod h angolul kérdeztek remelem nem a boháros “interjú”-ra gondolsz amit napokig toltak a koztvben

Szerintem amúgy karigeri jobban beszél angolul mint pl orban, vagy ader, vagy legalább annyira, mindenestre amíg ezen rágódik a sok birka, addig sem beszélünk arról h mégis mi a faszert építettünk kínaiaknak, kínaiakkal, kínai hitelből egy kínai egyetemet, miért játsszák at a közvagyont magánkézbe a választások előtt stbstb

Fábián-Bohar vita után fejtette ki Fábián hogyan gurul a lakajmedia

“Tanulságos személyesen megtapasztalni, milyen az a pártlogika alapján működő munkamódszer, amely úgy néz ki, hogy a szádba próbálnak adni olyasmit, amit nem mondtál, hogy aztán arra reagáltassanak. Ez nem újságírás, ezt úgy hívják, hogy revolvermédia.”

Itt is pont ez a helyzet, legjobb példa erre talán a híres koztvs karacsony interjú

Nem, nem arra az interjura gondolok. Igazabol egyik interjura sem gondolok, csak igy a nagy kepet nezve nagyon kilog a lolab hogy karigeri megsem tud annyira sem angolul mint amit o jelenleg allit. Ez meg hogy valakinek hiperpassziv az angolja/nyelvi kezsege.. Csak egy kifogas. Az altalanos suliban ez elmegy feleltetesnel, de azert egy fopolgarmester ne probaljon mar meg igy kibujni..
Member
Gold: 5,302.77
Jun 2 2021 06:38am
Quote (Smat @ Jun 2 2021 02:30pm)
Ertem en hogy nem mindenki olyan majer az Angollal mint te vagy en, de azert erdekes hogy mennyi mindenhez kert tolmacsot:
https://budapest.hu/Lapok/2021/a-fovarosi-onkormanyzat-forditasi-es-tolmacsolasi-koltsegei.aspx

Nem azt mondom hogy perfektul beszelje a nyelvet es egy vitaban mondjuk a New Yorki polgarmester jelolt Andrew Yangot ossza ki, de azert ha van egy megszervezett V4 fopolgarmesteri online konferencia, akkor ne uljon mar ott mint egy darab szar tolmacsra varva.. Vagy peldaul csak egy sima elo forumon miert o az egyetlen aki nem beszel angolul? Valami nagyon santit ezzel az angoltudassal.. Ha nem tud, azzal sincs problema, csak ne hebegjen habogjon ha megkerdezik rola. Ha egyszer beismeri hogy bocs, nem tudok annyira angolul hogy nemzetkozi esemenyeken felszolaljak ezen a nyelven, akkor utana mar nincs rajta semmi fogas, egyszer eljatsszak hogy haha nem tud angolul lul micsoda vesztes, utana 2. alkalommal meg mar le se szarjak az emberek, meg a gyoker 2 bites fidesz fasszopo birkak is leszarjak utana.

Én azt javaslom, szavazz a fideszre, orbán már bizonyította angol tudását. ;)
Member
Jun 2 2021 06:43am
Quote (-joey- @ 2 Jun 2021 20:38)
Én azt javaslom, szavazz a fideszre, orbán már bizonyította angol tudását. ;)

Nyilvan nem az angoltudas dontene el hogy kire szavaznek, bar mondjuk a fideszre akkor sem hogyha 2 raklapnyi krumplit adnanak. Igazabol senkire sem szavaznek jelen pillanatban.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1124512461247124812491468Next
Add Reply New Topic New Poll