leírnám a részleteket megértenétek miért kevés az esély a lebukásnak.. de az már kurva sok info lenne ^^
lényegében, aki áthozza a határon a cuccost az elviszi egy általunk meghatározott helyre ( amit egy új kártyáról küldünk neki , az ő új eldobható telójára ami gyakorlatilag csak 1 sms fogadására van aztán szemét ezzel is elkerülve, hogy lehallgassanak ...)
aztán a kis osztók "főnöke" csinál gyakorlatilag mindent ... és minden héten vasárnap elküldi a pénzt Ukrajnába ahol egy belsős ember ( a totálisan megbízható 3ből ) teszi el szépen a pénzt és "fekteti be" vállalkozásokba )
ezért mondhatni elég patyolat tiszta vagyok, mert már én letettem az asztalra amit lekellett és innentől gyakorlatilag hátra dőlve nézem ahogy jön a pénz mert már mindenki tudja a dolgát : D
hozzám kötni a dolgokat csak úgy lehetne ha a totálisan megbízható 3ból valaki köpne.. de alapból erre épült az egész, hogy kellett 4 totálisan megbízható ember.. akikről 100%ban tudjuk , hogy sose köpnének ^^ (ugye az egyik már egyszer feldobhatott volna minket de kussolt és leülte azt a ~ 3évet, a másikban legalább annyira megbízok mert már bizonyított.. és az életem és rábíznám kb ~ és a 3. aki amúgy pont csak engemy nem ismer ... szóval, ha ő köpne is (amit kétlek, de, ha valaki köpne az ő lenne) akkor sem jutnának el hozzám ... csak a másik 2 totálisan megbízható emberhez akik 100% hogy nem köpnének be

hozzám - már - gyakorlatilag kurvára nem köthető sehogy sem, semmi .. és nem is bizonyítható rám semmi egyáltalán
csak kapom a lóvét minden héten ^^ (ami amúgy tisztára mosott pénz, olyan szinten , hogy még adózunk is utána :D:D:D) ezt azért nem részletezném, hogyan és miként ^^ ( de azért annyit elmondhatok ami egyértelmű szerintem, hogy egy vállalaton át mossák tisztára a pénzt )
Ukrajna amúgy fasza hely, mert kurvára leszarják a Magyarokat , szóval, ha el is kezdenének nyomozni utánunk durván akkor se lenne semmi, mert már arra várhat MO 2évet hogy kapjon egy semmit mondó válasz levelet amivel semmire nem mennek
This post was edited by SnoopDogg on Sep 17 2013 01:33pm