Quote (ecnebketto @ May 26 2021 10:21pm)
Elkúrtuk 2 - Elloptuk ( Orbán )
Megkúrtak ( Szájer )
Megkúrtam ( Borkai )
Hirtelen ezek jutottak eszembe, miután megnéztem a trailer-t. Remélem, igazi shitfest lesz az egész, talán még a sub is tanulhat egy-két aljas húzást.
Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Én világ életemben utáltam, de hát a másik... Kezdetű mondokákat, a felelősség nálam máshol kezdődik.
A Szájer-es reddit worldnews post után remélem, hogy bezsebelnek egy imdb antitrophy-t is.
Valószínűleg strucc vagyok, de ilyen szintű 'munkát' más országokban is ritkán látni. Herr Pörkőt'szaft, vigye már el a faszba a koleszterin.
Beleolvastam a FB-os posztba Orbántól, vicces hogy az emberek 80%-a ( írástudatlanok is ) kérdőre vonják Viktort. Sokaknál még mindig nem csengett le a Covid, ezt nehéz lesz megvenni krumplival most.
Szerintem rohadtul kontraproduktív ez a gyűlöletkampány, de az a baj, hogy bármennyire is az, a stabil ~2.5 millió fidesz szavazótábort ez nem ingatja meg.
A bizonytalan szavazók pedig nem fognak csak azért az ellenzékre szavazni, mert hányingerük van a fidesz propagandától - ezt vártuk 2018-ban is, mégsem történt meg.
Szóval imo továbbra is az ellenzék kommunikációján, meggyőző képességén múlik, hogy 2022-ben lesz-e kormányváltás. Én a mostani ellenzéki teljesítmény alapján, ebben nem igazán hiszek.