Quote (Smat @ May 23 2021 06:46am)
Mi a faszert vagy kivancsi az en faszomra, Levente?
Nincs semmi problemam a melegekkel, sot, tamogatom a nyitottsagodat, de en nem vagyok meleg.
Ne haragudj, de nem birom elkepzelni hogy egyszeruen ennyire szanalmas idiotak leteznek mint te,
miert alkotsz illetve irsz rolam velemenyt amikor nem is ismersz eloben, nem tudod hogy ki vagyok es miket vittem veghez,
egyszeruen csak itt irkalod a hulyeseged nekem mint valami taknyos kis hulye gyerek, noljel mar fel.
De amint latom a kovetkezo kommented se lesz jobb 1 fokkal sem, mivel egyszeruen primitiv leny vagy,
es ezzel nem sertegetlek mivel a primitiv nem serto szo, hanem egyszeruen egy nulla intelligenciaval rendelkezo agy definicioja,
es arra krealtak hogy kategorizaljam az ilyen hulye gyerekeket mint te.
Hogy jossz ahhoz hogy velemenyt alkoss olyanrol akit meg jatekba is alig ismersz, sokszor meg eloben se lehet velemenyt alkotni emberekrol,
csak miutan valtottal veluk par szot es most ne haragudj, de ugy erzem nem szeretnek lesulyedni a te elkorcsosult szellemi szintedre es a kis fantazia vilagodra,
illetve tovabb folytatni a veled valo informacio cseret illetve kommunkaciot ezen a szegeny kommunikacios csatornan.