d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev1123912401241124212431650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Jul 14 2014 11:36am
Quote (Vismajor @ Jul 14 2014 07:26pm)
Jo de konkretan nincs vege
Tehat nem is az h szar a vege hanem igy megy a film es akkor igy feljonnek a betuk, most komolyan
Meg van eleg amit felhozhatnek de tomeny spoiler

Miért ne lenne vége? nem győzték le, a csávót gyanusitják megint mindenért mint először
Member
Gold: 3,747.73
Jul 14 2014 12:28pm
Quote (cowding @ Jul 14 2014 06:36pm)
Miért ne lenne vége? nem győzték le, a csávót gyanusitják megint mindenért mint először

SPOILER
es hogy kerult oda az a sok ember? Hol vannak amikor nincsenek ott? Ha kamerakat tud mozgatni mast miert nem? Ha bent van a csavoban hkgy tud bent lenni a csajban? Ha bent van a csajban es ki akarja nyirni a kolykoket minek ropogtat uveget? Mi volt az eredeti formaja? Miert nem akart ijeszto lenni a film? A vegere minek kevertek igy ossze a multat es jelent? Ki a faszom idegen az akit egy riadt kislany hiv aztan a fater a pedomaci mosolyaval elmagyarazza h noproblemo erre a csoka elnezest ker es elmegy ok miafasz?

Logikai bukfencek nyitva hagyott kerdesek meg oke de egyaltalan nem jott at az a vilag amit a tukor kepviselt, semmi utalas nem volt ra, hianyzott a masik oldal megismerese abszolut
Meghat remiszto sem volt sajnos ez volt a legnagyobb baj
Az egyetlen varatlan fordulatot miszerint a gonosz annyira eros h raveszi a mutert h megolje a sajat lanyat nem volt batorsaguk meghuzni..
Member
Jul 14 2014 01:17pm
Quote (Vismajor @ Jul 14 2014 08:28pm)
SPOILER
es hogy kerult oda az a sok ember? Hol vannak amikor nincsenek ott? Ha kamerakat tud mozgatni mast miert nem? Ha bent van a csavoban hkgy tud bent lenni a csajban? Ha bent van a csajban es ki akarja nyirni a kolykoket minek ropogtat uveget? Mi volt az eredeti formaja? Miert nem akart ijeszto lenni a film? A vegere minek kevertek igy ossze a multat es jelent? Ki a faszom idegen az akit egy riadt kislany hiv aztan a fater a pedomaci mosolyaval elmagyarazza h noproblemo erre a csoka elnezest ker es elmegy ok miafasz? 

Logikai bukfencek nyitva hagyott kerdesek meg oke  de egyaltalan nem jott at az a vilag amit a tukor kepviselt, semmi utalas nem volt ra, hianyzott a masik oldal megismerese abszolut
Meghat remiszto sem volt sajnos ez volt a legnagyobb baj
Az egyetlen varatlan fordulatot miszerint a gonosz annyira eros h raveszi a mutert h megolje a sajat lanyat nem volt batorsaguk meghuzni..

Hát ennek a 3/4 e benne van a filmben csak hülye vagy hozzá lol

SPOILER
Azok az évek alatt megölt emberek "lelkei" és a tükör akkor szivat vele amikor akar / sehol, azok képzelgések, nincs fizikai formájuk - nem tudnak bántani / mi van hol? ez nem egy konkrét démon hanem maga a tükör ami x méteres hatósugarába tud irányitani embereket / nem akarja megölni a gyerekeket a csaj a tükör azt akarta h a faszi lőjje le a nőt ezért azt flesseltette mindenkivel h a nő az ilyen ijesztőfogú szörny (amugy ha nem lettek volna irányitva nem látták volna ilyennek) a nőt meg irányitotta faszságokra h igy alakuljon / minek az eredeti formája? egy kibaszott elátkozott tükör / ?? / a legvégén azért hogy megértsd, hogy ugy zárul a sztory mint 11 év, a végjátékban meg azért mert miközben megőrülnek a főszereplők megmutatja hogy gyerek korukban hogyan is történt ez az egész gyilkosságok eset (mert ez ugye homályos volt, agymosás a fiunak + sok eltelt idő) / enneél tényleg azthittem, hogy trollkodsz lol, vagy egy orvos vagy a szomszéd vagy akárki, akit a gyerek áthivott, az apuka meg ofc el tudja küldeni azzal h a lány kicsi és aggódik az annyáért aki meg van fázva (ilyenkor te mit teszel, pofánrugod az apját és bemsz intézkedni, cigizgetni?)

Nekem se volt "ijesztő" de a maszkirozások imo jók voltak és gf meg nagyon ki volt tőle, ezért mondtam h parás
Tbh a tükrökben sem volt semmi olyan hogy uristen most megijedtem, szoval...
Member
Gold: 0.00
Jul 14 2014 01:18pm
Quote (cowding @ 14 Jul 2014 21:17)

rekt
Member
Gold: 3,747.73
Jul 14 2014 01:26pm
Quote (cowding @ Jul 14 2014 08:17pm)

SPOILER
Azok az évek alatt megölt emberek "lelkei" és a tükör akkor szivat vele amikor akar / sehol, azok képzelgések, nincs fizikai formájuk - nem tudnak bántani / mi van hol? ez nem egy konkrét démon hanem maga a tükör ami x méteres hatósugarába tud irányitani embereket / nem akarja megölni a gyerekeket a csaj a tükör azt akarta h a faszi lőjje le a nőt ezért azt flesseltette mindenkivel h a nő az ilyen ijesztőfogú szörny (amugy ha nem lettek volna irányitva nem látták volna ilyennek) a nőt meg irányitotta faszságokra h igy alakuljon / minek az eredeti formája? egy kibaszott elátkozott tükör / ?? / a legvégén azért hogy megértsd, hogy ugy zárul a sztory mint 11 év, a végjátékban meg azért mert miközben megőrülnek a főszereplők megmutatja hogy gyerek korukban hogyan is történt ez az egész gyilkosságok eset (mert ez ugye homályos volt, agymosás a fiunak + sok eltelt idő) / enneél tényleg azthittem, hogy trollkodsz lol, vagy egy orvos vagy a szomszéd vagy akárki, akit a gyerek áthivott, az apuka meg ofc el tudja küldeni azzal h a lány kicsi és aggódik az annyáért aki meg van fázva (ilyenkor te mit teszel, pofánrugod az apját és bemsz intézkedni, cigizgetni?)

Nekem se volt "ijesztő" de a maszkirozások imo jók voltak és gf meg nagyon ki volt tőle, ezért mondtam h parás
Tbh a tükrökben sem volt semmi olyan hogy uristen most megijedtem, szoval...

Ok en vagyok a hulye mert nem zabalom meg h egy kibaszott gonosz tukor iranyitja a vilagot oke
Es megis mi nem volt vilagos abbol h mi tortent kiskorukban? Mar az elejen lejon amikor az orvossal beszel mar akkor lejott csak azt nem ertettem hogy a faszba fog a kiscsakohoz kerulni a pisztoly
Ja nem akarta megolni a gyerekeket? Oszt me nem a masik gyerek meg kalapaccsal szetverte magat az nem volt eleg aranyos v wat? A film nem volt ijeszto pszichohorrornak viszont iszonyat keves volt nekem a sztori, ennyi. A maszkirozas jo volt de ezek a vilagito szemek tiszta legolas kec.
Ha meg azt hitted a gyerekes reszre akkor te meg nem lattal >14 gyereket aki KOMOLYAN meg van remulve. Akinek tobb esze van egy biliard golyonal azonnal levagja h nem trollkodik a kisgyerek hanem komoly baj van.

This post was edited by Vismajor on Jul 14 2014 01:27pm
Member
Jul 14 2014 01:41pm
Quote (Vismajor @ Jul 14 2014 09:26pm)
Ok en vagyok a hulye mert nem zabalom meg h egy kibaszott gonosz tukor iranyitja a vilagot oke
Es megis mi nem volt vilagos abbol h mi tortent kiskorukban?  Mar az elejen lejon amikor az orvossal beszel mar akkor lejott csak azt nem ertettem hogy a faszba fog a kiscsakohoz kerulni a pisztoly
Ja nem akarta megolni a gyerekeket? Oszt me nem a masik gyerek meg kalapaccsal szetverte magat az nem volt eleg aranyos v wat? A film nem volt ijeszto pszichohorrornak viszont iszonyat keves volt nekem a sztori, ennyi. A maszkirozas jo volt de ezek a vilagito szemek tiszta legolas kec.
Ha meg azt hitted a gyerekes reszre akkor te meg nem lattal >14 gyereket aki KOMOLYAN meg van remulve. Akinek tobb esze van egy biliard golyonal azonnal levagja h nem trollkodik a kisgyerek hanem komoly baj van.

Nem támadásképp irtam a hülyét mielőtt örihari lesz :D csak tényleg értem én hogy én nekem tetszett, te neked nem, én védem, te támadod de azért ennél világosabbak voltak a dolgok lel

Ahogy haladt előre a film egyre több ilyen kiskori bejátszás volt, ahogy egyre több minden derült ki. Lehet h mindenkinek leesett az orvosos résznél, hogy az apuka lelövi a feleségét aztán meg a gyerek kezében meghuzza a ravaszt, de ha ott félbehagyják a visszatekintést akkor meg az a baj...
Dno h ki-kit akar megölni, néha vannak "tiszta" perceik a megszállottaknak, például amikor az apuka lelöveti magát azt imo tudatában teszi
Lehet hogy tudta hogy baj van, ha jol emlékszem kicsit "gyanakvó" is volt a feje, de ha ott áll egy felnőtt az ajtóban te akkor se mehetsz be intézkedni lol... a rendőrséget hivhatta volna vagy valami, de valamiért nem tette dno
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 14 2014 04:05pm
hát ez a Winters Tale elég furi
Member
Gold: 85,930.00
Jul 14 2014 04:06pm
Quote (Anarkin @ 15 Jul 2014 00:05)
hát ez a Winters Tale elég furi

furi
Member
Jul 14 2014 05:03pm
Quote (Floodban @ 14 Jul 2014 23:06)
furi

nem volt rossz, csak nekem a vége nem jött át
túl deep?
Member
Jul 14 2014 07:23pm
ennyire fasz endinget mint a Snowpiercer még nem láttam ._.

Now what I especially loved about this ending is that

hogy írhat le valaki egy ilyen mondatot
áá

This post was edited by Anarkin on Jul 14 2014 07:30pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1123912401241124212431650Next
Add Reply New Topic New Poll