Quote (Vismajor @ Jul 14 2014 09:26pm)
Ok en vagyok a hulye mert nem zabalom meg h egy kibaszott gonosz tukor iranyitja a vilagot oke
Es megis mi nem volt vilagos abbol h mi tortent kiskorukban? Mar az elejen lejon amikor az orvossal beszel mar akkor lejott csak azt nem ertettem hogy a faszba fog a kiscsakohoz kerulni a pisztoly
Ja nem akarta megolni a gyerekeket? Oszt me nem a masik gyerek meg kalapaccsal szetverte magat az nem volt eleg aranyos v wat? A film nem volt ijeszto pszichohorrornak viszont iszonyat keves volt nekem a sztori, ennyi. A maszkirozas jo volt de ezek a vilagito szemek tiszta legolas kec.
Ha meg azt hitted a gyerekes reszre akkor te meg nem lattal >14 gyereket aki KOMOLYAN meg van remulve. Akinek tobb esze van egy biliard golyonal azonnal levagja h nem trollkodik a kisgyerek hanem komoly baj van.
Nem támadásképp irtam a hülyét mielőtt örihari lesz

csak tényleg értem én hogy én nekem tetszett, te neked nem, én védem, te támadod de azért ennél világosabbak voltak a dolgok lel
Ahogy haladt előre a film egyre több ilyen kiskori bejátszás volt, ahogy egyre több minden derült ki. Lehet h mindenkinek leesett az orvosos résznél, hogy az apuka lelövi a feleségét aztán meg a gyerek kezében meghuzza a ravaszt, de ha ott félbehagyják a visszatekintést akkor meg az a baj...
Dno h ki-kit akar megölni, néha vannak "tiszta" perceik a megszállottaknak, például amikor az apuka lelöveti magát azt imo tudatában teszi
Lehet hogy tudta hogy baj van, ha jol emlékszem kicsit "gyanakvó" is volt a feje, de ha ott áll egy felnőtt az ajtóban te akkor se mehetsz be intézkedni lol... a rendőrséget hivhatta volna vagy valami, de valamiért nem tette dno