d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev11231241251261272724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.00
Oct 1 2010 01:14pm
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 1 2010 08:12pm)
hogy jon ez ide:'DDDDDDDDDDDDDDD

expet nem tudod kifalazni
Member
Gold: 5,275.00
Oct 1 2010 01:15pm
Quote (Cpt_Ghost @ 1 Oct 2010 21:12)
hogy jon ez ide:'DDDDDDDDDDDDDDD

mire megvan a templar addigra már rég van exp és azt betámadod

főleg hogy zerget mondtad az előbb hogy igazán ellene jó aki kb a 2. percben expel továbbá nem szokásuk befalazni magukat :D
Member
Gold: 3,000.00
Oct 1 2010 01:17pm
szerintem szarjuk tele a topikot ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szmajlikkal, mert ugy tunik, ez kurva meno
Member
Gold: 80.00
Oct 1 2010 01:18pm
Quote (Taszilo.^ @ 1 Oct 2010 21:14)
expet nem tudod kifalazni

attól fugg h meik mapon^^
Member
Gold: 5,275.00
Oct 1 2010 01:25pm
Quote (Cpt_Ghost @ 1 Oct 2010 21:18)
attól fugg h meik mapon^^

sőt ha a csillagok is úgy állnak a mothership rush a legjobb megoldás ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 789.80
Oct 1 2010 02:20pm
hm-hm. Csak úgy megjegyezném, hogy általában a gáz az ami korlátozza a lehetőségeket. Ha hagyod szartaszéjjel (izé, szerteszéjjel) települni a zerget akkor még akár néha később gondolkodnod is kell. De biztos az, hogy gyártasz egy nagy rakatstalkert, némi zelotot mer' sok a kavics aztán felnyomod az expjeit a zergek hátsóján mindenestül. Picit sérülékenyek a zergek azért. Ha a játék elhúzódik, vagy gyors vagy hozhatsz colossust, ami kiszedi a statikus védelmet de a nagy tumultusban közel se jut hozzá a zerg, vagy stormmal terelgetheted a nyájat. Bármit is mondotok igen ritka az, hogy összejöjjön egy mass muta. A bázisaidat egy ideig védi a cannon, a blinkes fajta stalker meg likvidálja őket. Kétszer annyi stalker kijön tutira azonos gázból. A storm se rossz. Lehet, hogy kifut, de egyrészt sérül, másrészt hova? Ha épp őt támadod,a kkro csak fusson. addig szétcseszed a bázisát és a satnya földi seregét.

+ alternatíva lehet bármi légi. Némi fejlesztéssel mindegyik probléma a zergnek. Mass void, mass phoenix. Mind. Ha még mákershit is van mellé akkor pláne. Bár az a carrierekkel nagyon genya. kiszedik a lokátor egységeket és onnan meg van lőve a csacska csorda. Alapból is nehéz közeljutni a hajókhoz, de még ha rejtett is az egész flotta még nagyobb szívás. De valamiért hál istennek ritka a mothership és egyedi játékbana többi légi mass is. Amúgy a phoenixnek nagyobb a lőtávolsága, menet közben lő és gyorsabb mint a muta. Biztos, hogy az szar allene? :)

Amúgy meg zerg vagyok és kb tudom én mit szívnék be. Attól még lehet más lehetőség ugyanerre...
Member
Oct 1 2010 02:29pm
Quote (mikroman @ 1 Oct 2010 22:20)
hm-hm. Csak úgy megjegyezném, hogy általában a gáz az ami korlátozza a lehetőségeket. Ha hagyod szartaszéjjel (izé, szerteszéjjel) települni a zerget akkor még akár néha később gondolkodnod is kell. De biztos az, hogy gyártasz egy nagy rakatstalkert, némi zelotot mer' sok a kavics aztán felnyomod az expjeit a zergek hátsóján mindenestül. Picit sérülékenyek a zergek azért. Ha a játék elhúzódik, vagy gyors vagy hozhatsz colossust, ami kiszedi a statikus védelmet de a nagy tumultusban közel se jut hozzá a zerg, vagy stormmal terelgetheted a nyájat. Bármit is mondotok igen ritka az, hogy összejöjjön egy mass muta. A bázisaidat egy ideig védi a cannon, a blinkes fajta stalker meg likvidálja őket. Kétszer annyi stalker kijön tutira azonos gázból. A storm se rossz. Lehet, hogy kifut, de egyrészt sérül, másrészt hova? Ha épp őt támadod,a kkro csak fusson. addig szétcseszed a bázisát és a satnya földi seregét.

+ alternatíva lehet bármi légi. Némi fejlesztéssel mindegyik probléma a zergnek. Mass void, mass phoenix. Mind. Ha még mákershit is van mellé akkor pláne. Bár az a carrierekkel nagyon genya. kiszedik a lokátor egységeket és onnan meg van lőve a csacska csorda. Alapból is nehéz közeljutni a hajókhoz, de még ha rejtett is az egész flotta még nagyobb szívás. De valamiért hál istennek ritka a mothership és egyedi játékbana  többi légi mass is. Amúgy a phoenixnek nagyobb a lőtávolsága, menet közben lő és gyorsabb mint a muta. Biztos, hogy az szar allene? :)

Amúgy meg zerg vagyok és kb tudom én mit szívnék be. Attól még lehet más lehetőség ugyanerre...

Szerintem meg igenkurvagyorsan össze lehet hozni 20 mutát az emg már elég h szétcsapj pár dolgot.
Member
Oct 1 2010 02:34pm
hja, de hányadik percben, Csak mert a proti BO-k többséga kb addigra mire elkezdesz mutát húzni már vagy tömegtermelés állapotában vannak warppal, vagy korai void már a bázisodra érhet. Szóval azért a muta lassan jön ki. elmondanád hogy hozol össze 20 mutát (2000 gáznyi egységet)? bár inkább a mikorra a kérdés
Member
Oct 1 2010 02:36pm
Quote (mikroman @ 1 Oct 2010 22:34)
hja, de hányadik percben, Csak mert a proti BO-k többséga kb addigra mire elkezdesz mutát húzni már vagy tömegtermelés állapotában vannak warppal, vagy korai void már a bázisodra érhet. Szóval azért a muta lassan jön ki. elmondanád hogy hozol össze 20 mutát (2000 gáznyi egységet)? bár inkább a mikorra a kérdés

23523642346 exp = win
amúgymeg egy jó lingrush az elején eléggé visszahúzza a protosst.
Member
Oct 1 2010 02:52pm
egy jó protoss építési sorrend meg visszaveti a zerling behatolási kísérleteket . 1-1 pylon-gw-zela már többynire el tudja állni az utat. 2 gw és 1 zela meg pláne. onnan meg huncudkodhatsz zerlinggel, mert nem tudod se körbevenni a zelát se túljutni rajta. Elég hamar kijön ám az egy zela vagy a fal. A xxxxx db exp meg csacsiság. Miért hagyná a proti? Akkor sanszos az exp ha 4 gatet nyom akkor is az első a védhető. Ha korai légire megy, vagy zealot rushra (vagy push a 2 gate zela szarás?) akkor ha expelsz akkor könnyen elhullasz. Ha meg 4 gate akkor ha nem expelsz akrro hullhatsz el jó eséllyel. Ott hasznos a +1 bázis és nem elég többnyire a szimpla +1 hatch a mainen
Go Back To Magyar Topic List
Prev11231241251261272724Next
Add Reply New Topic New Poll