hm-hm. Csak úgy megjegyezném, hogy általában a gáz az ami korlátozza a lehetőségeket. Ha hagyod szartaszéjjel (izé, szerteszéjjel) települni a zerget akkor még akár néha később gondolkodnod is kell. De biztos az, hogy gyártasz egy nagy rakatstalkert, némi zelotot mer' sok a kavics aztán felnyomod az expjeit a zergek hátsóján mindenestül. Picit sérülékenyek a zergek azért. Ha a játék elhúzódik, vagy gyors vagy hozhatsz colossust, ami kiszedi a statikus védelmet de a nagy tumultusban közel se jut hozzá a zerg, vagy stormmal terelgetheted a nyájat.
Bármit is mondotok igen ritka az, hogy összejöjjön egy mass muta. A bázisaidat egy ideig védi a cannon, a blinkes fajta stalker meg likvidálja őket. Kétszer annyi stalker kijön tutira azonos gázból. A storm se rossz. Lehet, hogy kifut, de egyrészt sérül, másrészt hova? Ha épp őt támadod,a kkro csak fusson. addig szétcseszed a bázisát és a satnya földi seregét.
+ alternatíva lehet bármi légi. Némi fejlesztéssel mindegyik probléma a zergnek. Mass void, mass phoenix. Mind. Ha még mákershit is van mellé akkor pláne. Bár az a carrierekkel nagyon genya. kiszedik a lokátor egységeket és onnan meg van lőve a csacska csorda. Alapból is nehéz közeljutni a hajókhoz, de még ha rejtett is az egész flotta még nagyobb szívás. De valamiért hál istennek ritka a mothership és egyedi játékbana többi légi mass is. Amúgy a phoenixnek nagyobb a lőtávolsága, menet közben lő és gyorsabb mint a muta. Biztos, hogy az szar allene?

Amúgy meg zerg vagyok és kb tudom én mit szívnék be. Attól még lehet más lehetőség ugyanerre...
Szerintem meg igenkurvagyorsan össze lehet hozni 20 mutát az emg már elég h szétcsapj pár dolgot.