Quote (Cpt_Ghost @ May 24 2012 01:29pm)
megcáfoltam valahol amit írtál?
azért sírsz mert téged üt mindenki, és nem azt akinek tankolnia kéne elviekben, én meg mondtam, hogy felejtsétek el a tankokat, mert nem így működik, azt ütik a mobok akit érdemesnek találnak rá ( valószínűleg az alapján, hogy kinek van a legkevesebb élete, legnagyobb dpse etc)
nem fogtam fel amit írsz, igen.
Ja hogy csak így valószínüleg lehet, hogy így van, de te se tudod, de azért ne sírjak már, hogy nem töltik be a karakterek a szerepüket... szerintem egy tetves 60k hps 23262 armoros/resistes barbának kéne tankolnia a mobokat miközben én wizarddal hátulról lövöm őket és nem az egész tetves banda rámrohan aztán futhatok vissza infernorol normal act1be bazdmeg.
Quote (Cpt_Ghost @ May 24 2012 01:33pm)
slowold->kite->lősz
valószínűleg így kell játszani akkor a wizarddal, meg a ranged karakterekkel, ha ez történik, haverom is sírt másfél órán keresztül, hogy hell a3 de geci nehéz dh-val a nerf óta, mert hogy akkor legalább meg tudott állni pár másodpercre és lőni (?!?!?!?!?!) én meg beléptem és végigcsináltam neki az egész questjét, úgy, hogy kb meg se ütöttek, mégis tudtam dpselni.
Ezaz, taníts meg játszani te kibaszottul okos gyerek!
Menjél fuss el a teleportos/fast mobok elől, meg te biztos széttankolod őket wizarddal meg dhval meg wdvel, én általában 2-3 hitből behalok ha nincs rajtam a diamond skin...
KURVAJÓVAGY