Quote (Saenchai @ Jul 13 2014 01:43pm)
Quote (cowding @ Jul 13 2014 01:41pm)
A 9 szalag
Hat horrornak vagy ilyesztonek semmikepp nem megy el, eleg wacko volt egesz vegig es par parhuzamot nem is ertettem, vagy nekem tul deep vagy egy tul egyszeru tortenetet bonyolitottak meg par felig befejezett szallal, aki szereti az ilyen pszichologiai megorulos "horrort" az nezze meg de egyebkent nem egy nagy alakitas.
youtube video
y Horatio odatette magát alaposan
Quote (cowding @ Jul 11 2014 07:37pm)
nem volt jó?

most ezeket vettem meg:
a 9 szalag
adsz vagy kapsz
oculus
de még nem néztem meg őket
Oculus:
Kicsit ilyen tükrök remake, de imo még jobb meg kerekebb történettel mint ami a tükröknek van. Voltak szörnyek démonok halálfalók jumpscare, démon fejét nézni 10 secig, ilyen megszállós - the shining - gondolkodós horror, nekem nagyon tetszett, gf eléggé félt szóval lyósh.
A 3 film overall:
Trick or treat - elgé alapműnek mondható, nekem bejött, nem túl ijesztő de társasággal megnézni tökéletes.
Oculus - ha valami "félősebb" horror kell csajok miatt vagy olyanra vágyik a társaság tökéletes, akinek tetszett a tükrök az mindenképp nézze meg. (csak feliratos van angol szinkronnal sajnos)
A 9 szalag - mint már leirtam kicsit wacko, ezt igy overall nem ajánlom ha valaki horrort keres, akit érdekel olvasson előzetest aztán döntse el.
This post was edited by cowding on Jul 13 2014 08:22am