Quote (Aston @ Dec 13 2011 07:42pm)
http://www.youtube.com/watch?v=g0qARDGJj1w
na ez mekkora állatság
baromi jól néz ki, de nem hiszem el, h lehetne vele pl. codozni vagy játszani : D
egyszer szívesen tesztelném pár hétig
meg tökre érdekelne, hogy ha pl. áttetsző üveglapra rakom, akkor is veszi-e a jelet

Kipróbáltam az asztalon való gépelést ... kicsit fura . Persze tudom, hogy szokni kéne rendszert egy picit, amíg nem hiányozna a lenyomott gomb visszacsatolása, de annyira nem sóvárgom érte.
Quote (ecneB @ Dec 13 2011 07:43pm)
Valami olyasmit olvastam, hogy az apple iphone5-öt szeretett volna kihozni, de talán Steve Jobs megvétózta a dolgot, gyorsan elő kellett állni egy mentőtervvel, ami egy hardwaresen felturbózott 4s alakjában született meg és ebbe rakták bele a Sirit, ami még nem volt kész, csak kellett, hogy valami újdonság is legyen...
Egyébként külföldön én is meglepődtem mikor használni akartam (így szoktam indítani a zenelejátszást, természetesen azért, mert kurva faszrázós, amikor sétálva csak ennyit mondok, hogy play podcast) és nem tudtam. Akkor jöttem rá, hogy wifi/3g kell hozzá. Plusz az is szívás, hogy sok szolgáltatás nem elérhető ezzel kapcsolatban: például nem tudom megkeresni a legközelebbi ATM-et. Megérti, hogy mit akarok, de szól, hogy "I can't look for places in Hungary". Viszont az időjárást simán megmondta (nem csak kiírta, hanem el is mondta szóban).
Szerintem azt kéne orvosolni, hogy megértse a névjegyzékben szereplő neveket és működjön a call Csaba és ne bűvészkedéssel kelljen rájönni, hogy call xaba utasítást érti csak. Azt viszont pöccre. Gondolom -de nem értek hozzá- ez nem is lenne annyira nehéz megoldani, pláne, hogy fonetikus nyelv a magyar.
Amúgy kurva jó az okostelefon. A busz ferihegyről lerakott éjfélkor, kispest valami elhagyatott környékén és a built in googlemaps 20 másodperc alatt megmondta, hogy 4 perc múlva az út túloldaláról indul egy busz, amivel hazajutok.
Quote (Saenchai @ Dec 13 2011 07:44pm)
valahol azt olvastam elég kezdetleges még, és nem éri meg használni
én is ezen gondolkoztam, hogy milyen hibaszázalékkal dolgozik...
This post was edited by beni on Dec 13 2011 02:12pm