Quote (Vismajor @ 4 Nov 2010 13:15)
megszopatott az élet, fuckyea!
Elhagytam diák+bérlet kombómat egy hete, bementem suliba kérni ideiglenes diágot, 500 ft, mondom anyád, nem kell. Erre ma mentem volna le bajára, 3 hete vna igérgetve az utazás, mondom okj. Vettem elővételbe jegyet, mert express jáat volt, és oda kötelező. Vittem magammal pecsétes iskolalátogatásit meg ellenőrzőt, ha kell a diákhoz. simán kiadta a jegyet a pénztáros, nem kellett neki semmi. Sofőr viszont beállt ajtóhoz, és kérte mindenkitől .Maradtam végér,e elmeséltem a gondoma,t mutattam a dolgokat. Őt nem érdeli, neki diák kell. Mondom wtf, mamámhoz megyek le, had dmenjek már. Őt nem érdeli, ellenőrzik őket, miattam enm fog szopni. Szal nem mentem bajára, és kapja be az élet, cső
mutatsz neki egy iskolalátogatásit meg hozzá pl egy személyit vagy akármi h a tied, kötelessége elfogadni!
meg velem 1x volt olyan amikor nem volt diákomés iskoalátogatásival utaztam, akkor mondta a kaller hogy ugy is elfogadják, ha kérszegy diákigénylő lapot, kitöltöd, fénykép, etc, lefénymásolod, meg hozzáa csekketis hogy be van fizetve és akkor is elfogadják