Quote (kusziyoker @ 30 Jan 2012 12:49)
tudom h szarok a ruhaim de egyemlore a quest itemek is megteszik, majd 75korul koltok ruhara. igy is 10k hpm van, meg egyszintu mobokra 2k-t damolok, ami eleg. meg amugy is eddig csak miningre cookingra meg jewelcraftingra koltottem ami vegul eleg jol jovedelmezo volt. kovetkezonek 70nel akarom a kovetkezo ridingot megvenni, ami 4,5k gold es kb 1k-m van...
85 alatt ne költs itemre semmi pénzt. Questelni nem kell se gem, se enchant, kelleni fog az a gold majd 85-re érve, amikor gemelni, meg enchantolni kell. Itemet meg végképp ne vegyél. Ha kell egy picit jobb cucc a quest itemeknél, akkor menj pár instát a dungeon finderrel. Ha mondjuk battlegroundra mész, akkor ott alig párszáz honorból meg tudod venni az adott kieg kezdő pvp setjét, mondjuk 70-re érve a 70es pvp cuccok simán jobbak bármelyik rewardnál olyan 75-ig.
Ne költsd el a goldod semmire, kelleni fog az.
/e mondjuk megnéztem a karidat és az intellektes spirites cuccokat szerintem felejtsd el, nem kell mindent mindenáron lecserélni, majd jön mindenből, csak agilityseket használj inkább.
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 30 2012 05:57am