Quote (Smat @ 2 Jun 2011 20:28)
Nem az a bajom hogy tankolni kell, mert szeretek, hanem az hogy szinte az összes gameban azért vesztettünk mert nem volt tankunk + feedeltek.
Cho 1 useless szar, az is fog maradni. Hasonló szintű... okj. Akkor ezzel azt mondod hogy mivel én első rankedomon 6/12-t csináltam, ezért feederekkel fog összerakni... FASZA.
Azt hiszem ebből delete lesz ha ez nem változik.
Ha nincs tank, akkor illik pickelni, persze lehet 5 carryvel is menni, úgy is lehet nyerni, csak kicsit rosszabbak az esélyek..
Quote (Smat @ 2 Jun 2011 20:28)
Cho 1 useless szar, az is fog maradni.
Innen látszik, hogy közöd nincs a játékhoz. 3 skillje is AOE, nagyon jó solo laner, TRUE damages ulti amivel hp-t tudsz neki építeni, high elo-n sokat látni, dreamhacken is játszotta több csapat is. Azért mert valamivel nem tudsz játszani nem useless.
Én mindössze annyit mondok, hogy igen, van olyan hogy az ember veszít a feederek maitt, de előbb utóbb kijön az, hogy kinek mekkora a saját skillje, ezt mutatja az ELO. Ha tényleg olyan jó játékos vagy, ( mert hogy ugye te csak a többi feeder miatt vesztesz) akkor a nagy számok törvénye alapján előbb utóbb az enemy teamben lesz a feeder kog'maw, és te leszel az aki elfeedelődik, és winnelni fogsz.
Szvsz. menjél normálozni, gyakorolj kicsikét, és csak azután rankedezzél, mert másképp tényleg nem fog változni a dolog.