altalaban tokre egyetertek azzal h sokmindent kene reformalni az oktatason, de azert a specifikusabb dolgokat eleg cringe olvasni
tortenelmet szerintem pl nem kevesebbet kene oktatni, sot, csak mashogy
Quote (Cpt_Ghost @ 8 Mar 2021 17:18)
ja ezek 10/10 élmények
én se értem hogy mi a jó faszomnak kell megtanulni xy életrajzát, mondja el a tanár órán érdekességnek, de azonkívül így mindig is ilyen ?????????????????? dolog volt számomra is
a tortenelem meg hiressegek meg eletrajzok azert ne keruljenek a kukaba
ha mi miert tortent alapon nezed mindegyikbel sokat lehet tanulni, sok kontextust ad ahhoz hogy hogyan ertekeld a vilagot
Quote (cowding @ 8 Mar 2021 17:08)
elférne a csekkbefizetés dráma óra helyett ha a többi dolog is életszerüen történne, biztos tanitanak váltoáramot fizikán de sztem a lakosság 10%-a tud bekötni normálisan egy konnektort pedig biztos meg lehetett volna mutatni 1-1 órán amikor témába vágott és egyel kevesebb baromságot kellett volna bemagolni, pld az adott fizikus életrajzát mert az aztán kurva sokat segit amikor basz meg a 220
masik kedvencem a 2007-es microsoft termékcsalád kezelésének a megtanulása mert arra volt pénz 2010-ben utoljára
necces olyan dolgot tanitani a gyereknek amit evekig nem fog hasznalni es amibe minden tovabbi nelkul belehallhat
a valtoaramrol keveset kell tudni ahhoz hogy egy konnektort bekoss, ez inkabb csak hozzaallas kerdese