d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1121712181219122012215001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Dec 12 2012 07:17am
Quote (daneeka10 @ Dec 12 2012 02:15pm)
azért fel lehet dolgozni valahogy szerintem

mondjuk az értelmesebbje csak nem rakja fel magát ilyenre úgyse, a többi meg levan szarva. habár kitudja, nemvoltam még nő, lehet nekik nemis gáz ha kurváskodni kell. viszont akkor minden egyes qt csajjal aki felkerül ide, egyel csökken a lehető qtgfeim száma, és ez elég nagy frusztráció.
Member
Gold: 6,645.00
Dec 12 2012 07:18am
Quote (Nerz8 @ Dec 12 2012 02:14pm)
minden rosszban meglátod a jót

erről olvastam konkrét tanulmányt anno, amikor valami komolyabb reform volt angliában és hogy a fizetős tandíj mellé mekkora arányban nőtt a prostitúció
néha jó dolog a science
Member
Gold: 6,645.00
Dec 12 2012 07:19am
Quote (beni @ Dec 12 2012 02:08pm)
ugye-ugye

Amúgy ez a hőmérséklet tényleg kritikus dolog nálam :< a csajok meg fázósak általában és hihetetlennek tűnik, de elég fos kezelni, hogy rólam folyik a víz és nem tudok aludni a lány pedig be van takarózva

én is egy irodával beljebb ültem és az ablakot ahol lehetett nyitni, ott csajok ültek
ha kimentek ebédelni, akkor rohantunk nyitni ablakot, mert bent ugye a légkondi nem mehetett, mert voltak nők is ott...
Member
Dec 12 2012 07:21am
Quote (beni @ Dec 12 2012 02:16pm)
Most a légkondit mondod, vagy a kétszínűséget?

A légkondit csak azért mondtam, mert minden ismerősöm meséli, hogy a csajok bojkottálják a dolgot az irodában. Szóval ezzel csak ilyen szinten foglalkozom.

A másik dolognál viszont szinte mindig meg szoktam említeni, ha valami nem tetszik. De mint a mostani példa is mutatja: sokszor kisstílűnek tűnik a megjegyzés és én jövök ki szarul. Ő simán rámondja, hogy "jaj én úgy emlékeztem, hogy egy nap csináltam hármat" és innentől kezdve én vagyok a fasz, aki az élő fába is beleköt.

a kétszínűségre főleg. de amúgy ha objektíven nézed, akkor ez tényleg kisstílűnek tűnhet, nekemis annak tűnne ha nem tudnám hogy ezek a hazugságok amúgy neked már régen basszák az agyad. meg én most nem arra gondoltam, hogy 1-es eseteket megemlítesz amik nem tetszettek, hanem úgy általában megmondod neki, hogy zavar ez a viselkedés, és legyen szíves ne csinálja. vagy pedig ha mégis, akkor minden reggel amikor bejön odakiabálhatod neki hogy "NA SIKERÜLT IDŐBEN BEÉRNI EGYSZER? :-DDDDDDDDDDDD", "SIKERÜLT EGY MUNKÁT MEGCSINÁLNI EGYEDÜL VÉGRE? GRATULA :-DDDDDDDDDDDDD". nemhiszem hogy bunkó lennél attól, mert ugyanazt csinálnád vele amit ő veled. főleg hogy ő amúgyis biztos sokkal kevésbé tudná ezt elviselni, szóval talán még magába is szállna.

legalábbis én ezt csinálnám szerintem, de igazából nemtudom az ottani viszonyokat, meg nem ismerem ezeket az embereket, szóval lehet hogy faszságot beszélek
Member
Gold: 6,440.13
Dec 12 2012 07:22am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 12 2012 02:17pm)
mondjuk az értelmesebbje csak nem rakja fel magát ilyenre úgyse, a többi meg levan szarva. habár kitudja, nemvoltam még nő, lehet nekik nemis gáz ha kurváskodni kell. viszont akkor minden egyes qt csajjal aki felkerül ide, egyel csökken a lehető qtgfeim száma, és ez elég nagy frusztráció.

az értelmesebbje kitartatja magát egy idősebb pasival vagy ajánlatot tesz neki egy 45 éves, családos jogász csávó, hogy heti egyszer dugásért cserébe támogatja (konkrétan ismerek ilyeneket)

ezekből baromi sok van és őket sosem fogod megtalálni a netes hirdetésekben

Member
Dec 12 2012 07:23am
plusz én a légkondit is bekapcsolnám, aztán ha kikapcsolják akkor mondanám, hogy holnapra légyszíves hozzatok egy kardigánt, mert holnap egész nap menni fog a légkondi basszátok meg az anyátokat
Member
Dec 12 2012 07:24am
Quote (beni @ Dec 12 2012 02:22pm)
az értelmesebbje kitartatja magát egy idősebb pasival vagy ajánlatot tesz neki egy 45 éves, családos jogász csávó, hogy heti egyszer dugásért cserébe támogatja (konkrétan ismerek ilyeneket)

ezekből baromi sok van és őket sosem fogod megtalálni a netes hirdetésekben

de miért? miért van ez? ezek annyira rossz érzéseket okoznak nekem, hogy mindjárt iszok egy pohár tejet. hogy a picsába lehet a normálisakat kiszűrni az ilyen faszcibáló kurvák közül?
Member
Gold: 411.00
Dec 12 2012 07:25am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 12 Dec 2012 14:23)
plusz én a légkondit is bekapcsolnám, aztán ha kikapcsolják akkor mondanám, hogy holnapra légyszíves hozzatok egy kardigánt, mert holnap egész nap menni fog a légkondi basszátok meg az anyátokat

nyuggerek

Quote (BmA_BeMyAngel @ 12 Dec 2012 14:24)
de miért? miért van ez? ezek annyira rossz érzéseket okoznak nekem, hogy mindjárt iszok egy pohár tejet. hogy a picsába lehet a normálisakat kiszűrni az ilyen faszcibáló kurvák közül?

12 alatt nem sok van, amelyik ezt csinalja

This post was edited by SummertimeClothes on Dec 12 2012 07:25am
Member
Gold: 6,440.13
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 12 2012 02:21pm)
a kétszínűségre főleg. de amúgy ha objektíven nézed, akkor ez tényleg kisstílűnek tűnhet, nekemis annak tűnne ha nem tudnám hogy ezek a hazugságok amúgy neked már régen basszák az agyad. meg én most nem arra gondoltam, hogy 1-es eseteket megemlítesz amik nem tetszettek, hanem úgy általában megmondod neki, hogy zavar ez a viselkedés, és legyen szíves ne csinálja. vagy pedig ha mégis, akkor minden reggel amikor bejön odakiabálhatod neki hogy "NA SIKERÜLT IDŐBEN BEÉRNI EGYSZER? :-DDDDDDDDDDDD", "SIKERÜLT EGY MUNKÁT MEGCSINÁLNI EGYEDÜL VÉGRE? GRATULA :-DDDDDDDDDDDDD". nemhiszem hogy bunkó lennél attól, mert ugyanazt csinálnád vele amit ő veled. főleg hogy ő amúgyis biztos sokkal kevésbé tudná ezt elviselni, szóval talán még magába is szállna.

legalábbis én ezt csinálnám szerintem, de igazából nemtudom az ottani viszonyokat, meg nem ismerem ezeket az embereket, szóval lehet hogy faszságot beszélek

Az van, hogy SZERINTEM így nem lehet megoldani ezeket a problémákat, mert én jönnék ki szarul belőle.

Hisz jönne az ő csak viccből említette én meg szándékosan rájátszom a dologra...A dolog másik fele, hogy tőlem ez abszolút idegen és nem is akarnék ilyesmivel élni. Kollégákkal sokat beszéltünk már erről és hidd el, hogy arra jutottunk, hogy van aki annyira ügyesen csűri-csavarja a dolgokat, hogy egyszerűen megfoghatatlan. A legrosszabb szituációkból is jól jön ki. Ha nem csinál meg egy munkát, akkor képes abból is jól kijönni. Hihetetlen, de van ilyen. Most már nem akarok több konkrét példát felhozni, esetleg majd szóban :D
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Quote (beni @ 12 Dec 2012 15:16)
Most a légkondit mondod, vagy a kétszínűséget?

A légkondit csak azért mondtam, mert minden ismerősöm meséli, hogy a csajok bojkottálják a dolgot az irodában. Szóval ezzel csak ilyen szinten foglalkozom.

A másik dolognál viszont szinte mindig meg szoktam említeni, ha valami nem tetszik. De mint a mostani példa is mutatja: sokszor kisstílűnek tűnik a megjegyzés és én jövök ki szarul. Ő simán rámondja, hogy "jaj én úgy emlékeztem, hogy egy nap csináltam hármat" és innentől kezdve én vagyok a fasz, aki az élő fába is beleköt.

miert nem mondasz annyit, hogy "ok" es kezdesz valami mast csinalni, nekem be szokott jonni, altalaban nem is beszelek tobbet az illetovel

tfw no gf
Go Back To Magyar Topic List
Prev1121712181219122012215001Next
Closed New Topic New Poll