Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 12 2012 02:21pm)
a kétszínűségre főleg. de amúgy ha objektíven nézed, akkor ez tényleg kisstílűnek tűnhet, nekemis annak tűnne ha nem tudnám hogy ezek a hazugságok amúgy neked már régen basszák az agyad. meg én most nem arra gondoltam, hogy 1-es eseteket megemlítesz amik nem tetszettek, hanem úgy általában megmondod neki, hogy zavar ez a viselkedés, és legyen szíves ne csinálja. vagy pedig ha mégis, akkor minden reggel amikor bejön odakiabálhatod neki hogy "NA SIKERÜLT IDŐBEN BEÉRNI EGYSZER? :-DDDDDDDDDDDD", "SIKERÜLT EGY MUNKÁT MEGCSINÁLNI EGYEDÜL VÉGRE? GRATULA :-DDDDDDDDDDDDD". nemhiszem hogy bunkó lennél attól, mert ugyanazt csinálnád vele amit ő veled. főleg hogy ő amúgyis biztos sokkal kevésbé tudná ezt elviselni, szóval talán még magába is szállna.
legalábbis én ezt csinálnám szerintem, de igazából nemtudom az ottani viszonyokat, meg nem ismerem ezeket az embereket, szóval lehet hogy faszságot beszélek
Az van, hogy SZERINTEM így nem lehet megoldani ezeket a problémákat, mert én jönnék ki szarul belőle.
Hisz jönne az ő csak viccből említette én meg szándékosan rájátszom a dologra...A dolog másik fele, hogy tőlem ez abszolút idegen és nem is akarnék ilyesmivel élni. Kollégákkal sokat beszéltünk már erről és hidd el, hogy arra jutottunk, hogy van aki annyira ügyesen csűri-csavarja a dolgokat, hogy egyszerűen megfoghatatlan. A legrosszabb szituációkból is jól jön ki. Ha nem csinál meg egy munkát, akkor képes abból is jól kijönni. Hihetetlen, de van ilyen. Most már nem akarok több konkrét példát felhozni, esetleg majd szóban