Quote (TouchCow @ 24 Jan 2012 03:29)
:DDDD
ezt te sem gondolhatod komolyan
2 évet dolgoztam végig éjszaka, tudom milyen mellette az élet és szerintem kurvára el vagy tájolódva ^^
elég sok embernek segítettem már a munkámnak köszönhetően. (nem járok egyetemre)
pl. egy családot az eladósodástól mentettem meg. Már csak ettől úgy érzem, hogy több hasznom volt _eddig_ az életben egy olyan embernél, mint aki egész nap a gép előtt ül.(és játszik)
nem merek arra gondolni, hogy mi lesz, ha kijön :DD
pedig lehet, hogy egy családot már ő is megmentett az eladósodástól!
mondjuk én az achikat nem néztem, csak a legendary daggereket meg a trinketjét, mer eredetileg azért lett linkelve subforumra (meg a 8/8 ds hc-n még megakadt a szemem), és azokhoz gecire nem kell akkora kockának lenni, mint ahogy azt te elképzeled.
az a sok kurva achi tényleg gecisok belefektetett időt feltételez, de ezért még mindig nem mondanám, hogy fujj ez aztán 100%-ig biztos, hogy valami büdös nagy szociopata aspie... mondjuk jó eséllyel az, de honnan a faszból tudhatnád?
az éjszakai melóról meg annyit, hogy egyik barátom pont éjszakázott asszem, a HPnál (valami techsupportos szart csinált), és neki pont abból állt a meló, hogy a faszát verte állandóan, szóval annyira azért lehet, hogy mégsincs eltájolódva CP.