Quote (beni @ 28 Dec 2011 19:46)
ha nem olvasol, akkor értem, hogy miért S2 mellett döntöttél :troolface:
egyébként nem azt mondom, hogy mindenáron 16k-s csomagot akarok, de van aki annyit telefonál és ebben az esetben például drágább lenne S2-t venni
Amúgy én mielőtt telefont vettem több olyan reviewt olvastam, ami azt hozta ki, hogy iphone 4s jobb és több olyat, ami az S2 mellett kardoskodott. Volt egy pár ami hozzá nem értőként is látható módon hülyeségeket állított, mindkét esetben. Egyébként tudom, hogy számít a gyorsaság, de például hiába hozza be az egyik teló 0.2 seccel gyorsabban az adott oldalt. Valójában nem emiatt fogsz telefont választani. Az sem fog számítani, hogy az egyikben két magos lófasz telibebaszom processzor van, a másikban meg nem, mert észre sem veszed a különbséget.
A boltban, sőt a baráti körömben is mindenki le akart beszélni az iphoneról, "nehogy már beállj a sorba" szöveggel, majd 5 perc múval anyázott, hogy 1. eltűnt az összes kontaktja??? (HTC és nem tudom milyen készülék esetében is megtörtént, az egyik a szemem láttára külföldön, mikor a feltört kocsi mellől telefonáltunk volna) 2. nem bírta behozni a gps-t 5 perc alatt, ami nekem 5 sec ... ugyanez a netes kereséssel. Lehet, hogy fos készülékek voltak, nem a csúcskategóriás modell, de akkor is.
de itt most galaxy s2-ről volt szó, nem más telókról
van pár ismerősöm, akik sgs2-t használnak és kérdezgettem őket a telóról és semmi problémájuk nem volt vele... az egyik annyit mondott, hogy volt már, hogy lefagyott, de azt az android hibájának veszem, nem a telefonénak.
+35 rongyot akkor sem ér az iphone, ha stabilabb is az oprendszere.