Quote (mynameismethos @ Jun 11 2016 01:20am)
Bezzeg nekem, 0 fireball, frostbolt, torch, flamestrike, blizzard de még egy kurva sheepet sem kaptam és az egyetlen lategame kártyám egy ogre.
5win lett isten tudja hogyan és kaptam 55g, 1 common, pack
Ja és a packban volt 3 summon 5 silver rák + 3/1 stealth minion és egy rare amit kb 5szor kinyitottam már.
És még mindig kibaszott druid, priest, hunter, rogue közül választhatok... Rogue még jó is lenne ha nem lennék vele kibaszott szar...
Multkor mondjuk nagy makkal mentem vele 11wint, de ezt el is vártam 6 sap-pal..
Aztan ofc most szopat is a jatek.. Elmult 6 arenam 4-6win és mindig undorito topdeck ellen vesztek..
Most pl shaman kirakja krakent... Van 16 életem.. És érted ... Kibaszottul azt a kártyát húzza amivel windfuryt ad neki...
Ja és kötelezően kapom a common kártyát rewardkent
Ja és olyan is volt h enemy kirakta a mind2en kapunk rand weapont ( ofc cursed bladet kapok ) és miután belém dmgel 10ezret még kirakja azért az utolsó kártyáját ami ofc egy ooz.
Azert a mage 10.korben topdeckel egy justicart a 3dmg lethalert.
2 napja szopat az rng.. Brawlben is kb 7-8 game kellett mire nagy kegyesen leavelt az enemy és megkaphattam az ingyen 40dustot.
Valaki pls küldjön egy kis szerencsét

Meg ugye telorol jatszok és volt olyan h azert kaptam ki mert nem tudtam magamra nyomni a +3attackot... Mindig cancelelte ez a rohadt játék :c
This post was edited by Snikjj on Jun 10 2016 11:24pm