Quote (Baleee @ 9 Oct 2011 17:14)
Amúgy Tátra, meg Alföldi Harmat meg ilyen tejek reálban 150-160 ft-ba is szoktak lenni, ez bőven jó, amikor napi szinten megiszok 1-2 litert, nem fogok 250ft-os tejeket venni.
nem te nem egy ugyanolyan arc vagy mint én, én egy olyan arc vagyok aki letett annyit az asztalra hogy lett egy ilyen rovata, amit INGYEN csinál az itt érdeklödöknek, szívességböl! én nem vagyok sme érted, se másért, rebegjetek szépen az oldal tulajdonosának kösönetet,m hogy üzemtet egy ilyan oldalt ehol tanácsokat kaphattok és nem kel internets fórórumon 16 éves 60 kilós hülyegyerekek észosztását hallgatni! gondolom te is egy nagyon rutinmos tetséíptQ vagy hogy tejügyben tanácsokat MERSZ adni másoknak! ezen kéne elgondolkozni! az egy dolog hogy vállaltam és végigcsinálom, de nem fogok minden kis gyökérrle foglalkozni lés ellenben némi tisztelete és kisebb arcot én elvárhatok,mert én a "töröl" gombom segítségével vagyok ilyen helyzetben. röhögnöm kell egyáltlán hogy te és egyesek kérdöre MERNEK engem vagy bárkit vonni! mit képzeltek ti magatokról? értetek van az oldal? ki van írva hogy kívánságmüsor? hát ez kabaré! nesze, itt egy kis szemelvény az értelmi színvonalról: "Te semmire nem tudsz normálisan válaszolni,te szemét köcsök???Az vagyok,aki kérdezte,hogy hol lehet megnézni képeket rólad-te majom!!!UTÁLLAK" na majd pont ez ilyenek lelki világával fogok törödni! az internet tele van denegeráltakka ez tény. a pár év altt amióta a fórum megy, ez totálisan bebizonyosodott. ezért kell bizonyos dolgokat leszarni. van egy nyomoronc aki ****kpékete küldözgte és azt hiszi vele baszik ki - csak amig nekem egy törlés, ennek a debilnek még össze is kell gyüjtenie, ki baszik rá jobban? :DDDD eki nem viselkedi, nem kap választ, ennyi!
bunny
« Ugrás a Drugs Bunny edző válaszol nyitó oldalára