Quote (Karan2_Returned @ May 27 2016 06:31pm)
erősen függ a draftolás attól, hogy mivel mész
pl warrior szerintem a legnehezebb arénában, mert full más a játékstílus a többihez képest. mivel a hero powered hulladék az elején, arra kell törekedni, hogy ne kelljen használnod early-mid gameben. tehát minél több early game és laphúzás kell. warriorral olyan, hogy control nem létezik arénában. általában eljön egy olyan pont, amikor el kell kezdened yoloba arcra menni, fegyverekkel etc. azért jó, ha van drawod, mert akkor tudod ezt befolyásolni.
amúgy kb fegyverek>draw>minden más
persze ha telefosod fegyverekkel a dikket, nem lesz jó (egyszer kipróbáltam egy 7 fegyverest és valami 3-3 lett belőle)
azért jó a warrior, mert az utóbbi 2 expanzióban kapott egy rakás op commont (obsidian destroyer, ravaging ghoul), és emellé fun is játszani az egyedisége miatt. ennek ellenére aki goldot akar farmolni, annak nem ajánlom, mert igen nehéz beletanulni.
többi classal igazából csak nézed a curveöt, kipickelsz kb minden leszedést (egyre ritkább az értelmes leszedés a játékban), és (főleg) ha több az early gamed, gondolsz a laphúzásra is. pl van hogy palával a 3. truesilver helyett solemn vigilt kell pickelni, hiába hazudozik neked a hártaréna, mert a draw még ritkább mint a removal, és ugyanúgy tud gamet nyerni.
amúgy jó cucc a heartharena, de csak az elején, amikor még kb fingod nincs semmiről, vagy ha új classt próbálsz ki. utána imo csak akadályoz a saját stílusod fellelésében, én sokkal jobban megvagyok amióta nem használom. persze 1-1 nehéz választásnál még ránézek néha))
btw wotog óta a rogue elég magasan a legerősebb imo (bár eddig is), fostosabb deckkel se mentem még 6nál kevesebbet vele
lehet paladint meg maget is játszani, a sok erős common lap miatt
etc