Quote (lakatosmegatron @ 12 Jan 2012 11:06)
http://i39.tinypic.com/sq49yh.jpg
Bajclinak szeretettel

srsly
vagy másfél hete mondtam, hogy tetszik ez a mount, és csak ezér kifarmoltad, megvetted, meg idepostoltál róla egy képet, hogy nekem szar legyen?
Quote (Senee @ 12 Jan 2012 17:59)
az már tényleg durva lévén, hogy 5-10 gold kb szart se ér, 1 daily quest is többet ad
de az is kibassza nálam azért a biztosítékot, hogy egy szar glyphet amit még csak nem is researchal vagy glyph masterys könyvvel kell megtanulni, hanem trainer adja és az alapanyagok 20-40 goldba kerülnek vmi fasz berakja 300 goldért lol (egy ismerőssel kezdtem egy új szerón karikat és venni akartam egy szart glyphet azt nézem 160 arany mikor 85ös vagy hányas inscriptionnal a trainer már adja és egy stack earthroot elég hozzá lol há mennyen má a faszomba)
én ilyen 90-120 amiért beszoktam rakni glypheket még amit researcholok azt is még így is bőven megéri imo
bár van olyan glyph (fan of knives) ami már majd egy hónapja nincs ah-ban és én is úgy szereztem, hogy csináltam karit hordára és ott írtam hogy 500gold for help és berakattam booty bay ah-ba lolxd
akarod mondani, 3 gold az alapanyag (3 blackfallow ink, azt át lehet váltani bármelyik másikra)