d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev11191201211221234765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Jun 18 2015 09:57am
Quote (llllllllllll @ Jun 18 2015 04:38pm)
mátét nem érdekli, úgyhogy nem is fogom kifejteni
drogozzunk
legalizáljunk mindent, mert király
félreérted, engem egyáltalán nem zavar ha valaki drogozik, azt csinál amit akar. és a havi 1x-2x tolni valamit még tényleg bőven okés (a drogok nagyrészénél ilyen fogyasztás mellett akkora lenne valami nagyobb bajod, ha 300 évig élnél), de amikor jönnek az lsd nem káros, meg a kokain kevésbé káros, meg a hasonló postok, akkor az agyam eldurran
illetve a havi 1-2 soha nem havi 1-2, legalábbis nem sok embert láttam eddig életemben, aki tényleg annyit tolt, mint amennyit mondott

ja meg még azt akartam írni hogy rájöttem hogy az volt a gondod hogy azt írtam hogy tartsd meg magadnak

azért írtam eztet mert láttam korábban ugyanebben a témában a hozzászólásaid és ugyanígy tele voltak perszonál atakkal, úgy meg nem igazán tudsz meggyőzni senkit ha közben a személyét szidod, de ez nem csak itt van így hanem mindenhol.

mindenesetre az hogy elolvastál pár kutatást amiben azt írták hogy a drok így úgy módosít ezt meg azt az agyadban az még nem jelenti azt hogy alapvetően VESZÉLYES az összes illegál szer, csak azt hogy túl lehet tolni. illetve a másik oldalról is lesznek kutatások ugyanúgy orvosoktól meg szakértőktől akik azt fogják mondani hogy nem veszélyes, szóval ezekkel a szakértői véleményekkel sokra nem mész. és nem, attól hogy a te véleményeddel egyezik a kutatás, attól még nem lesz az a jó és a másik a rossz, mindkettőben van igazságtartalom általában.

és igen emiatt ha kipróbálod és meglátod hogy JÉ, semmi bajom nem lett tőle és függő se lettem, akkor személyes tapasztalatod lesz arról hogy tényleg árnyaltabb a kép mint azt orbánviktor sugallja. persze ehhez kell bátorság kilépni a társadalmi normák közül, meg elhagyni az egodnak 1 részét, szóval nem mindenki képes erre

újraindítom a flémet

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 18 2015 09:57am
Member
Gold: 80.00
Jun 18 2015 09:59am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 18 Jun 2015 17:57)
ja meg még azt akartam írni hogy rájöttem hogy az volt a gondod hogy azt írtam hogy tartsd meg magadnak

azért írtam eztet mert láttam korábban ugyanebben a témában a hozzászólásaid és ugyanígy tele voltak perszonál atakkal, úgy meg nem igazán tudsz meggyőzni senkit ha közben a személyét szidod, de ez nem csak itt van így hanem mindenhol.

mindenesetre az hogy elolvastál pár kutatást amiben azt írták hogy a drok így úgy módosít ezt meg azt az agyadban az még nem jelenti azt hogy alapvetően VESZÉLYES az összes illegál szer, csak azt hogy túl lehet tolni. illetve a másik oldalról is lesznek kutatások ugyanúgy orvosoktól meg szakértőktől akik azt fogják mondani hogy nem veszélyes, szóval ezekkel a szakértői véleményekkel sokra nem mész. és nem, attól hogy a te véleményeddel egyezik a kutatás, attól még nem lesz az a jó és a másik a rossz, mindkettőben van igazságtartalom általában.

és igen emiatt ha kipróbálod és meglátod hogy JÉ, semmi bajom nem lett tőle és függő se lettem, akkor személyes tapasztalatod lesz arról hogy tényleg árnyaltabb a kép mint azt orbánviktor sugallja. persze ehhez kell bátorság kilépni a társadalmi normák közül, meg elhagyni az egodnak 1 részét, szóval nem mindenki képes erre

újraindítom a flémet

mesh2_returned

This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 18 2015 09:59am
Member
Gold: 0.00
Jun 18 2015 10:05am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2015 03:57pm)

újraindítom a flémet

mennem kell tanulni, úgyhogy szerintem maradjunk abban, hogy igazad van
elkezdtem írni egy választ, de teljesen feleslegesnek érzem
Member
Gold: 1.00
Jun 18 2015 10:08am
A buszon hazafele eldönöttem, hogy írok egy tldr-t, de most hazaértem és nincs kedvem. Megúsztátok, de ne szokjatok hozzá.
Member
Gold: 834.97
Jun 18 2015 10:12am
Quote (llllllllllll @ Jun 18 2015 05:05pm)
mennem kell tanulni, úgyhogy szerintem maradjunk abban, hogy igazad van
elkezdtem írni egy választ, de teljesen feleslegesnek érzem

na már ez is fejlődés, lejjebb adtunk az emocionális intenzitásból és ezzel is közelebb kerültünk a racionális vitákhoz és a kritikus gondolkozáshoz
Member
Gold: 6,352.66
Jun 18 2015 10:12am
Quote (CyberPunk666 @ 18 Jun 2015 18:08)
A buszon hazafele eldönöttem, hogy írok egy tldr-t, de most hazaértem és nincs kedvem. Megúsztátok, de ne szokjatok hozzá.

pedig megszakerthetted volna
Member
Gold: 343.00
Jun 18 2015 11:12am
Quote (llllllllllll @ Jun 18 2015 03:33pm)
bold = true
és erre a postodra is csak ezt tudom mondani
olyan kibaszottul beszűkült látásmódú vagy, mint senee, vagy bármelyik fideszes és nem is érdekel más véleménye vagy adott esetben a tények, csak hajtogatod a saját faszságodat minden alkalommal
menjél drogozni bazdmeg, ne itt próbálj meg okoskodni

ANYÁD A BESZÜKÜLT LÁTÁSCSÖVCÜ FIDESZES
Member
Gold: 80.00
Jun 18 2015 12:09pm
Member
Gold: 3.03
Jun 18 2015 12:22pm
Kellett pár óra, mire mindenki lejött a drogokról..
Member
Gold: 0.00
Jun 18 2015 12:23pm
Quote (TassassinHc @ Jun 18 2015 06:22pm)
Kellett pár óra, mire mindenki lejött a drogokról..

. . . :unsure:
Go Back To Magyar Topic List
Prev11191201211221234765Next
Add Reply New Topic New Poll