Quote (llllllllllll @ Jun 18 2015 04:38pm)
mátét nem érdekli, úgyhogy nem is fogom kifejteni
drogozzunk
legalizáljunk mindent, mert király
félreérted, engem egyáltalán nem zavar ha valaki drogozik, azt csinál amit akar. és a havi 1x-2x tolni valamit még tényleg bőven okés (a drogok nagyrészénél ilyen fogyasztás mellett akkora lenne valami nagyobb bajod, ha 300 évig élnél), de amikor jönnek az lsd nem káros, meg a kokain kevésbé káros, meg a hasonló postok, akkor az agyam eldurran
illetve a havi 1-2 soha nem havi 1-2, legalábbis nem sok embert láttam eddig életemben, aki tényleg annyit tolt, mint amennyit mondott
ja meg még azt akartam írni hogy rájöttem hogy az volt a gondod hogy azt írtam hogy tartsd meg magadnak
azért írtam eztet mert láttam korábban ugyanebben a témában a hozzászólásaid és ugyanígy tele voltak perszonál atakkal, úgy meg nem igazán tudsz meggyőzni senkit ha közben a személyét szidod, de ez nem csak itt van így hanem mindenhol.
mindenesetre az hogy elolvastál pár kutatást amiben azt írták hogy a drok így úgy módosít ezt meg azt az agyadban az még nem jelenti azt hogy alapvetően VESZÉLYES az összes illegál szer, csak azt hogy túl lehet tolni. illetve a másik oldalról is lesznek kutatások ugyanúgy orvosoktól meg szakértőktől akik azt fogják mondani hogy nem veszélyes, szóval ezekkel a szakértői véleményekkel sokra nem mész. és nem, attól hogy a te véleményeddel egyezik a kutatás, attól még nem lesz az a jó és a másik a rossz, mindkettőben van igazságtartalom általában.
és igen emiatt ha kipróbálod és meglátod hogy JÉ, semmi bajom nem lett tőle és függő se lettem, akkor személyes tapasztalatod lesz arról hogy tényleg árnyaltabb a kép mint azt orbánviktor sugallja. persze ehhez kell bátorság kilépni a társadalmi normák közül, meg elhagyni az egodnak 1 részét, szóval nem mindenki képes erre
újraindítom a flémet
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 18 2015 09:57am