Quote (Aston @ 13 Dec 2011 15:45)
szerintem te más felhasználói rétegbe tartozol, mint a rokonom. ő nem power user. ő azt akarja, hogy ha kinyitja/bekapcsolja, akkor ne töltsön 1-2 percig, ne kelljen újratelepíteni és ne lassuljon adott idő után. csak működjön, ha kell, amúgy meg kussoljon.
nade 2011-ben ne kelljen már bárkinek is winxp-t használni

még csak msn-re se lehet vele felmenni, csak ha túrsz a netről egy régi verziót, de néha azok is sírnak, h tölts frissebbet.
Dual bootos winxp sp3 - ubuntu netbook remix van fent, tökéletesen kielégíti minden e fajta igényemet. Msn-t őszintén szólva nem tudom ki az aki még használ, de erre is ott van pidgin, ami teljes mértékben kezeli a legtöbb IM klienst, mindezt egyben, csilivili faszságok nélkül, ráadásul nem is zabál sok erőforrást.
Az első részéhez pedig, ha tehetném sem vennék egy majd 3x annyiba kerülő készüléket egy olyan feladatra, amit tökéletesen ellát az olcsóbb verzió is. Persze faszverés faktor az konvergál a nullához.
Quote (CyberPunk666 @ 13 Dec 2011 15:44)
Mivel ÓE így egyértelműen codeblocks környezet, mivel a suliban is csak azt fogjátok használni. Az meg asszem a gcc-t használja. De a lényeg, ha letöltöd a codeblocksot, akkor azt töltsd le amelyikben benne van a fordító is. Úgyis szabványos c-t fogtok tanulni.
Nem suliban kell tanulnom, saját magam szeretném elkezdeni. Kernighan - Ritchie könyvet már előtúrtam.
This post was edited by ecneB on Dec 13 2011 07:53am