Fölöslegesen veszekedtek egyébként. ^_^ Egyébként pontosan tudom, hogy milyen érvek feszülnek egymásnak egy ilyen vitában.
Viszont szerintem azt is látni kell, hogy egy "jó" guild alapjai majdnem mindig egymással összeférhetetlen pilléreken nyugszanak. Legyünk sokan, de ne tömjük ki a helyeket "randomokkal". Legyen mindenki aktív, de önszántából, mert ha szabályokkal kényszerítjük ki, akkor a kötelesség és teljesítménykényszer megöli a lazaságot és a baráti hangulatot. Egyfelől tök szemétség kirúgni valakit mert bizonyos ideig inaktívvá vált, viszont ha bent marad, akkor lesz aki kiutálja, mert jóval kevesebbet tesz a guild egységének megtartásáért. És persze ott van az is, hogy minél többen vagytok és minél inkább ismeritek egymást annál valószínűbb, hogy lesznek guilden belüli ellentétek, amikre szintén megnyugtató megoldást kell adni. Van aki a guild pont harácsolásában látja a siker kulcsát és ezért fizetni is hajlandó (amúgy Lestat hiába nézed le azokat a guildeket, mert ezt
TI is csináltátok) mást pedig pont ez riaszt el.
Egyébként én már az elején "chill out" guildet képzeltem el, mert valahogy éreztem, hogy nincs ahhoz erőm, hogy hosszú távon tagokat toborozzak, meg kőkemény energiát fektessek a guild topicok aktivitásának fenntartásába és a tagokkal való kapcsolattartásba (főleg, hogy kvázi magyar subosok vannak itt). Minimális számú esettől eltekintve nem is próbáltam senkit a guildba csábítani (ha igen akkor sem a guild pontok vezéreltek), sőt volt akiket inkább máshova irányítottam, mert tudtam, hogy nálunk nem azt kapja, amit adott esetben egy kezdő játékos joggal elvárhat támogatásban és mindenben.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne bírnám őket, vagy hogy legalább magamban ne adóznék elismeréssel egy összehozott guild pontért, vagy vicces hozzászólásáért vagy csak a jó emberi mivoltáért

Itt van például Baresz aki ugyan elárulta a guildet és aljas módon hátba döfött minket, de azon túl, hogy ignorálom a postjait meg nem beszélek vele és párszor kreáltam fake topicot S/A-ban a nevével, mégsem szúrnám le egy sötét sikátor legmélyén valami rozsdás bökővel! Egy steril, éles kést simán megérdemel, mert alapjában véve rendes egyén.
kicsit olyannak érzem ezt az egészet, mintha engem valaki megkínálna egy szép délután egy szelet házi sütivel és másnap dörömbölnék az ajtaján, hogy kéne a mai adag is vagy többet ne szólj hozzám