Quote (Vismajor @ Feb 23 2021 11:27am)
Sztem a holdmybeer effekt miatt SEM mondhat egy dev olyat egy interjuban hogy "NO BOTS, ABSOLUTELY NO BOTS NOR DUPE IT WILL BE COMPLETELY LEGIT" Meg ugye rengeteg az összeesküvés elmélet, hogy a shared loot miatt igazából kevés a loot, blizz direkt hagyja a botokat h feltöltse a piacot és a "közembernek" is elérhető legyen az infinity meg mitudomén. Meg, hogy néha bannolják őket szóval ujra emgveszik a játékot $$$
Nem mondom h ezek igazak de elég sok vélemény van ezzel kapcsolatban. Más játékokból a tapasztalatom az, hogy mindig vannak és lesznek csalók, még akkor is ha a deveknek semmiféle előnye nem származik belőle (ingyenes játékok pl, nem kell újravenni), egyszerűen minden rendszerben vannak kihasználható gyengeségek, ennyi.Én még sosem játszottam olyan játékkal ami visszaélésmentes lett volna, multi ofc.
ebben en se vagyok teljesen biztos, de ez a blizz direkt hagyja a botokat elegge Soros tier elmelet nalam
nem is ertem most, hogy az avg playernek mi a baja
1. ha talal vlmi itemet, akkor az nem er semmit a sok bot/dupe miatt, ezert mindenki sir miatta
2. ha nincs sok bot, akkor az avg playernek nincs infyje es azert fog hisztizni ?_?
mikozben engem csak az aggaszt, hogy ne kelljen izgulnom, ha veszek egy 45 liferes charmot, hogy ez most duped vagy sem