d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Tunderke Topic
Prev1111213141516Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 5 2020 02:38pm
furmanyos replikalas incoming
Member
Gold: 6,352.66
May 5 2020 02:39pm
megyek aludni, remelem reggel lesz olvasni valo boven
Member
Gold: 1,015.00
May 5 2020 02:39pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 5 2020 10:35pm)
ezt amugy sose ertettem, hogy a transzik mi alapjan lovik be a nemuket
meddig ffi? mikortol no? mikortol hivatja magat tundenek?
a mutet 1 dolog, de aki komolyan gondolja, az ilyen olyan hormon kurakat is tol, hogy jobban hasonlitson a masik nemre.
aki csak beoltozik, es semmi mutet, az csak 1 bohoc imo

en az egeszet nem ertem, nalam 1 bites ez a gender dolog. Szeretnek egy keszuleket, amivel neha bele lehetne pillantani masok fejebe es kerdeseket feltenni, sajnos ezt nem fogom megelni mar.

valamelyik nap lattam egy topicot redditen, boldog parkapcsolat, hazassag, gyerekek tervezese, minden szep es jo. a no betolta, hogy innentol ferfi lesz.
csori rendes ferfi nem tudom mit elhetett at, ez a definicioja a shit hits the fan-nek.

igazabol azon lepodtem meg leginkabb, hogy igy batoritottak, hogy maradjon vele, meg probaljak meg, meg miafasz. erhet meg megleptes az eletben.
Member
May 5 2020 02:40pm
tbh szena tolja a legszorakoztatobb kontenteket konstans mostanaban
ha elmenne ki is halna a sub
Member
Warn: 30%
May 5 2020 02:41pm
Quote (Senee @ May 5 2020 10:38pm)
ja, true
mert bennem maradt a tüske még az előttről, hogy a kurva anyádnak pofázzál te rohadt kis fasszopó csicska és már nem bírtam tartani

"nyilván ha kötekedsz te fasz akkor meg leszel említve, nyilván ha replikázol, replikázok, nyilván ha fesztiválozol fesztivál lesz"

akkor meg?
Member
Gold: 343.00
May 5 2020 02:45pm
Quote (25centis @ May 5 2020 10:41pm)
"nyilván ha kötekedsz te fasz akkor meg leszel említve, nyilván ha replikázol, replikázok, nyilván ha fesztiválozol fesztivál lesz"

akkor meg?

tuti 100, hogy nem úgy kezdődött, hogy MÁTÉ, MÁRPEDIG NEKED ÚGY KELL ÉLNED, HOGY MINDENNAP LESZOPOL HÁROM TRANSZIT vagy ha nem akkor nem vagy ember
kurvaisten, hogy nem az űrkutatás, hanem max a /care (ismétlem /FUCKING CARE) vagy vmi spamtopicba nyomtam a tündérkés képeimet és az is kurvaisten hogy te álltál belém és nem én akadtam ki azon, hogy te nem reagálsz a tündérkéimre szépeket (e: értsd: elmehettél volna a spamtopicból a faszomba vagy spamolhattál volna olyat ami neked tetszik mint mindenki más)

nem is értem ha fasztahó vagy akkor miért várod el hogy más ne legyen az?!?!?!? IRL lehet meghunyászkodna a titáni testedtől az emberek 80%-a de egy fórumon ettől a taktikától nem értem miért vársz megoldást

This post was edited by Senee on May 5 2020 02:46pm
Member
Warn: 30%
May 5 2020 02:48pm
Quote (Senee @ May 5 2020 10:45pm)
tuti 100, hogy nem úgy kezdődött, hogy MÁTÉ, MÁRPEDIG NEKED ÚGY KELL ÉLNED, HOGY MINDENNAP LESZOPOL HÁROM TRANSZIT vagy ha nem akkor nem vagy ember
kurvaisten, hogy nem az űrkutatás, hanem max a /care (ismétlem /FUCKING CARE) vagy vmi spamtopicba nyomtam a tündérkés képeimet és az is kurvaisten hogy te álltál belém és nem én akadtam ki azon, hogy te nem reagálsz a tündérkéimre szépeket (e: értsd: elmehettél volna a spamtopicból a faszomba vagy spamolhattál volna olyat ami neked tetszik mint mindenki más)

nem is értem ha fasztahó vagy akkor miért várod el hogy más ne legyen az?!?!?!? IRL lehet meghunyászkodna a titáni testedtől az emberek 80%-a de egy fórumon ettől a taktikától nem értem miért vársz megoldást

érdekes
Member
May 5 2020 02:49pm
Quote (Senee @ May 5 2020 10:45pm)

titani teste
xd
Member
May 5 2020 02:53pm
Quote (25centis @ May 5 2020 10:48pm)
érdekes

mer akarod raeroszakolni masokra az igazsagodat?
Member
May 5 2020 02:58pm
My youngest called his boyfriend daddy and now can’t look my son in the eyes

So my son Evan came back home from university for lockdown and he’s been back for nearly 2 months. He had spent a lot of time calling and messaging one guy and after a bit of prodding from his sister said that he has a new boyfriend (who we’ll call Tim).

Once the cat was out of the bag Tim was almost part of the family with how much he was mentioned and we even had a chat during one of Evans many FaceTimes

Anyhow a few evenings ago I woke up to go to the bathroom heard him on a FaceTime with Tim having a sexual call which I can understand but he kept saying saying daddy and that made me very uncomfortable

I can’t face him at the moment and have only managed very simple conversation. This isn’t in my character however I don’t know how to address the call without worsening the situation
Go Back To Magyar Topic List
Prev1111213141516Next
Closed New Topic New Poll