d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Hunsub Hold Misszió > Kriptó Guide
Prev1111213141540Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Jan 8 2018 10:20am
Quote (llllllllllll @ Jan 8 2018 05:15pm)
Egy kerdes
Hogyan es mennyi penzt vettel ki ebbol te valaha
Ami rajta van a kartyadon es elkoltheted ha akarod, a "2940403milliom van dogecoinban"nem erdekel

Szerintem, ha van esze, akkor nem fogja ide leírni, hogy mennyit szedett össze. Nekem van egy elképzelésem, hogy mekkora összegről lehet szó.
Gondolom még nincs a bankszámláján ez az összeg, hanem kriptovalutában pihen a privát walletjében.
Ha úgy dönt, hogy rendes pénzre váltja, akkor először átutalja a privát walletjéről a kriptót az exchange walletjére, ott átváltja EUR/USD-re, aztán utalja a lóvét a bankszámlájára.
Ha úgy dönt, hogy leadózza, akkor össze kell írnia, hogy abból az összegből, ami a bankszámlájára érkezett mi számít nyereségnek, ezt feltünteti az adóbevallásában, mint jövedelem és az alapján mennek a forró dollárok az államnak.

Javítsatok ki, ha tévednék.
Member
Gold: 2,751.03
Jan 8 2018 10:24am
Quote (llllllllllll @ Jan 8 2018 06:15pm)
Egy kerdes
Hogyan es mennyi penzt vettel ki ebbol te valaha
Ami rajta van a kartyadon es elkoltheted ha akarod, a "2940403milliom van dogecoinban"nem erdekel

nullat
de ne aggodj, jovore lakast fog kisorsolni hunsubosok kozott
Member
Gold: 834.97
Jan 8 2018 10:28am
Quote (-joey- @ Jan 8 2018 05:20pm)
Szerintem, ha van esze, akkor nem fogja ide leírni, hogy mennyit szedett össze. Nekem van egy elképzelésem, hogy mekkora összegről lehet szó.
Gondolom még nincs a bankszámláján ez az összeg, hanem kriptovalutában pihen a privát walletjében.
Ha úgy dönt, hogy rendes pénzre váltja, akkor először átutalja a privát walletjéről a kriptót az exchange walletjére, ott átváltja EUR/USD-re, aztán utalja a lóvét a bankszámlájára.
Ha úgy dönt, hogy leadózza, akkor össze kell írnia, hogy abból az összegből, ami a bankszámlájára érkezett mi számít nyereségnek, ezt feltünteti az adóbevallásában, mint jövedelem és az alapján mennek a forró dollárok az államnak.

Javítsatok ki, ha tévednék.

amit ez az ember mond

egyébként vettem már ki pénzt is mert kellett, és 1 nap alatt megérkezett a számlámra.

amíg meg havonta lehet 3-400%os hozamokat elérni hülye lennék kivenni a tőkémnek a nagy részét. a crash úgysem egyik napról a másikra fog történni, és bőven lesz időm kiszállni majd fél-1-2 év múlva amikor azt mutatják a jelek hogy kikell
Member
Jan 8 2018 10:29am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 8 2018 05:28pm)
amit ez az ember mond

egyébként vettem már ki pénzt is mert kellett, és 1 nap alatt megérkezett a számlámra.

amíg meg havonta lehet 3-400%os hozamokat elérni hülye lennék kivenni a tőkémnek a nagy részét. a crash úgysem egyik napról a másikra fog történni, és bőven lesz időm kiszállni majd fél-1-2 év múlva amikor azt mutatják a jelek hogy kikell

Amúgy te full-time csinálod most már ezt, vagy továbbra is munka mellett?
Member
Gold: 6,352.66
Jan 8 2018 10:30am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 8 Jan 2018 18:28)
amit ez az ember mond

nem kotekedes, de valaki leirta, hogy itt minden picsagyorsan tortenik.
bebasz valami tema, (pl vw papiroknal diesel botrany miatt cirka 30%ot pottyantak le, azota is azt nyogik kb), akkor az INSTANT lebassza az arat. meghozza sztem nagyon.
Member
Jan 8 2018 10:31am
Quote (-joey- @ Jan 8 2018 05:29pm)
Amúgy te full-time csinálod most már ezt, vagy továbbra is munka mellett?

szerencsére olyan a munkahelyem hogy ott is tudom űzni a munkaidő nagy részében (IT ftw), egyébként valszleg felmondtam volna mert olyan napi 12-16 órában ezzel foglalkozok most
Member
Jan 8 2018 10:35am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 8 2018 05:30pm)
bebasz valami tema, (pl vw papiroknal diesel botrany miatt cirka 30%ot pottyantak le, azota is azt nyogik kb), akkor az INSTANT lebassza az arat. meghozza sztem nagyon.

Amennyire most látom, vannak olyan valuták, ami a többihez képest viszonylag értékálló, beleteszel valamennyi pénzt, és egy év múlva kiveszed, jó esetben 10-20-30% hozammal, rossz esetben meg pár %-ot buksz rajta. Persze arra mindig van esély, hogy mindent buksz, de van ahol alacsonyabb a kockázat.
Meg nem feltétlenül kell all-in tolni (nyilván aki nagyot akar kaszálni az így csinálja), lehet megfontoltan pl. mindig annyi lóvét tegyél csak bele, hogy ha annak a kétszeresét hirtelen elvesztenéd, még nem fájna túlzottan.

This post was edited by -joey- on Jan 8 2018 10:36am
Member
Jan 8 2018 10:38am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 8 2018 05:30pm)

igen, sok ilyen történt már, és mindig helyreállt a piac utána. még nagyon az elején vagyunk, és közel sem akkora a lufi mint amekkora pl. a dotcom lufi volt (~5T dollár, inflációval számolva kb 10T ma), és ráadásul ez globális jelenség nem csak USA. most a coinmarketcap total market kapitalizációra 800B dollárt ír, de közel sincs ennyi valós pénz a rendszerben, amikor ilyen confirmed exit scam coinok (confido) is 4millió dollárt "érnek", meg a coinok 90%-a 1 rakás szar de mégis 10-20milliót ér, van amelyik 100at is. sose tudna ebből senki ezekből a coinokból/cégekből ennyi valódi pénzt kiszedni

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jan 8 2018 10:39am
Member
Gold: 80.00
Jan 8 2018 10:38am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Jan 2018 18:30)

Quote (-joey- @ 8 Jan 2018 18:35)
Amennyire most látom, vannak olyan valuták, ami a többihez képest viszonylag értékálló, beleteszel valamennyi pénzt, és egy év múlva kiveszed, jó esetben 10-20-30% hozammal, rossz esetben meg pár %-ot buksz rajta. Persze arra mindig van esély, hogy mindent buksz, de van ahol alacsonyabb a kockázat.
Meg nem feltétlenül kell all-in tolni (nyilván aki nagyot akar kaszálni az így csinálja), lehet megfontoltan pl. mindig annyi lóvét tegyél csak bele, hogy ha annak a kétszeresét hirtelen elvesztenéd, még nem fájna túlzottan.

meg nyilván ha egész nap a kripto felett ul mate akkor boven lesz ideje kikesselni, nyilvan nem egy masodperc alatt fog nullara lezuhanni
Member
Jan 8 2018 10:43am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 8 2018 05:38pm)
meg nyilván ha egész nap a kripto felett ul mate akkor boven lesz ideje kikesselni, nyilvan nem egy masodperc alatt fog nullara lezuhanni

a dotcom lufi esetében is azthiszem kb 6 hónap volt mire a crash végére ért a piac, és az lett az eredménye hogy a cégek nagyrésze elvesztette az értékének a 70-80%-át, de közben egy pár százaléka a cégeknek csak olyan 5%-ot vesztett az egész történet alatt.

hogyha pesszimisták vagyunk akkor mondjuk hogy 1 hónap alatt fog lezajlódni a crash, de az ethereum az például ígyis úgyis megmarad. én már csak ethereumban tradelek kábé mert az a legértékállóbb, de szoktam venni olyan shitcoinokat hogy konkrétan semmi értelme és a jövőben sehol sem lesz, csak most nagy körülötte a hype és 1-2 hét alatt kilehet szedni belőle 50-100%ot, de pár hétnél tovább nem szoktam ezeket tartogatni hanem csak az ethereum stackem növelem

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jan 8 2018 10:43am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1111213141540Next
Add Reply New Topic New Poll