Quote (rapiddani @ Apr 22 2016 12:27pm)
igazából ha legális lenne a fű és minden boldog boldogtalan hozzáférne, akkor többen halnának meg benne, én pl piásan vezettem már a környéken, van baj ott is, de amikor betéptünk ott azért kurvára nem mernék az autóba ülni.
Szerintem nultolerancia vonatkozna mindkettőre, aki hülye meg haljon meg.
Quote (-joey- @ Apr 22 2016 12:27pm)
Ez érdekes. Szerintem én sehol nem mentem át túlzásokba, míg Anarkin egyből azzal kezdte, hogy tudattalan részeg állat vs éhes, te meg jöttél egy totál felesleges ábrával, aztán meg a hányásban fetrengő részeg karambolos hasonlatoddal. Abból indultam ki, hogy mondjuk 5x beszívni egy héten az már ugyanaz a fokozat, mint 5x elmenni sörözni, függetlenül attól, hogy az ember most ricingerre issza/szívja magát, vagy csak kellemesen elvan.
-Gondolom arra, hogy a fű nemhogy nincs rád káros hatással, de még egészséges is!
Erre hol utaltam, vagy miből következtettél?
-Azért a heti többször szerintem már kb. olyan, mint ha alkoholista lenne.
Én se gondolom azt hogy optimális heti többször füvezni, sőt havi többszörben se vagyok biztos.
Érdemes megnézned Akarnint vagy Codwingot, ők elég sokat füveznek tudomásom szerint, mégis az egyik egy jólmenő cégnél szoftverfejlesztő, a másik meg egyetemista.
El tudod képzelni azt hogy valaki heti szinten részegre issza magát és képes elvégezni egy egyetemet? Ismerek rengeteg olyan VIK-est akik járnak hetente minden buliba bebaszni, nem is lesz soha diplomájuk.