d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mjuzik Topik
Prev1111213141543Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2014 05:49am
Quote (tevetavamultija @ Oct 9 2014 11:47am)
Egyszer leirtad mi a bajod a jobbikkal
Termeszetesen az akkori baratnod se maradt ki belole)

Koszonom hogy segitesz a topic rakositasaban
Member
Gold: 0.05
Quote (Jancsipapa @ Oct 9 2014 12:48pm)
akkor azt magyarázd meg, hogy a sok, magát olyan kurvára liberálisnak tartó, valló emberek miért szólalnak meg ilyen remek, irodalmi stílusban bármikor, amikor a jobbikról van szó? erről volt már szó egyébként, akkor se kaptam normális választ
nyilván nem fog meglepetésként érni, de az idén leginkább a jobbikra mentek a voksaim, ennek ellenére nem tartom magam annak, csak a legközelebb hozzám ők állnak, nem a régi lopós banda és a mostani lopós banda
állítólag a jobbik szavazók a legkevésbé toleránsak, akkor mit gondolsz, miért van az, hogy bármikor megszólalok a politikával kapcsolatban a subon, jön két szebbjövőt, meg még két 'nem is értem, hogy lehet a jobbikra szavazni' komment két oldalon belül
én még nem szóltam be senkinek ezen a fórumon azért, mert ide vagy oda szavazott, elfogadom mások véleményét
vissza pedig ezt kapom (és kapja mindenki más is)

nyilván azért mert náluk a lenézés és a fikázás pusztán önvédelem :D
Member
Gold: 206.00
Quote (tevetavamultija @ Oct 9 2014 01:45pm)
Vanek cpt postjait amiket egymasnak irogatnak elolvassa még valaki?

nem nagyon
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2014 05:51am
Quote (TuskesVanek @ 9 Oct 2014 12:46)
nem tudom, hogy vagy vele, 18 éves sokat tapasztatlt, világlátott, értelmiségi etc. ember, de nekem 17 éves fejjel eszembe se jut lenézni a másikat, szimplán azért, mert úgy érzem, hogy nem éltem/küzdöttem/szenvedtem/tapasztaltam stb. eleget még, hogy kellőképpen megértsem a másik motivációt, és ezek után eléggé kicsinyes dolog, ha csak úgy szimplán lenyomorékozom az illetőt

de te tudod, nyilván üdvösebb az amit te csinálsz

de azert mar fel eve itt vergodsz mert ujkent nehez ide beilleszkedni, ertelek teljesen
egyebkent meg eleget lattam hallottam ahhoz, hogy kialakuljon ez a velemeny, nem mellesleg egy szelsojobboldali kornyezetben nottem fel videken, voltunk bakancsban arpadsavos zaszloval megemlekezesen meg mindenfele faszsagon, szoval meg az is hozzatesz, hogy minden "ervet" is ismerek, es foloslegesnek talalom ezredjere is ugyan azt a semmitmondo demagog faszsagot vegighallgatni.
Member
Oct 9 2014 05:52am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 9 2014 12:51pm)
de azert mar fel eve itt vergodsz mert ujkent nehez ide beilleszkedni, ertelek teljesen
egyebkent meg eleget lattam hallottam ahhoz, hogy kialakuljon ez a velemeny, nem mellesleg egy szelsojobboldali kornyezetben nottem fel videken, voltunk bakancsban arpadsavos zaszloval megemlekezesen meg mindenfele faszsagon, szoval meg az is hozzatesz, hogy minden "ervet" is ismerek, es foloslegesnek talalom ezredjere is ugyan azt a semmitmondo demagog faszsagot vegighallgatni.

értem, tehát neked minden jogod megvan arra, hogy a másik embert lenyomorékozd

köszönöm az interjút, sokra viszed majd az életben úgy gondolom :D
Member
Gold: 6,352.66
Quote (tevetavamultija @ 9 Oct 2014 13:45)
Vanek cpt postjait amiket egymasnak irogatnak elolvassa még valaki?

mi a budos picsanak
-blablabla
-blablabla
-vergodsz
-vergodsz
-anyad
-anyad
-%+"%"+%"+
-%"+%"+)Ö%("+)%("+)%"+
-%"+%="+()%="+()%="+()=%()"+=()%="+()%"()
.
.
.
Member
Gold: 0.00
A jobbikra szavazok, mert
Member
Gold: 206.00
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 01:46pm)
Mikor lattal engem a politika topicban az elmult ot evben?
Segitek : 3x voltam ott max
Pont azert mert olyan rákot meg az anime topicban se tapasztaltam mint ami ott van

nem feltétlenül a politika topikról van szó, hanem bármelyik, választás előtti, utáni, felidei topikról, amikor rendszeresen ez volt a roppant magvas véleményed, itt untam meg magas szakértelmed a témában
de azóta csak idősebb lettél, bölcsebb már kevésbé
Member
Gold: 33,265.80
Oct 9 2014 05:55am
Quote (Jancsipapa @ 9 Oct 2014 12:48)
akkor azt magyarázd meg, hogy a sok, magát olyan kurvára liberálisnak tartó, valló emberek miért szólalnak meg ilyen remek, irodalmi stílusban bármikor, amikor a jobbikról van szó? erről volt már szó egyébként, akkor se kaptam normális választ
nyilván nem fog meglepetésként érni, de az idén leginkább a jobbikra mentek a voksaim, ennek ellenére nem tartom magam annak, csak a legközelebb hozzám ők állnak, nem a régi lopós banda és a mostani lopós banda
állítólag a jobbik szavazók a legkevésbé toleránsak, akkor mit gondolsz, miért van az, hogy bármikor megszólalok a politikával kapcsolatban a subon, jön két szebbjövőt, meg még két 'nem is értem, hogy lehet a jobbikra szavazni' komment két oldalon belül
én még nem szóltam be senkinek ezen a fórumon azért, mert ide vagy oda szavazott, elfogadom mások véleményét
vissza pedig ezt kapom (és kapja mindenki más is)

A liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindent, beleertve az intoleranciat is el kell fogadni.

Söt.... az intolerancia az ami egy liberalisbol altalaban a legnagyobb erzelmi reakciot valtja ki es a Jobbik duskal az intoleranciaban.

A jobbiknak azert nincs igazan korrupcios ugyuk, mert nem igazan volt barmi hatalom a kezukben. Van viszont kgbelajuk, kurucinfojuk, izolacios kulpolitikai elkepzelseik es sokminden masuk, amivel en meg nehezebben azonosulok, mint egy olyan parttal amiben volt par rohadt alma, amiktol aztan megszabadultak.

Ha te tenyleg ugy erzed, hogy az erdekeid legjobban ez a part tudja kepviselni, akkor lelked rajta. Nem tetszik a dolog, de megertem, es nehez egy kialakult velemenyen valtoztatni.
Member
Oct 9 2014 05:56am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 9 2014 12:51pm)

Quote (TuskesVanek @ Oct 9 2014 12:52pm)
értem, tehát neked minden jogod megvan arra, hogy a másik embert lenyomorékozd

köszönöm az interjút, sokra viszed majd az életben úgy gondolom :D

ráadásul abba nem gondolsz bele, hogy a másik félnek is ugyanúgy megvan a maga története, és még ha tévúton is jár, nem feltétlenül nyomorék, de neked egyszerűbb elintézni a dolgot egy lenyomorékozással :D

This post was edited by TuskesVanek on Oct 9 2014 05:56am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1111213141543Next
Add Reply New Topic New Poll