Lel 2 is volt, egyiket a kutya ugatasa torte meg, masikat a telefonomon egy hivas.
1. Eppen jasztelken vagyunk a meheinkel, campingezunk, etc. Olyan Harmadik nap korul, atmegyunk haverommal, aki lent van segiteni, strandolni, jaszakarhova, felszedunk egy testverpar sunat, egyik voros (enyem gib!) masikat haverom az fekete haju. Felvisznek minket lakasra, zuhany alatt dugas, en olajos testmasszazst kapok tole, aztan megint dugas. Mondjak toltsuk ott az ejszakat csinalnak vacsit. Bemegyunk a szobajaba, eszreveszem, hogy a voroske dotazik (be van eppen gepen loggolva dotaba) + dotaposzterek, minden szar, ranezek monitorra, accountjan a most succesful hero 3x meepo, WAT! Ofc csak itt esett le, hogy alom. Nah mindegy, telefonalok apumnak, nem megyunk vissza aznap este satrainkhoz, majd holnap. Reggelizes kozben beszelgetek veluk, kiderul, hogy az apjuk az 576 boltnak a tulaja, csilliomosok es a lanyaik 25-25% reszesedest kaptak 20. szuletesnapjukra. Egyik csaj 21 masik 22. A vorost ofc Eszternek hivjak (Szabika olvassa ezt, akkor majd jot nevet) es mondja, hogy van tokeje egy dota csapatra es az apja is szeretne egy e-sport csapatba fektetni, mennyi az mmr-em, ha mar itt tartunk, mondom 6,7k (WAT????), milyen rolen jatszok, solo-mid/carry (WAT#2??????). Megkerdezi, nem akarok-e egy profi csapatot osszehozni, hogy legyen magyar is a pro scenen, mondom de.. es itt ugatott bele a kutya. Pedig mar vartam, hogy eltartanak es mehet egesz nap a pizzakolachipsdota. =(((
2. Valami tengerpartra lementunk 1 friendzoneolt csaj (storyban kesobb derult ki, arc alapjan eletbe nem lattam) + en + haverom, 2 apartmant foglaltunk, ilyen 1 szoba, 1 konyha, 1 furdoset, egyikbe en es a friendzone csaj, masikba o. A csaj eppen szakitott par hete a palijaval. Kiderult azert friendzone, mert amiota megismertuk egymast mindig volt a masiknak valakije, ezert nem lett semmi. Aztan kovetkezo jelenet, hogy haverommal a csajjal egy masik Betti nevu csajjal bebaszunk ejszaka a tengerparton, vmi sziklas eldugott reszen, a Betti nevu csaj levetkozik es belerohan a vizbe, haverom megprobalja kimenteni, a masik csaj, aki velem jott, o is megprobalta ezt de annyira eb vlot bzsava, hogy csak a vizes homokig jutott, ott letolta a hotshortjat, elesett es osszedzsuvazta magat, mondom okj, felviszem lakashoz inkabb. Felvittem, beraktam zuhany ala, hideg vizzel leverettem rola a mocskot, kiraktam napagyba szaradni, en is bealudtam kint, meg o is. Felebred nyoszorog, hogy fazik, megint felkapom, beviszem az agyba, latom cuspa viz meg mindig minden cucca, mondom at kene oltoznod, viszek neki polot, rovidnadragot sajatombol, mondja segitsek neki atoltozni. Okj levetkzotetem, erre ramarkol a farkamra es elmondja, hogy regota akart mar dugni velem, csak sosem lehetett, mert mindig volt valakije, mondom reszeg vagy, meg lehanysz, meg azt se tudod mit csinalsz (????) mondja annyira mar nem, dugjunk. Dugtunk! Reggel felkelunk, haverom mondja, hogy a tengerparton megdugta a csajt de nem volt jo, mert 'homokszem kerult a gepezetbe' meg egy tarisznyarak belecsipett a zacsijaba! (:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) A csajjal elmentunk masnap vacsorazni, steakezni, rare ette o is, miutan kikertuk,, megszolalt a telefon.