d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > írd Le Hogy Mit álmodtál Ma/tegnap Este
Prev1111213141522Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Jul 5 2014 06:53am

Vettem irl ruhakat sok 100 k ezer hufert (ez meg valoban megtortent) almomban talalkoztam ket kis 7 eves ciganykolyokkel, az egyiknek fel kilo rago volt a pofajaban a masiknak folyt ki a szajabol a szotyi elmentem mellettuk mit sem sejtve es par perccel kesobb vettem eszre h lenyultak a poloimat. Utanuk mentem ofc bementek valami rendezvenyre es beultek a leghatso sorba. Odamentem melle pofanvagtam az egyiket azt elvettem a poloimat like a boss. Ballagok hazafele aztan latom hogy nem csak az a ket ciganygyerek jon utanam de az egesz familia. Mikor utolertek a "szulok" elkezdtek velem uvoltozni h en hogy kepzelem hogy elveszem a draga kisgyerekuk poloit, nyomattak a stoveget cigany styleba etc. Gondoltam ennek jo vege nem lesz. Gondoltam hivom a rendorseget meg nyultam a telefonomert addig letettem a cuccaim egy pillanatra azt a ciganyoo felkaptak (nem csak a polokat hanem mindent) es elfutottak mondom okj. Banatosan megyek hazafele, hazaerek leulok kajalni, zajt hallok kintrol, kinezek, kint latom a belso udvaron ugyanazokat a ciganyokat akikkel delelott talalkoztam. A ruhaimat letettek a belso udvar kozepere es ugraltak meg enekeltek korulotte mint valami kibaszott indianok mikor unneplik a napi zsakmanyt vagy wtf. Igy allnak korulotte es kantalnak, mint a d3ban mikor van az a disrupt the ritual quest es kultistakat kell olni. Mi a fasz, lemegyek az udvarra agyon akarom verni a legkozelebbi ciganyt aki az utamba kerul erre megjelenik jarabekg es visit mint egy diszno h ezt en pls ne bantsam mar mert ez az unokatesoja. Na itt ebredtem fel. Annak ellenere h tudtam vegig hogy alom volt mikor felebredtem, orultem hogy megvan mindenem es nem minusz sok szaz k ezer huf

Wtf am ugy tenyleg agyrakos lehetekmert minden nap ilyeneket almodok vagy meg nagyobb faszsagokat.
Nem ertem, mi mas baja lehet a zagyamnak, ahelyett, hogy enis basznek mint kb mindenki a topikban. De nem... meg almomban sem. Kosz mate tenyleg kosz.
Member
Gold: 834.97
Jul 5 2014 06:57am
amióta megnyitottam a topikot egyre kevésbé emlékszek mit álmodtam
Member
Gold: 69.85
Jul 5 2014 09:05am
Quote (putincykavodka @ 5 Jul 2014 14:53)
Vettem irl ruhakat sok 100 k ezer hufert (ez meg valoban megtortent) almomban talalkoztam ket kis 7 eves ciganykolyokkel, az egyiknek fel kilo rago volt a pofajaban a masiknak folyt ki a szajabol a szotyi elmentem mellettuk mit sem sejtve es par perccel kesobb vettem eszre h lenyultak a poloimat. Utanuk mentem ofc bementek valami rendezvenyre es beultek a leghatso sorba. Odamentem melle pofanvagtam az egyiket azt elvettem a poloimat like a boss. Ballagok hazafele aztan latom hogy nem csak az a ket ciganygyerek jon utanam de az egesz familia. Mikor utolertek a "szulok" elkezdtek velem uvoltozni h en hogy kepzelem hogy elveszem a draga kisgyerekuk poloit, nyomattak a stoveget cigany styleba etc. Gondoltam ennek jo vege nem lesz. Gondoltam hivom a rendorseget meg nyultam a telefonomert addig letettem a cuccaim egy pillanatra azt a ciganyoo felkaptak (nem csak a polokat hanem mindent) es elfutottak mondom okj. Banatosan megyek hazafele, hazaerek leulok kajalni, zajt hallok kintrol, kinezek, kint latom a belso udvaron ugyanazokat a ciganyokat  akikkel delelott talalkoztam. A ruhaimat letettek a belso udvar kozepere es ugraltak meg enekeltek korulotte mint valami kibaszott indianok mikor unneplik a napi zsakmanyt vagy wtf. Igy allnak korulotte es kantalnak, mint a d3ban mikor van az a disrupt the ritual quest es kultistakat kell olni. Mi a fasz, lemegyek az udvarra agyon akarom verni a legkozelebbi ciganyt aki az utamba kerul erre megjelenik jarabekg es visit mint egy diszno h ezt en pls ne bantsam mar mert ez az unokatesoja. Na itt ebredtem fel. Annak ellenere h tudtam vegig hogy alom volt mikor felebredtem, orultem hogy megvan mindenem es nem minusz sok szaz k ezer huf

Wtf am ugy tenyleg agyrakos lehetekmert minden nap ilyeneket almodok vagy meg nagyobb faszsagokat.
Nem ertem, mi mas baja lehet a zagyamnak, ahelyett, hogy enis basznek mint kb mindenki a topikban. De nem... meg almomban sem. Kosz mate tenyleg kosz.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 0.16
Jul 5 2014 09:32am
Quote (putincykavodka @ Jul 5 2014 12:53pm)
Vettem irl ruhakat sok 100 k ezer hufert (ez meg valoban megtortent) almomban talalkoztam ket kis 7 eves ciganykolyokkel, az egyiknek fel kilo rago volt a pofajaban a masiknak folyt ki a szajabol a szotyi elmentem mellettuk mit sem sejtve es par perccel kesobb vettem eszre h lenyultak a poloimat. Utanuk mentem ofc bementek valami rendezvenyre es beultek a leghatso sorba. Odamentem melle pofanvagtam az egyiket azt elvettem a poloimat like a boss. Ballagok hazafele aztan latom hogy nem csak az a ket ciganygyerek jon utanam de az egesz familia. Mikor utolertek a "szulok" elkezdtek velem uvoltozni h en hogy kepzelem hogy elveszem a draga kisgyerekuk poloit, nyomattak a stoveget cigany styleba etc. Gondoltam ennek jo vege nem lesz. Gondoltam hivom a rendorseget meg nyultam a telefonomert addig letettem a cuccaim egy pillanatra azt a ciganyoo felkaptak (nem csak a polokat hanem mindent) es elfutottak mondom okj. Banatosan megyek hazafele, hazaerek leulok kajalni, zajt hallok kintrol, kinezek, kint latom a belso udvaron ugyanazokat a ciganyokat  akikkel delelott talalkoztam. A ruhaimat letettek a belso udvar kozepere es ugraltak meg enekeltek korulotte mint valami kibaszott indianok mikor unneplik a napi zsakmanyt vagy wtf. Igy allnak korulotte es kantalnak, mint a d3ban mikor van az a disrupt the ritual quest es kultistakat kell olni. Mi a fasz, lemegyek az udvarra agyon akarom verni a legkozelebbi ciganyt aki az utamba kerul erre megjelenik jarabekg es visit mint egy diszno h ezt en pls ne bantsam mar mert ez az unokatesoja. Na itt ebredtem fel. Annak ellenere h tudtam vegig hogy alom volt mikor felebredtem, orultem hogy megvan mindenem es nem minusz sok szaz k ezer huf

:DDDDD
:D mi a faszt olvasok
Member
Gold: 1,630.69
Jul 5 2014 09:39am
Quote (putincykavodka @ Jul 5 2014 01:53pm)

El kene latogatnod egy pszichologushoz.
Member
Gold: 0.16
Jul 5 2014 10:44am
ne kérdezzétek miért, de szerintem jó érzés átélni álmodban a halál előtti pillanatokat, főleg miután felkeltél.

pl a legutóbbi álmomnál az volt hogy egy medencét felállítottunk a szobám közepére, egy haverom beleugrott, majd a medence kiszakadt, és a víz odafolyt az elosztókhoz + konnektorokhoz
tudod hogy megfogsz halni, és a halálod előtti pillanatokban valahogy "elfogadod" hogy neked sajnos itt a vég.
majd felkelsz

imo az ember ilyen élethű álom után kicsit jobban örül annak hogy él
Member
Gold: 3,747.73
Jul 5 2014 10:38pm
Otthon voltam amikor felhivott egy altalalnos iskolas osztalytarsam hogy megy nemetorszagba megyek e vele. Illetve eloszor nem is o hivott fel csak aztan szerepcsere volt. Elindultam otthonrol ami a zsomboi hazunkat jelentette es a tali a 2. Buszmegallonal volt. Felszalltam a buszra de otthon hagytam a toltom ezert visszamentem, valami no is volt velem de nem tudom ki. Kozben azon izgultaam h varjanak meg. No leszalltam vegul ott volt az altalnos iskolas osztalytars meg egy masik haver aki annak a haverja volt aki eloszor felhivott csak aztan az lelett cserelve az alt iskolas osztalytarsra. Mah osztalytars ramkacsint hogy E mercivel megyunk. Kikanyarodik egy auto mi inkabb egy oreg fiatra hasonlitott kombi volt de nem volt teteje. Mikor beultunk mar 5en voltunk...
Kovetkezo kep hogy mar metroval megyunk nemetorszagba, es megint szerepcsere volt mostmar patrik volt aki elhivott. Volt ott egy csaj is aki mondta h nemetul beszel es h az milyen egzotikus. Akartam mondani valamit finnul h meno legyek de patrik ott ordibalt hogy neki van norveg ismerose es az a legdurvabb nyelv.mondtam neki h kiejtesben nehez a nyelvtana sokkal egyszerubb mint a finnek. De tovabb nem tudtam mondani mert az olembe ult egy csoka es probalt megnyalni, es ahhoz h abbahagyja az kellett hogy feloldjam a nokia 3310esen a kepernyozarat mert smst kapott
Member
Gold: 0.05
Jul 5 2014 11:36pm
Quote (Karan2_Returned @ Jul 5 2014 04:39pm)
El kene latogatnod egy pszichologushoz.

sokan vannak itt akiknek el kellene
Member
Gold: 69.85
Jul 6 2014 12:14am
Lel 2 is volt, egyiket a kutya ugatasa torte meg, masikat a telefonomon egy hivas.

1. Eppen jasztelken vagyunk a meheinkel, campingezunk, etc. Olyan Harmadik nap korul, atmegyunk haverommal, aki lent van segiteni, strandolni, jaszakarhova, felszedunk egy testverpar sunat, egyik voros (enyem gib!) masikat haverom az fekete haju. Felvisznek minket lakasra, zuhany alatt dugas, en olajos testmasszazst kapok tole, aztan megint dugas. Mondjak toltsuk ott az ejszakat csinalnak vacsit. Bemegyunk a szobajaba, eszreveszem, hogy a voroske dotazik (be van eppen gepen loggolva dotaba) + dotaposzterek, minden szar, ranezek monitorra, accountjan a most succesful hero 3x meepo, WAT! Ofc csak itt esett le, hogy alom. Nah mindegy, telefonalok apumnak, nem megyunk vissza aznap este satrainkhoz, majd holnap. Reggelizes kozben beszelgetek veluk, kiderul, hogy az apjuk az 576 boltnak a tulaja, csilliomosok es a lanyaik 25-25% reszesedest kaptak 20. szuletesnapjukra. Egyik csaj 21 masik 22. A vorost ofc Eszternek hivjak (Szabika olvassa ezt, akkor majd jot nevet) es mondja, hogy van tokeje egy dota csapatra es az apja is szeretne egy e-sport csapatba fektetni, mennyi az mmr-em, ha mar itt tartunk, mondom 6,7k (WAT????), milyen rolen jatszok, solo-mid/carry (WAT#2??????). Megkerdezi, nem akarok-e egy profi csapatot osszehozni, hogy legyen magyar is a pro scenen, mondom de.. es itt ugatott bele a kutya. Pedig mar vartam, hogy eltartanak es mehet egesz nap a pizzakolachipsdota. =(((

2. Valami tengerpartra lementunk 1 friendzoneolt csaj (storyban kesobb derult ki, arc alapjan eletbe nem lattam) + en + haverom, 2 apartmant foglaltunk, ilyen 1 szoba, 1 konyha, 1 furdoset, egyikbe en es a friendzone csaj, masikba o. A csaj eppen szakitott par hete a palijaval. Kiderult azert friendzone, mert amiota megismertuk egymast mindig volt a masiknak valakije, ezert nem lett semmi. Aztan kovetkezo jelenet, hogy haverommal a csajjal egy masik Betti nevu csajjal bebaszunk ejszaka a tengerparton, vmi sziklas eldugott reszen, a Betti nevu csaj levetkozik es belerohan a vizbe, haverom megprobalja kimenteni, a masik csaj, aki velem jott, o is megprobalta ezt de annyira eb vlot bzsava, hogy csak a vizes homokig jutott, ott letolta a hotshortjat, elesett es osszedzsuvazta magat, mondom okj, felviszem lakashoz inkabb. Felvittem, beraktam zuhany ala, hideg vizzel leverettem rola a mocskot, kiraktam napagyba szaradni, en is bealudtam kint, meg o is. Felebred nyoszorog, hogy fazik, megint felkapom, beviszem az agyba, latom cuspa viz meg mindig minden cucca, mondom at kene oltoznod, viszek neki polot, rovidnadragot sajatombol, mondja segitsek neki atoltozni. Okj levetkzotetem, erre ramarkol a farkamra es elmondja, hogy regota akart mar dugni velem, csak sosem lehetett, mert mindig volt valakije, mondom reszeg vagy, meg lehanysz, meg azt se tudod mit csinalsz (????) mondja annyira mar nem, dugjunk. Dugtunk! Reggel felkelunk, haverom mondja, hogy a tengerparton megdugta a csajt de nem volt jo, mert 'homokszem kerult a gepezetbe' meg egy tarisznyarak belecsipett a zacsijaba! (:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) A csajjal elmentunk masnap vacsorazni, steakezni, rare ette o is, miutan kikertuk,, megszolalt a telefon.
Member
Gold: 0.00
Jul 6 2014 02:37am
Quote (putincykavodka @ Jul 5 2014 02:53pm)

100 x elolvastam, de kevés.. minden egyes alkalommal elkap 1 röhögőgörcs.. :D
nembírom.. ez nagyon beteg.. :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1111213141522Next
Add Reply New Topic New Poll